ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ανοίγει Νομική Σχολή στην Πάτρα; Τα σχέδια του Υπουργείου Παιδείας!

Ο κ. Γαβρόγλου κατά την διάρκεια ομιλίας του στο Αναπτυξιακό Συνέδριο της Δυτικής Ελλάδος, ανακοίνωσε την πρόθεση να δημιουργήθει τμήμα Νομικής Σχολής στην Πάτρα. Ένα επιπλέον δηλαδή μετά την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και την Κομοτηνή. Ο υπουργός Παιδείας πρόσθεσε ότι σε λίγες ημέρες θα συγκροτηθεί στην Πάτρα ομάδα εργασίας που θα μελετήσει το ζήτημα των τοπικών […]

Neopolis Team

6 Φεβρουαρίου, 2018

Ο κ. Γαβρόγλου κατά την διάρκεια ομιλίας του στο Αναπτυξιακό Συνέδριο της Δυτικής Ελλάδος, ανακοίνωσε την πρόθεση να δημιουργήθει τμήμα Νομικής Σχολής στην Πάτρα. Ένα επιπλέον δηλαδή μετά την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και την Κομοτηνή.

Ο υπουργός Παιδείας πρόσθεσε ότι σε λίγες ημέρες θα συγκροτηθεί στην Πάτρα ομάδα εργασίας που θα μελετήσει το ζήτημα των τοπικών πρωτοβουλιών για την αναβάθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Τόνισε μάλιστα απ’το βήμα πώς «δεν υπάρχει ανταγωνισμός και οι συνάδελφοι από το Πανεπιστήμιο Πάτρας και από το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, έχουν παρουσιάσει μια υποδειγματική υπευθυνότητα. Αισθάνονται ότι είμαστε ως κοινωνία στα πρόθυρα μιας νέας πορείας και όλοι πρέπει να έχουν την δική τους συμβολή».

Μεταξύ άλλων ανακοίνωσε πως σχεδιάζεται Γεωπονική σχολή στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, ενώ στην Ηλεία, σχολή πολιτιστικής διαχείρισης.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο υπουργός Παιδείας επισκέφθηκε και ορισμένα σχολεία στην Πάτρα μαζί με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης, Κώστα Γιαννόπουλο.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Tripadvisor: Δύο παραλίες της Κρήτης στις 25 καλύτερες του κόσμου για το 2023!

ΕΛΛΑΔΑ

«Μάθε πού ψηφίζεις»: Η εφαρμογή που σε ενημερώνει για το εκλογικό σου διαμέρισμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει πρώτη στην ανεργία νέων η Ελλάδα μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET