Είναι viral

Τύπισσα φτιάχνει 30 ψεύτικα προφίλ για να βάλει τον πρώην της φυλακή, καταλήγει η ίδια!

Οκ ξεπέρασε κάθε όριο!

Στέλα Τσάναϊ

20 Ιανουαρίου, 2022

Το σενάριο γνωστό. Τσακώνεστε άσχημα, χωρίζετε και εύχεσαι να μην του ξανασηκωθεί ποτέ το… κέφι, παρά τα όσα «θέλω να είναι χαρούμενος και ας μην είμαστε μαζί» έχεις ψευτοπεί στις παρέες σου. Άντε στη χειρότερη να τον stalkάρεις για να δεις αν έχει άλλη. Από το ψεύτικο προφίλ πάντα! We’ve all been there, είναι και αυτά μέσα στο (κακό) κόλπο.

Η 20χρονη Courtney Ireland-Ainsworth όμως το πήγε δέκα βήματα παραπέρα ξεπερνώντας κάθε όριο. Συγκεκριμένα, μετά το χωρισμό με τον 22χρονο Louis Jolly, η ίδια θεώρησε ότι η καλύτερη εκδίκηση ήταν με κάποιον τρόπο να τον στείλει στη φυλακή. (Σκορπιός με ωροσκόπο Σκορπιό να φανταστώ;)

Πώς στέλνεις όμως κάποιον στην στενή, όταν δεν είναι ένοχος; Της ήρθε που λέτε η φαεινή ιδέα να δημιουργήσει μόνη της το «κατηγορητήριό» του. Όχι, δεν έφτιαξε ψεύτικο προφίλ για να τον παρακολουθεί και να μάθει τα μυστικά του. PLOT TWIST: Έφτιαξε 30 ψεύτικα προφίλ στο Instagram και από αυτά έστελνε απειλητικά μηνύματα στον εαυτό της. Κάτι σαν το Burn Book από το ‘Mean Girls’ σε πιο σύγχρονη εκδοχή!

Έχοντας λοιπόν τα μηνύματα στο χέρι της κατέφυγε στις Αρχές και δήλωσε ότι τα είχε λάβει από το πρώην αγόρι της. Αρχικά η αστυνομία αρκέστηκε σε μερικές συστάσεις. Όμως για την 20χρονη Regina George… εεε συγγνώμη, Courtney ήθελα να πω, αυτό δεν έφτανε. Συνέχισε την ιστορία της με νέα δήθεν απειλητικά μηνύματα για δολοφονία και έτσι ο 22χρονος τέθηκε υπό κράτηση! Η ιστορία επαναλήφθηκε άλλες 8 φορές (σύνολο 10) και κάθε φορά παρουσίαζε και κάτι καινούριο.

Συγκεκριμένα, είχε γκρεμίσει σχεδόν όλο της το σπίτι, καταστρέφοντας έπιπλα, σπάζοντας συσκευές και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία για να μοιάζει ότι της το διέλυσε εκείνος! Είχε φτάσει στο σημείο να αυτοτραυματιστεί και να καταφέρει να τον συλλάβουν 6 φορές και να βρεθεί 81 ώρες υπό κράτηση! Του είχε τοποθετηθεί ηλεκτρονικό βραχιολάκι που έδειχνε ανά πάσα στιγμή πού βρισκόταν και τέλος είχε απολυθεί από τη δουλειά του. Όπως είπε o Louis στο δικαστήριο, σκεφτόταν να αυτοκτονήσει καθώς ένιωθε ότι δεν αξίζει να ζει πια.

Παρόλα αυτά, επειδή όπως λέει και ο σοφός λαός, ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη, η αλήθεια δεν άργησε να έρθει στο φως.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διαπίστωσε και κατέθεσε ότι τουλάχιστον 17 λογαριασμοί από τους οποίους η Courtney δεχόταν απειλές, είχαν δημιουργηθεί με το email της και είχαν την IP είτε του κινητού της, είτε του σπιτιού της. Έτσι, αντί να βρεθεί ο Louis στη φυλακή, η ίδια έπεσε στην παγίδα της και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, ενώ έβγαλαν και περιοριστικά μέτρα σε βάρος της για να μην πλησιάζει τον πρώην της.

Το μόνο σίγουρο είναι ο ότι ο Louis θα κάνει πολύ καιρό να εμπιστευτεί ξανά σε σχέση, και ελπίζουμε η Courtney να πήρε το μάθημα της!


Photo by Chad Madden on Unsplash

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET