SPILL THE TEA

Τον χάνουμε τον «Μανωλάκη» απ’ το Καφέ της Χαράς, μπαίνει και επίσημα φαντάρος!

Καλή θητεία να ευχηθούμε.

Neopolis Team

9 Μαρτίου, 2020

Αν αναρωτιέστε τι μπορεί να πάει στραβά σε μια σειρά για να μην προχωρήσει παρακάτω, να σας ενημερώσουμε πως το «Καφέ της Χαράς» κάνει τη διαφορά απ’ τα καθιερωμένα σενάρια, μιας και ο πρωταγωνιστής της …πάει φαντάρος.

Βλέπετε, παρόλο που η τηλεθέαση δεν είναι στα καλύτερά της – μιας και τα τελευταία επεισόδια δεν έχουν προσεγγίσει τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο στις αρχές – το γεγονός ότι ο τηλεοπτικός Μανωλάκης aka Πάρης Σκαρτσολιάς, ετοιμάζεται να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα κι εμείς να νιώσουμε ένα τσακ πιο ασφαλείς (ή και όχι), είναι ένας σοβαρός λόγος που θα επηρεάσει κατά πολύ το μέλλον της σειράς.

Και μπορεί να πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν, με τα επεισόδια να έρχονται από τον Ιανουάριο του 2021 και μετά, τα πράγματα ίσως τελικά να φανούν δυσοίωνα, ακόμα και για την τωρινή εξέλιξη της σειράς. Καταρχάς και μόνο ότι η ιστορία βασίζεται στο ειδύλλιο του Μάνου (ε, μεγάλωσε πια) με τη Βάλια, δείχνει ότι το concept χαλάει από τώρα.

Όπως αποκάλυψε πάντως και ο ηθοποιός, ο οποίος θα υπηρετήσει στην αεροπορία, οι συζητήσεις για το τι θα απογίνει ο ρόλος του Μάνου έχουν ήδη ξεκινήσει. 

https://www.instagram.com/p/B5zeJi5FtEa/

Το ερώτημα που μας γεννάται δεν είναι ότι ο Πάρης Σκαρτσολιάς στα 27 του χρόνια δεν έχει πάει ακόμα φαντάρος, αλλά το τι νόημα μπορεί να έχει η σειρά που επέστρεψε με βάση τους δύο πρωταγωνιστές που πλέον μεγάλωσαν και απέκτησαν την ερωτική χημεία, που από πιτσιρίκια τη βλέπαμε, αφού ο ένας από τους δύο αποχωρεί.

Και σε καμία περίπτωση δεν ψηνόμαστε να δούμε έναν νέο έρωτα του Πώποτα. Μη μας κάνουν κάνα τέτοιο αστείο γιατί είναι ξεκάθαρο πως δε θα το ξαναδούμε.

Στο μεταξύ, εκτός από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, ο ηθοποιός μίλησε και για την προσωπική του ζωή, η οποία δεν βρίσκεται και στην καλύτερη της φάση. Εκτός από ελεύθερος, δεν έχει καν χρόνο για να μπορέσει να κρατήσει μια σχέση στην παρούσα κατάσταση. Αυτός ήταν και ο λόγος που χώρισε από την τελευταία του.

Αυτό το διάστημα είμαι μόνος μου. Δεν ισχύουν όλα όσα γράφονται. Ήμουν έξι μήνες σε σχέση με μία κοπέλα εκτός χώρου, αλλά δεν συγκατοικούσαμε. Περνάω μια κρίση στα προσωπικά μου γιατί δίνοντας βαρύτητα στα επαγγελματικά μου, δεν έδωσα χρόνο στη σχέση μου και απομακρυνθήκαμε χωρίς να υπάρξει κάποιο τρίτο πρόσωπο. Αποξενωθήκαμε γιατί δεν είχαμε χρόνο να βρεθούμε. Δεν ξέρω αν στο μέλλον αλλάξουν τα πράγματα.

Τώρα, εντάξει, μόνο από το δικό μας μυαλό πέρασε το γεγονός ότι ίσως και η αποξένωση να φτιάξει όταν θα μπει φαντάρος; Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός φέρνει το κρίστμας σπίριτ με το πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

PISA 2022: «Πάτωσαν» οι Έλληνες μαθητές στις διεθνείς εξετάσεις, σε Μαθηματικά και κατανόηση κειμένου!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αράχωβα τρώει κάνσελ γιατί ο κόσμος δεν ανέχεται ούτε το έγκλημα ούτε και τη συγκάλυψη!

ΕΛΛΑΔΑ

Brain drain: 3 στους 4 πτυχιούχους που έφυγαν από την Ελλάδα δεν παίζει να ξαναγυρίσουν!

SPILL THE TEA

Ο Επώνυμος γκρέμισε τον λαμπερό κόσμο της Soula Glamorous μέσα σε 40 λεπτά!

ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 16,5 ετών στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 19% της Gen Ζ θεωρεί τη δικτατορία προτιμότερη από τη δημοκρατία ορισμένες φορές!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET