Έρευνες λένε

Τρία ελληνικά νησιά βρέθηκαν στα 10 καλύτερα της Ευρώπης, με κορυφαίο όλων τη Σαντορίνη!

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ κάθε φορά που διαβάζω οτιδήποτε έχει σχέση με τα νησιά μας, θέλω δια καώς να ετοιμάσω βαλίτσες και να μεταφερθώ σε ένα από αυτά, εκείνη τη στιγμή. Κάτι που αργεί, ομολογουμένως. Τέλος πάντων, το θέμα μας δεν είναι ότι εγώ θα αργήσω να πάω διακοπές, αλλά ότι τρία ελληνικά […]

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ κάθε φορά που διαβάζω οτιδήποτε έχει σχέση με τα νησιά μας, θέλω δια καώς να ετοιμάσω βαλίτσες και να μεταφερθώ σε ένα από αυτά, εκείνη τη στιγμή. Κάτι που αργεί, ομολογουμένως.

Τέλος πάντων, το θέμα μας δεν είναι ότι εγώ θα αργήσω να πάω διακοπές, αλλά ότι τρία ελληνικά νησιά βρέθηκαν ξανά στα καλύτερα της Ευρώπης.

Πιο συγκεκριμένα, ως κορυφαίος νησιώτικος προορισμός της Ευρώπης για 2019 (Best Island in Europe), αναδείχθηκε η Σαντορίνη. Αυτό τουλάχιστον ψήφισαν οι αναγνώστες του καταξιωμένου αμερικανικού ταξιδιωτικού περιοδικού «Global Traveller», που απευθύνεται σε υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών που συνηθίζουν να ταξιδεύουν στο εξωτερικό.

Εκτός όμως από τον ρομαντικό προορισμό των Κυκλάδων που δεν είναι δα και κάποιο μυστικό ότι λατρεύουν άνθρωποι του εξωτερικού, ακόμα δύο νησιά βρέθηκαν στην πρώτη δεκάδα. Η Μύκονος στην τρίτη θέση και η Κρήτη, στην όγδοη.

Τα τρία ελληνικά νησιά διακρίθηκαν στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων «Leisure Life Style awards 2019» του περιοδικού, τα οποία έλαβαν χώρα στο Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο διευθύνων σύμβουλος και εκδότης του «Global Traveller», κος Francis X. Gallagher, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «το γεγονός πως η Σαντορίνη κερδίζει για έκτη συνεχή χρονιά το συγκεκριμένο βραβείο αποδεικνύει ότι οι αναγνώστες μας αναγνωρίζουν το καλύτερο όταν το βλέπουν. Και το καλύτερο είναι η Σαντορίνη, που με το εντυπωσιακό τοπίο της και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει, αποτελεί μια ακαταμάχητη επιλογή διακοπών».

Τα ευχάριστα βέβαια δεν σταματούν εδώ.. Διότι, στην πρώτη δεκάδα προτίμησης του ίδιου διαγωνισμού, βρέθηκαν επίσης: 

η Ελλάδα στην κατηγορία Καλύτεροι Ιστορικοί Προορισμοί Διεθνώς («Best Historical Attractions, International») και 
• η Μύκονος , στην κατηγορία Καλύτερες παραλίες («Best Beaches»).

Επιπλέον, η Ελλάδα βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα των πιο δημοφιλών προορισμών για διακοπές το φετινό καλοκαίρι σύμφωνα με τις κρατήσεις που έχουν ήδη κάνει Αμερικανοί και Καναδοί πολίτες μέσω του παγκόσμιου δικτύου τουριστικών πρακτόρων Virtuoso.

Το δίκτυο αποτελείται από 1000 τουριστικούς πράκτορες και 20.000 εξειδικευμένα τουριστικά στελέχη σε 50 χώρες σε όλο των κόσμο και ειδικεύεται στο τουρισμό πολυτελείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αμερικανικό κοινό προτιμάει την Ελλάδα πολύ περισσότερο από άλλους ισχυρούς  ανταγωνιστές της, καθώς τη φέρουν στην πέμπτη θέση των κρατήσεων με την Ισπανία να είναι στην όγδοη θέση. Στην πρώτη θέση παραμένουν οι Ηνωμένες Πολιτείες.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μετά από 961 προσπάθειες πήρε το δίπλωμα οδήγησης στα 69 της και μας έδωσε ελπίδα!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Reebok x Botter Concept Sneaker Engineered by HP έφερε την καινοτομία στην Εδβομάδα Μόδας του Παρισιού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET