Αυτό είναι το τραγούδι που «εκθρόνισε» επιτέλους το Despacito από την πρώτη θέση!


Το Despacito από την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας του, έχει σημειώσει ένα σερί από ρεκόρ. Εκτός από τα 3 (και βάλε) δις views στο Youtube, έχει κάνει τρελές πωλήσεις κι έχει παραμείνει στην πρώτη θέση του Billboard για 16 εβδομάδες. Στην ιστορία του Billboard Hot 100, άλλο ένα τραγούδι έχει σημειώσει αντίστοιχη επιτυχία, το «One Sweet Day» της Mariah Carey και των Boyz II Men, πριν από 21 χρόνια.

Όλα αυτά όμως, μέχρι την ημέρα που η Taylor Swift κυκλοφόρησε το «Look What You Made Me Do» και χωρίς πολύ κόπο εκθρόνισε το Despacito από την πρώτη θέση διακόπτωντας κάπως έτσι το success story του Luis Fonsi και του Daddy Yankee.

Βέβαια, όλα έδειχναν πως κάτι τέτοιο θα συνέβαινε αργά ή γρήγορα, μιας και το τραγούδι της 27χρονης τραγουδίστριας ανέβαινε απειλητικά προς την πρώτη θέση του Billboard, τη στιγμή που η καλοκαιρινή επιτυχία έχανε την λάμψη της με την έλευση του Φθινοπώρου.

Το «Look What You Made Me Do» έχει σπάσει τα δικά του ρεκόρ πάντως. Σε μία ημέρα κατάφερε να συγκεντρώσει 8 εκατομμύρια streams στο Spotify, ενώ στο Youtube ξεπέρασε τα 40 εκατομμύρια views.

Τέλος, για όσους λατρεύουν τις θεωρίες συνωμοσίας, να σημειωθεί ότι στο βίντεο κλιπ η Taylor αλλάζει το στιλ της 16 φορές, όσες εβδομάδες δηλαδή έμεινε πρώτο το Despacito. ΣΑΤΑΝΙΚΟ;!

 

Θα σου τραβήξουν την προσοχή:Neopolis Team