ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Ψάχνεις το επόμενο βήμα στις σπουδές σου; Η 3η ​Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων-IUF σ’ ενδιαφέρει!

Είτε είσαι μαθητής Λυκείου είτε φοιτητής ή ακόμα και απόφοιτος, η IUF έχει να σου προσφέρει πολλά.

Κλεοπάτρα Μπράιτ

25 Ιανουαρίου, 2019

Η ​Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων – IUF έρχεται για τρίτη φορά στη χώρα μας και δεν πρέπει να τη χάσεις.

Η ομάδα IUF σε προσκαλεί για μία δυναμική εμπειρία αλληλεπίδρασης με πανεπιστημιακούς εκπροσώπους από περισσότερα από 35 Πανεπιστήμια και Κολέγια από όλη την Ευρώπη, αλλά και την Ελλάδα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Και μόνο το γεγονός ότι περιλαμβάνει 35+ Πανεπιστήμια από 10 χώρες της Ευρώπης, είναι σημαντικός λόγος να επισκεφτείς την έκθεση αυτή.

Πιο συγκεκριμένα, έρχεσαι σε επαφή με πολλά Πανεπιστήμια και μαθαίνεις για πάνω από 3.000 εκπαιδευτικά προγράμματα (Bachelor, Masters, MBA και PhDs) από τους ίδιους τους εκπροσώπους των Πανεπιστημίων.

Η ενημέρωση αφορά θέματα που απασχολούν τόσο τους μαθητές όσο και τους φοιτητές.

Σκοπός της IUF είναι να προσφέρει ίσες ευκαιρίες και στους δύο, παρουσιάζοντας τις επιλογές που έχει ένας μαθητής ή φοιτητής στη μετέπειτα ακαδημαϊκή του πορεία και την επιλογή του καλύτερου γι’ αυτόν εκπαιδευτικού προγράμματος/σχολής φοίτησης. Είτε είσαι μαθητής Λυκείου είτε φοιτητής ή ακόμα και απόφοιτος που ψάχνεις το επόμενό σου βήμα, η IUF έχει να σου προσφέρει πολλά.

Θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις χρήσιμα σεμινάρια και παρουσιάσεις.

Στην έκθεση θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από εκπροσώπους πανεπιστημίων και την ​Orientum​. Μπορείς να βρεις ομιλίες ακαδημαϊκού ή επαγγελματικού περιεχομένου.

Θα πραγματοποιήσεις ψυχομετρικά τεστ και συμβουλευτική.

Τα ψυχομετρικά τεστ γίνονται με την ευγενική χορηγία της Orientum και μπορούν να σε βοηθήσουν να χαράξεις το κατάλληλο για εσένα ακαδημαϊκό και επαγγελματικό μονοπάτι.

Επίσης έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις τη δωρεάν συμβουλευτική για τη συγγραφή αιτήσεων για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα από την ​EDMUNDO​ .

Θα πάρεις χρήσιμες πληροφορίες για διαθέσιμες υποτροφίες και οικονομικές διευκολύνσεις.

Ο καθένας θα ήθελε να συμμετάσχει στο πανεπιστημιακό πρόγραμμα των ονείρων του κι εδώ έχεις την ευκαιρία να μάθεις πώς να το πετύχεις.

Θα μάθεις από τους πιο έμπειρους.

Έρχεσαι σε επαφή με Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν σε εξωτερικό και Ελλάδα και μαθαίνεις από την εμπειρία τους. Έπειτα, μπορείς να κάνεις στοχευμένες ερωτήσεις στα πανεπιστήμια που σε ενδιαφέρουν και να πάρεις αυτό που χρειάζεσαι, δηλαδή την ουσία.

Τρία από τα top πανεπιστήμια στην Ευρώπη και στον κόσμο θα είναι εκεί.

Το Trinity College Dublin, Trinity Business School της Ιρλανδίας, το UCN – University College of Northern Denmark της Δανία και το University of Groningen της Ολλανδίας. Μήπως θα ήθελες να ήσουν σε κάποιο από αυτά;

⇒ Αν βρίσκεσαι στη Θεσσαλονίκη, τότε σημείωσε στην ατζέντα σου 8 Φεβρουαρίου,​ Μακεδονία Παλλάς,13.00-18.00​.

⇒ Αν σε πετυχαίνουμε στην Αθήνα, σημείωσε9 Φεβρουαρίου, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος​, από τις ​ 14.00 μέχρι τις 19.00.

Κάνε την​ ​αίτησή​ ​σου εδώ ΔΩΡΕΑΝ και ανακάλυψε τις επιλογές σου.


Ακολούθησε την IUF σε Facebook και Instagram για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα τους.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!