ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ

Αυτοί είναι οι κορυφαίοι τουριστικοί προορισμοί της Ελλάδας!

Η λίστα που καταρτίστηκε από την Τrivago -η διεθνής μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης-  δίνει σαφέστατη εικόνα για τους προορισμούς που προτιμούν οι τουρίστες όλων των εθνικοτήτων που ταξιδεύουν στην Ελλάδα. Παράλληλα η έρευνα δίνει αυτούς τις δύο ελληνικές παραλίες που ξεχωρίζουν -περιλαμβάνονται μεταξύ των δεκαπέντε κορυφαίων στην Ευρώπη- με τη σημείωση ότι εκεί όλοι όσοι […]

Neopolis Team

1 Αυγούστου, 2015

Η λίστα που καταρτίστηκε από την Τrivago -η διεθνής μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης-  δίνει σαφέστατη εικόνα για τους προορισμούς που προτιμούν οι τουρίστες όλων των εθνικοτήτων που ταξιδεύουν στην Ελλάδα. Παράλληλα η έρευνα δίνει αυτούς τις δύο ελληνικές παραλίες που ξεχωρίζουν -περιλαμβάνονται μεταξύ των δεκαπέντε κορυφαίων στην Ευρώπη- με τη σημείωση ότι εκεί όλοι όσοι κάνουν τις βουτιές τους απολαμβάνουν τη θάλασσα και τη φύση χωρίς να υπάρχει κανένας θόρυβος που να τους αποσπά από την ξεκούραση και την απόλαυση.

upl55bc83b99fcf0

Συγκεκριμένα, τη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας καταλαμβάνει η παραλία Καστρί στη Σιθωνία της Χαλκιδικής και τη δωδέκατη θέση η παραλία Μεσακτή στην Ικαρία. Επιπλέον, η δεύτερη και τρίτη φθηνότερη μέση ξενοδοχειακή τιμή μεταξύ των δεκαπέντε παραλιών συναντάται σε καταλύματα κοντά στις δύο ελληνικές παραλίες. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η παραλία Μεσακτή με ξενοδοχειακή τιμή ανά διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο καταλύματος για την περίοδο από τις 24 έως τις 27 Αυγούστου που ξεκινάει από 57 ευρώ. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η παραλία Καστρί με ξενοδοχειακή τιμή ανά διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο καταλύματος για την περίοδο από τις 25 έως τις 29 Αυγούστου που ξεκινάει από 70 ευρώ.

upl55bc83e305eb7

H λίστα συμπληρώνεται με τρεις παραλίες στην Ισπανία και ξενοδοχειακές τιμές που ξεκινούν από 70,166 και 175 ευρώ, δύο παραλίες στην Ιταλία με ξενοδοχειακές τιμές από 88 και 102 ευρώ και από μία παραλία σε Γαλλία με τιμή από 121 ευρώ, Κροατία με τιμή από 50 ευρώ, Ολλανδία με τιμή από 95 ευρώ, Δανία με τιμή από 80 ευρώ, Γερμανία με τιμή από 88 ευρώ, Πορτογαλία με τιμή από 76 ευρώ, Ιρλανδία με τιμή από 80 ευρώ και Ισλανδία με τιμή από 98 ευρώ.

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Η Apple TV+ χαρίζει 2 μήνες δωρεάν, με αφορμή το νέο ντοκιμαντέρ του Messi!

BINGE WATCHING

Χάρι Πότερ: Βγήκε ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας σειράς, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα!

Μουσική

Eurovision: Στις 7 Μαρτίου θα ακούσουμε για πρώτη φορά το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι!

Τιβί

13 «ενήλικα» αστεία στον Μπομπ Σφουγγαράκη που καταλάβαμε όταν ήταν πια αργά! 

BINGE WATCHING

‘The Gentlemen’: Το νέο τρέιλερ της σειράς του Guy Ritchie έχει βία, κλάση και badass Theo James!

EVENTS

Eject Festival: Οι Måneskin έρχονται Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι, τσιρίξτε ελεύθερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET