ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

5 τραγούδια από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια που στιγμάτισαν την εφηβεία μας!

Όλοι θυμόμαστε τα καταπληκτικά και μοναδικά στο είδους τους, σόου που έκανε η Αννίτα στο περίφημο Alter. Και φυσικά θυμόμαστε ακόμα περισσότερο τα αστέρια εκείνα του Ελληνικού Πενταγράμμου που έλαμψαν μέσα από εκεί! Επομένως, νιώθω την υποχρέωση να ανοίξω το κουτί της …Αννίτας και να σας θυμίσω μερικά μουσικά αριστουργήματα που μιλούν στις καρδιές όλων μας και […]

Default avatar

Guest Author

19 Νοεμβρίου, 2015

Όλοι θυμόμαστε τα καταπληκτικά και μοναδικά στο είδους τους, σόου που έκανε η Αννίτα στο περίφημο Alter. Και φυσικά θυμόμαστε ακόμα περισσότερο τα αστέρια εκείνα του Ελληνικού Πενταγράμμου που έλαμψαν μέσα από εκεί! Επομένως, νιώθω την υποχρέωση να ανοίξω το κουτί της …Αννίτας και να σας θυμίσω μερικά μουσικά αριστουργήματα που μιλούν στις καρδιές όλων μας και μας επιστρέφουν πίσω στα χρόνια της εφηβείας μας. Συνιστάται να προετοιμαστείτε ψυχολογικά για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει:

Κάτμαν – Ο εραστής σου

Κάτμαν… ένα όνομα, μια ιστορία. Νομίζω ότι αποτέλεσε την αφορμή ή και μάλλον την αιτία να έρθουν στο φως και να ενταχθούν στην καθημερινότητά μας, καλλιτέχνες τέτοιου επιπέδου και βεληνεκούς. Το γεγονός ότι ζητάει το κορμί της αγαπημένης του (η οποία είναι και παντρεμένη, ο Κάτμαν δηλαδή είναι το τρίτο πρόσωπο) για να γίνει ο εραστής της , «μιλάει» στις καρδιές όλων των γυναικών κι αυτό πιστεύω ότι είναι το μυστικό, που τον κάνει ακαταμάχητο!

Βας Βας Βας – Ο Παρασκευάς

Άλλος ένας καρδιοκατακτητής που πρέπει να υπάρχει σε αυτήν τη λίστα. Ο Βας Βας ο Παρασκευάς μπήκε ξαφνικά στις ζωές μας με το ομώνυμο τραγούδι του (δηλαδή πόσο σταρ;!!) και κατάφερε να υπνωτίσει το γυναικείο φύλο σε κλάσματα του δευτερολέπτου! Όμως, μας ενημερώνει κιόλας ότι «Βας, Βας, Βας, θα υποφέρεις!», οπότε εσείς εκεί έξω κορίτσια να προσέχετε…

Κώστας Βεδουράς – Το ‘χω ανάγκη πολύ

Σε αντίθεση με τους προηγούμενους δύο, ο Κώστας δεν έχει βρει ακόμα την αγάπη! Για τον λόγο αυτό ήθελε να μοιραστεί με όλο τον κόσμο ότι «το ’χω ανάγκη πολύ, τυραννιέμαι!» και εγώ προκαλώ και προσκαλώ όλες τις αναγνώστριες να κάνουν το καλό κι ας το ρίξουν στο γιαλό βρε παιδί μου, για να κάνουν αυτόν τον άνθρωπο ευτυχισμένο!

Θανάσης Ηλίας – Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι

Ομολογώ ότι αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έχει προσφέρει η Αννίτα στο πανελλήνιο. Ο Θανασάκης, μας πληροφορεί ότι «Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι, δεν κωλώνει» και θα κάνει τα πάντα για την αγαπημένη του, μέχρι και να σκοτώσει! Όμως και ποιος φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα το έκανε αυτό; (ρητορική ερώτηση). Επιπλέον, το τραγούδι είχε και χαρακτηριστικό χορευτικό. Τύφλα να έχει το Gangnam Style!

Τσίλα – Μαύρη

Αχχχχ! Δεν μπορούσα να μη βάλω αυτή τη μαύρη γαζέλα του πενταγράμμου… Μέσα από αυτήν την τραγουδάρα, προσπαθεί να εκφράσει τον πόνο και την στεναχώρια της, αφού ο γκόμενος της έχει κάνει την ζωή της μαύρη, σαν καμένη γη! Εμείς όμως, επειδή την αγαπάμε, θα την στηρίξουμε και στις δυσκολίες που περνάει. Επίσης, για να φανεί το επίπεδο του τραγουδιού, θα πρέπει να σας ενημερώσω ότι το ρεφρέν είναι στα γαλλικά. Πού αλλού το έχετε ακούσει αυτό; Όχι, πείτε μου!

Εύχομαι να έσκασε λίγο το χειλάκι σας με αυτές τις τραγουδάρες και να θυμηθήκατε τα trash ακούσματα των εφηβικών μας χρόνων! Σας ενημερώνω ή μάλλον σας απειλώ ότι θα υπάρξει και συνέχεια!!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Always® και το ‘Strong Me’ ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενδυνάμωση των νεαρών κοριτσιών!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

«Ψηφιακό Vegas»: Η Άνοδος των Αμερικανικών Διαδικτυακών Καζίνο στην Εποχή του Διαδικτύου

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET