ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

5 τρόποι για να πάρετε σύντομα προαγωγή στη δουλειά σας!

Ζούμε, αναμφισβήτητα, σε μία εποχή που η ανεργία βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και ο ανταγωνισμός με τη σειρά του είναι ακόμα μεγαλύτερος. Σε αυτά τα πλαίσια, είναι λίγο πιο δύσκολο για όλους να καταφέρουν να πάρουν την πολυπόθητη «προαγωγή» στη δουλειά τους. Σύμβουλοι καριέρας μας αποκαλύπτουν τα 5 μυστικά που πρέπει να γνωρίζετε, αν θέλετε […]

Neopolis Team

11 Νοεμβρίου, 2015

Ζούμε, αναμφισβήτητα, σε μία εποχή που η ανεργία βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και ο ανταγωνισμός με τη σειρά του είναι ακόμα μεγαλύτερος. Σε αυτά τα πλαίσια, είναι λίγο πιο δύσκολο για όλους να καταφέρουν να πάρουν την πολυπόθητη «προαγωγή» στη δουλειά τους.

Σύμβουλοι καριέρας μας αποκαλύπτουν τα 5 μυστικά που πρέπει να γνωρίζετε, αν θέλετε να πάρετε σύντομα προαγωγή. Άλλωστε τις περισσότερες φορές, χρειάζεται και κόπο και τρόπο.

Η προαγωγή σας πρέπει να είναι η προφανής και όχι αναγκαία επιλογή

Για να πάρετε προαγωγή, πρέπει να δουλεύετε σαν να την έχετε ήδη κερδίσει. Είναι αρκετά σημαντικό να δείξετε στον προϊστάμενό σας, πως είστε έτοιμος να αναλάβετε καινούργια καθήκοντα. Για να το καταφέρετε, πρέπει να παίρνετε πρωτοβουλίες, να είστε δημιουργικός και να διατηρείτε καλή επικοινωνία με τους συναδέλφους σας.

Εργαστείτε σκληρά, αλλά κυρίως έξυπνα

Μην προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε το αφεντικό σας μόνο με τις επικοινωνιακές δεξιότητες, αλλά με την αφοσίωσή σας σε αυτό που κάνετε, την οργάνωση, την φιλοδοξία και φυσικά με την πρόοδο σας.

Ακούστε περισσότερο και μιλήστε λιγότερο

Προσεγγίστε τους προϊστάμενους σας και προσπαθείστε να μάθετε τα μυστικά τους για πως τα κατάφεραν. Σημαντικό είναι επίσης, να αποκτήσετε αυτογνωσία και να επαναπροσδιορίζετε συχνά τους στόχους σας.

Μην φοβάστε να εκφραστείτε εκεί που πρέπει

Ο καλύτερος τρόπος για να δείξετε ότι αξίζετε την προαγωγή είναι να δημιουργήσετε μία σχέση εμπιστοσύνης με τους «από πάνω» σας. Όπου πιστεύετε πως μπορείτε να βοηθήσετε προτείνοντας μία εναλλακτική λύση, μην διστάσετε να το κάνετε.

Γίνεται κορυφαίος σε αυτό που κάνετε ήδη

Αν είστε ο καλύτερος στο πόστο σας, οι γύρω σας θα καταλάβουν ότι πραγματικά σας ενδιαφέρει αυτό που κάνετε και θα έχουν την περιέργεια να δουν τι παραπάνω μπορείτε να προσφέρετε στην εταιρία τους.

 

OUR20s

DIGITAL

Η φοιτήτρια Σχολής Εμποροπλοιάρχων που έχει γίνει viral με την αγάπη της για τα πλοία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET