Μουσική

Το Spotify ετοίμασε λίστα με τα τραγούδια που «έλιωσες» το 2019, καλύτερα να τη δεις μόνος!

Εμείς πάντως προειδοποιήσαμε, είναι λίγο embarrassing η φασούλα.

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

5 Δεκεμβρίου, 2019

Προσωπικά, μπήκα στον κόσμο του Spotify και σταμάτησα να τρώω όλα μου τα δεδομένα στο yt το καλοκαίρι του 2019 – πριν λίγους μήνες δηλαδή. Οπότε, είναι και η πρώτη φορά που μου ετοιμάζει εκπληξούλα για το τέλος του έτους.

Και για μένα και για όλους όσους είναι συνδρομητές της πλατφόρμας λοιπόν, το Spotify έκανε έναν απολογισμό για τη φετινή χρονιά και παρουσιάζει τους καλλιτέχνες και τα τραγούδια που «λιώσαμε» μέσα στο 2019 , καθώς και το πόσες ώρες από τη ζωούλα μας σπαταλήσαμε ακούγοντας τους αγαπημένους μας τραγουδιστές. Αν θες τη γνώμη μου, τσέκαρε τα όσο θα είσαι μόνος. 

Όλοι έχουμε τις κρυφές κι ένοχες απολαύσεις μας στον κόσμο της μουσικής, τις οποίες προτιμούμε να κρατάμε για τον εαυτό μας και το Spotify. Το τελευταίο βέβαια, έχει μια διάθεση να τις βγάλει στη φόρα και ναι, είναι πολύ embarrassing η φασούλα! Εδώ οι ίδιοι δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι περάσαμε δεκάδες ώρες ακούγοντας Mama? το τραγουδάκι εκείνο που στους άλλους προσποιούμασταν ότι δεν ξέρουμε καν.

Γι’ αυτό σου λέω, κρύψου σε μια γωνίτσα και κάνε τη δουλειά σου μπαίνοντας εδώ. Άμα θες βέβαια – επειδή χαρακτηριζόμαστε από μια κουτσομπολίστικη φύση – μας λες τι σου βγήκε. 

Και γενικότερα, εφόσον είσαι από εκείνους που μόνο περηφάνια νιώθουν για τα μουσικά τους ακούσματα, μπορείς να μοιραστείς τα στατιστικά αυτά στα προσωπικά σου σόσιαλ μίντια. Η συγκεκριμένη επιλογή είναι για λίγους φαντάζομαι… 

Όπως και να ‘χει, είτε θες να διαρρεύσει το τι άκουγες όλο το χρόνο μέσα από τα ακουστικά σου στη διαδρομή προς τη σχολή, είτε όχι, μπορείς να τσεκάρεις τη λίστα που σου ετοίμασε η εφαρμογή. Άντε και καλό κοκκίνισμα.

FUN ZONE

EVENTS

Στο TEDxAUTH 2024 θα ανακαλύψουμε πώς να επιτύχουμε τη δική μας «OSMOSIS»!

BINGE WATCHING

‘Bridgerton’: Το τρέιλερ της 3ης σεζόν έφτασε και έχει τόσο σούσουρο όσο περιμέναμε!

EVENTS

ThinkBiz Academy 2024: To event επιχειρηματικότητας από νέους για νέους επιστρέφει για 8η χρονιά!

BINGE WATCHING

‘The Gentlemen’: Μια σημαντική λεπτομέρεια δυσκολεύει πολύ τον ερχομό 2ης σεζόν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET