Τιβί

Έχουμε το trailer του The Bachelor 2 και ο Αλέξης Παππάς ψάχνει τον αληθινό έρωτα!

Ναι, ακούτε; Θα περάσουμε καλά αυτό το φθινόπωρο!

Neopolis Team

31 Αυγούστου, 2021

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και σήμερα αποδεικνύεται ξεκάθαρα. Αφού πρώτα ξυπνήσαμε στα χαρμόσυνα νέα της επιστροφής του GNTM την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, στη συνέχεια πήραμε και τρέιλερ για το Bachelor 2, με πρώτη μούρη τον Αλέξη Παππά. Αν για κάποιο λόγο δηλαδή δεν πιστεύατε στις φήμες που κυκλοφορούσαν τόσο καιρό, ε ήρθε η επίσημη απάντηση!

Ο πιο συζητημένος παίκτης του φετινού Survivor δεν άφησε την ευκαιρία για λίγο ακόμα spotlight να πάει χαμένη και επιστρέφει στην οθόνη στις 7 Σεπτεμβρίου, ως ο κύριος πρωταγωνιστής . Είδε μάλιστα ότι το πιθανό ειδύλλιο με το τελεφερίκ την Ελευθερία Ελευθερίου τράβηξε την προσοχή, οπότε σου λέει θα προσφέρω πολλά τέτοια στο λαό, όντας ο περιζήτητος εργένης!

Να πούμε ότι στο πρώτο ριάλιτι που συμμετείχε δεν είχε τραβήξει το ενδιαφέρον με τους καλύτερους τρόπους. Αλλά ρε ‘σεις, για κάποιο λόγο πολύ ανυπομονούμε να τον δούμε σαν νέο Παναγιώτη Βασιλάκο.

Βέβαια, οι συγκρίσεις δείχνουν ότι δε μοιάζουν και πολύ, με τη Ναταλία Γερμανού να δηλώνει πριν ανακοινωθεί το όνομα του νέου εργένη, πως «Δεν είναι τόσο ευαίσθητος όσο ο Παναγιώτης. Είναι πιο… πιο ρεαλιστής. Ο Παναγιώτης ήταν πιο ρομαντικός. Ο καινούργιος είναι ένας πιο ρεαλιστής άντρας, αλλά θα έχει και αυτός τις ρομαντικές του στιγμές. Δύο λεπτά φτάνουν για να ερωτευτεί. Είναι πολύ διαφορετικοί. Δε μοιάζουν καθόλου. Δεν επιτρέπεται να πούμε άλλα πριν την επίσημη ανακοίνωση».

Ωστόσο, ο Αλέξης φαίνεται να έχει πάρει πολύ ζεστά τον ρόλο του, αφού δημοσιεύματα κάνουν ήδη λόγο για συνευρέσεις στο παιχνίδι, με δύο από τις συμμετέχουσες. Όχι που θα άφηνε… Είναι κύριο χαρακτηριστικό του άλλωστε, όπου πάει να δημιουργεί σούσουρο και να μην κάθεται και πολύ φρόνιμα.

Παρακάτω και το τρέιλερ όπου μας υπόσχεται καλοπέραση και ρομαντισμό:

Δε θα ρωτήσουμε καν αν είστε έτοιμοι, γιατί σίγουρα ΕΙΣΤΕ. Ήρθε ο καιρός να σβήσουμε και πάλι τις εξόδους από το χάρτη και να τις αντικαταστήσουμε με βραδιές τρασίλας!

FUN ZONE

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET