ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

15 σημάδια πως τους λείπεις μόνο όταν σε έχουν ανάγκη!

Υπάρχουν κάποια άτομα στη ζωή σου που ενώ θεωρητικά και πρακτικά δεν είστε πια μαζί, συνεχίζουν να σε προσεγγίζουν και να επικοινωνούν μαζί σου με την πρόφαση πως τους λείπεις.  Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Ή ο πραγματικός λόγος που σε παίρνουν τηλέφωνο και σου στέλνουν μηνύματα είναι για να σου προκαλέσουν ανησυχία γι’ αυτό […]

Neopolis Team

21 Αυγούστου, 2015

Υπάρχουν κάποια άτομα στη ζωή σου που ενώ θεωρητικά και πρακτικά δεν είστε πια μαζί, συνεχίζουν να σε προσεγγίζουν και να επικοινωνούν μαζί σου με την πρόφαση πως τους λείπεις.  Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Ή ο πραγματικός λόγος που σε παίρνουν τηλέφωνο και σου στέλνουν μηνύματα είναι για να σου προκαλέσουν ανησυχία γι’ αυτό που τους συμβαίνει και σαν άλλη μητέρα Τερέζα να τρέξεις να τους βοηθήσεις; Μάλλον τους λείπεις μόνο όταν σε έχουν ανάγκη.

1. Σε γενικές γραμμές, επικοινωνούν μαζί σου αργά μέσα στη νύχτα, κυρίως τα Σαββατοκύριακα ή σε γιορτές κι αργίες, δηλαδή μέρες όπου οι πιθανότητες να είναι μεθυσμένοι είναι αυξημένες.

2. Έχεις αρχίσει να νιώθεις σαν τον προσωπικό τους ψυχολόγο. Ξέρεις πως κάθε φορά που παίρνουν τηλέφωνο ή στέλνουν μήνυμα είναι για το σεξ, όμως πριν γίνει το οτιδήποτε, συζητάτε για αυτά που συμβαίνουν στη ζωή τους δύο και τρεις ώρες. Η συζήτηση φτάνει πάντα σε τέτοιο βάθος κι επίπεδο ανάλυσης που δεν είχες υπολογίσει εξαρχής και το 80% αυτής αφορά μόνο τον εαυτό τους.

3. Κι όμως, έπειτα από τόσες συζητήσεις και τέτοια στήριξη που τους έχεις προσφέρει, ακόμα να σε κεράσουν ένα ποτό.

4. Περιστασιακά σε προσεγγίζουν για να σε ενημερώσουν για τις εξελίξεις στη ζωή τους και πως προχωράει το ζήτημα που συζητήσατε πρόσφατα, ωστόσο δεν θα ρωτήσουν να μάθουν για εσένα. Το χειρότερο βέβαια σε όλο αυτό είναι πως δεν το κάνουν από κακία, απλά είναι τόσο απασχολημένοι με τα δικά τους θέματα που το τελευταίο πράγμα που τους απασχολεί είναι να μάθουν νέα σου και σε προσεγγίζουν γιατί ξέρουν πως μπορούν να υπολογίζουν σε εσένα.

5. Δεν είναι ποτέ εκεί για εσένα όταν έχεις μία άσχημη μέρα ή χρειάζεσαι κάποιον κοντά σου για να μιλήσεις.

6. Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που έχεις προσπαθήσει να τους προσεγγίσεις για να συζητήσεις μαζί τους αυτά που σε απασχολούν, συνήθως γυρίζουν την κουβέντα στα δικά τους προβλήματα, πράγμα που σε έχει κάνει να σταματήσεις να προσπαθείς.

7. Κι έπειτα με κάποιον δικό τους τρόπο παραπονιούνται πως δεν ακούνε νέα σου κι εκεί είναι που προβληματίζεσαι. Βλέπεις μπορεί να μην ήταν εύκολο γι’ αυτούς και να μην τους βόλευε να ανταποκριθούν όταν τους έδωσες σημασία εκφράζοντας τις ανησυχίες σου, όμως δεν θέλουν να χάσουν κι εντελώς την προσοχή σου.

8. Βρέθηκες δίπλα τους σε μία δύσκολη περίοδο της ζωής τους που χρειάζονταν μεγάλη στήριξη και παρ’ όλο που δεν είστε μαζί τώρα, εξακολουθούν να σε έχουν στο μυαλό τους σαν το δεκανίκι τους. Με αυτόν τον τρόπο, απολαμβάνουν τα οφέλη της υποστήριξης σου χωρίς να είναι αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουν τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες της δέσμευσης.

9. Κάθε φορά που προσπαθείς να τους αποθαρρύνεις να μη σε βλέπουν σαν το δεκανίκι τους και πως δεν γίνεται όποτε συναντούν ένα πρόβλημα ή συμβαίνει κάτι στη ζωή τους να γυρίζουν πίσω σε εσένα, σε παρακαλούν να βρεθείτε και να περάσετε χρόνο μαζί. Η πρόφαση πως χρειάζονται εκείνη την στιγμή δίπλα τους εσένα και κανένα άλλο, λειτουργεί πάντα υπέρ τους, αφού σε γεμίζουν τύψεις που τους μίλησες έτσι και τρέχεις να τους συναντήσεις.

10. Δεν θα έμπαινες ποτέ στη διαδικασία να στηριχτείς πάνω τους. Μπορεί να επιστρέψεις σε αυτούς για το σεξ, τη συντροφιά, τις αναμνήσεις, σε καμία περίπτωση όμως επειδή πραγματικά πιστεύεις πως θα είναι εκεί για εσένα σαν ένας αξιόπιστος κι έμπιστος σύντροφος ή φίλος.

11. Εάν σε πλήγωσαν, το γεγονός ότι επιστρέφουν σε εσένα για βοήθεια σημαίνει πως αναγνωρίζουν το λάθος τους, ακόμα κι αν δεν το παραδεχτούν ποτέ. Είναι σαφές πως παρόλο που εγκατέλειψαν τη σχέση σας και ισχυρίζονταν πως δεν σε χρειάζονται, όταν τα πράγματα έγιναν δύσκολα, δεν μπορούσαν να βγάλουν πέρα χωρίς εσένα.

12. Υπάρχει μία τακτικότητα για το κάθε πότε επικοινωνούν μαζί σου και σχετίζεται άμεσα με το πότε αισθάνονται περισσότερο ευάλωτοι. Το να σε έχουν κοντά τους, τους κάνει να νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια.

13. Περνούν πολύ χρόνο αναπολώντας μαζί σου παλιές σας στιγμές κι ενώ τους αρέσει να το παίζουν άνετοι και πως όλο αυτό το κάνουν μόνο και μόνο για να καθησυχάσουν εσένα, η αλήθεια είναι πως το κάνουν επειδή εκείνοι το χρειάζονται. Το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις είναι καθίσεις σε ένα δωμάτιο μαζί τους και να κοιτάτε παλιές σας φωτογραφίες.

14. Από τη μία δεν μπορούν να δεσμευτούν ή να ξανα-δεσμευτούν μαζί σου, από την άλλη δεν σε αφήνουν να φύγεις από κοντά τους.

15. Οι φορές που δεν επικοινωνούν μαζί σου είναι όταν η ζωή τους έχει μπει και πάλι σε μία σωστή πορεία κι όλα βαίνουν καλώς. Καταλαβαίνεις πως τα πράγματα γι’ αυτούς άρχισαν να βελτιώνονται, όταν εντελώς ξαφνικά υπάρχει μία απόλυτη σιγή. Το τηλέφωνο σου δεν χτυπάει αφούί ούτε σε καλούν ούτε σου στέλνουν μήνυμα. Και προφανώς, δεν θα σε πάρουν τηλέφωνο για να σε ευχαριστήσουν που όλο αυτόν τον καιρό ήσουν εκεί γι’ αυτούς και τους υποστήριζες. Δεν θα ακούσεις ούτε ένα ευχαριστώ μέχρι την επόμενη φορά που θα χρειαστούν τη βοήθεια σου.

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Τύπος μοιράζεται την ιστορία του πώς από υπάλληλος στα McDonald’s έγινε εκατομμυριούχος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET