ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 τρόποι να ξεπεράσεις τον χωρισμό σας!

Σίγουρα ένας χωρισμός πονάει αλλά ποτέ δεν το βάζουμε κάτω, αφού ως γνωστόν η ζωή μας δεν τελειώνει εκεί! Να λοιπόν 5 απλοί τρόποι να ξεπεράσεις τον ή την πρώην σου: #1 Η αποδοχή είναι το κλειδί. Πρώτο βήμα είναι να αποδεχτείς ότι σε χώρισε ή γενικά ότι χωρίσατε. Αν δεν είσαι διατεθειμένος/η να το […]

Default avatar

Guest Author

13 Ιουλίου, 2016

Σίγουρα ένας χωρισμός πονάει αλλά ποτέ δεν το βάζουμε κάτω, αφού ως γνωστόν η ζωή μας δεν τελειώνει εκεί!

Να λοιπόν 5 απλοί τρόποι να ξεπεράσεις τον ή την πρώην σου:

#1 Η αποδοχή είναι το κλειδί.

Πρώτο βήμα είναι να αποδεχτείς ότι σε χώρισε ή γενικά ότι χωρίσατε. Αν δεν είσαι διατεθειμένος/η να το δεχτείς, τότε καλύτερα μη συνεχίσεις παρακάτω!

#2 Μην αφήνεις τα συναισθήματα σου να σε ελέγχουν πλήρως.

Είναι δεδομένο ότι θα περάσεις φάσεις που θα θες να κλάψεις και να γυρίσεις πίσω, αλλά μην αφήσεις τα συναισθήματα αυτά να σε καταβάλλουν και να σε οδηγήσουν στην καταστροφή. Σκέψου κάτι άσχετο και θα ξεχαστείς!

#3 Κοίτα μπροστά!

Εν ολίγοις προσπάθησε να βρεις κάτι καλύτερο, να βρεις κάποιον άλλον που θα σε συνεπάρει και θα σε κάνει να τον ερωτευτείς. Άνοιξε πάλι την καρδιά σου και άσε κάποιον να μπει μέσα!

#4 Συγχώρεσε τον/την.

Μόνο έτσι θα καταφέρεις να προχωρήσεις. Αν αφήσεις υπολείμματα από κακές αναμνήσεις του παρελθόντος, τότε δεν θα είναι και πολύ εύκολο να ξεκολλήσεις από αυτόν/ή!

#5 Και τέλος, άσε τον εαυτό σου να κλάψει μερικές φορές και να ξεσπάσει.

Είναι λογικό και να κλάψεις και να λυγίσεις μερικές φορές. Αρκεί αυτές οι φορές να είναι σχετικά λίγες και να μη σε συνεπάρουν εντελώς. Ένα γρήγορα ξέσπασμα κι έξω από την πόρτα!

Αυτές είναι οι δικές μας συμβουλές κι από εκεί και πέρα είναι στο δικό σου χέρι να αποφασίσεις τι θα κάνεις από εδώ και στο εξής, στη ζωή σου!

 

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET