ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

7 όμορφοι τρόποι να δείξεις στους φίλους σου πως τους αγαπάς!

Είναι αλήθεια πως οι πράξεις αγάπης αναζωογονούν τις σχέσεις μας, όχι μόνο τις ερωτικές και οικογενειακές αλλά και τις φιλικές. Με αυτόν τον τρόπο δείχνεις έμπρακτα στους φίλους σου πόσο σημαντικοί είναι για σένα, δένεσαι μαζί τους και τους δίνεις να καταλάβουν πόσο πολύ τους εκτιμάς ή πόσο πολύ τους αγαπάς! Οι εκπλήξεις είναι πάντα ευπρόσδεκτες.. Όσο […]

Default avatar

Guest Author

12 Νοεμβρίου, 2015

Είναι αλήθεια πως οι πράξεις αγάπης αναζωογονούν τις σχέσεις μας, όχι μόνο τις ερωτικές και οικογενειακές αλλά και τις φιλικές. Με αυτόν τον τρόπο δείχνεις έμπρακτα στους φίλους σου πόσο σημαντικοί είναι για σένα, δένεσαι μαζί τους και τους δίνεις να καταλάβουν πόσο πολύ τους εκτιμάς ή πόσο πολύ τους αγαπάς!

Οι εκπλήξεις είναι πάντα ευπρόσδεκτες.. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, μία έκπληξη, όπως ένα πάρτι για τα γενέθλια του κολλητού σου ή στην προσπάθεια σου να φτιάξεις την άσχημη μέρα της κολλητής σου πηγαίνοντας σπίτι της απρόσμενα με την αγαπημένη της σοκολάτα, είναι μία πράξη που πάντα θα προκαλεί όμορφα συναισθήματα στους δικούς σου ανθρώπους! Ίσως είναι κάτι το οποίο δεν περίμενε να συμβεί και να αλλάξει για λίγο το πρόγραμμα του φίλου ή της φίλης σου, όμως τι πιο ωραίο από το αυθόρμητο, το απρόβλεπτο; Ειδικά, όταν γίνεται με αγάπη!

7135236 (1)

Αφιέρωσε τους κάτι που να σε εκφράζει. Ένα τραγούδι που συνοδεύει κάποια σημαντική ανάμνηση σας, στίχους που έχεις γράψει εσύ ο/η ίδιος/α, ένα γράμμα στο οποίο θα εκφράζεις όσα νιώθεις για τον/την φίλο/η σου. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο τι θα μπορούσε να είναι αυτό που θα τους αφιερώσεις, αρκεί να είναι από εσένα και να σημαίνει πολλά πράγματα και για τους δυο σας.

__________

Κάνε τους ένα δώρο. Μπορεί να είναι κάτι χιουμοριστικό ή κάτι συμβολικό που θα εκφράζει τη φιλία σας, όπως ένα άλμπουμ με φωτογραφίες σας από τις ομορφότερες στιγμές σας, που εσύ θα φτιάξεις. Επίσης, το δώρο έχει ιδιαίτερη αξία σε κάθε περίπτωση κι ειδικά όταν πρόκειται για κάτι που θα δείξει ότι τον/την θυμάστε, παρόλο που δεν γιορτάζει. Δεν είναι απαραίτητο να είναι ένα δώρο αξίας πολλών ευρώ για να το εκτιμήσει. Το μόνο που χρειάζεται είναι η αγάπη σου να γίνει δημιουργικότητα και φαντασία και είναι σίγουρο πως θα βρεις κάτι που θα τον/την συγκινήσει ιδιαίτερα.

Ο χρόνος είναι σημαντικός σε μια σχέση. Από τη μία, δεν χρειάζεται η υπερβολική προσκόλληση, καθώς υπάρχουν στιγμές που ο/η φίλος/η σου έχει ανάγκη να μείνει μόνος/η κι οφείλεις να το σεβαστείς, από την άλλη όμως, ο ποιοτικός χρόνος που περνάτε μαζί είναι ισχυρό θεμέλιο για τη φιλία σας. Ακόμα και τις δύσκολες στιγμές που δεν θα είστε μαζί, είναι σημαντικό να ξέρει πως είσαι εκεί γι’ αυτόν/ή, έστω και νοητά. Ακόμα κι αν το πρόγραμμα σου είναι φορτωμένο, προσπάθησε να βρίσκεις λίγο χρόνο για να τον/την ακούσεις στο τηλέφωνο ή ορίστε μια μέρα μέσα στη βδομάδα που θα μπορείς να τον/τη βλέπεις.

Κάνε τους φίλους σου μια αγκαλιά!

hug

Διευκόλυνε τη μέρα τους. Μην καθυστερείς στα ραντεβού σας, συνεργαστείτε για μια εργασία που έχει να παραδώσει ή δώσε του/της ιδέες για κάτι που προσπαθεί να λύσει και δυσκολεύεται.

Πες τους πως τους αγαπάς! Καμιά φορά αρκούν δύο λέξεις όταν τα υπόλοιπα λόγια περισσεύουν. Ακόμα κι αν επικρατεί απόλυτη σιωπή ή περνάτε τέλεια, εάν το νιώθεις, μη διστάσεις να του/της πεις «Σ’ αγαπάω!». Κι εκτός από αυτό, λέξεις όπως «Ευχαριστώ» ή «Συγνώμη» είναι σημαντικές να ακούγονται σε μία πραγματικά φιλία. Ειδικά στις μέρες μας, που τόσο μικρές λέξεις έχουν μεγάλη αξία και ιδιαίτερη σημασία.

e36e3b33dba59be37c2f5d34765d06e6

OUR20s

DIGITAL

Η φοιτήτρια Σχολής Εμποροπλοιάρχων που έχει γίνει viral με την αγάπη της για τα πλοία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET