Μουσική

Το Spotify το τερμάτισε και βγάζει playlist με βάση το… DNA σου!

Το οτι βρισκόμαστε στην εποχή όπου η τεχνολογία συναντά την επιστήμη, το έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό. Το οτι σε αυτούς τους δύο πυλώνες θα ερχόταν να κολλήσει και η μουσική, ομολογούμε πως δεν το είχαμε φανταστεί. Να όμως, που έφτασε κι αυτή η στιγμή… Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, το αγαπημένο μας Spotify πειραματίζεται […]

Neopolis Team

26 Σεπτεμβρίου, 2018

Το οτι βρισκόμαστε στην εποχή όπου η τεχνολογία συναντά την επιστήμη, το έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό. Το οτι σε αυτούς τους δύο πυλώνες θα ερχόταν να κολλήσει και η μουσική, ομολογούμε πως δεν το είχαμε φανταστεί. Να όμως, που έφτασε κι αυτή η στιγμή…

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, το αγαπημένο μας Spotify πειραματίζεται μ’ έναν νέο τρόπο δημιουργίας εξατομικευμένων playlists για τους χρήστες του. Έτσι λοιπόν, αν βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια και δεν ξέρεις τι άλλο να ακούσεις για να σου τραβήξει την προσοχή, η «επιστήμη» έρχεται να σου λύσει τα χέρια.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις το σχετικό ερωτηματολόγιο στην ιστοσελίδα Ancestry.com και… να περιμένεις τα αποτελέσματα. Μόλις αυτά προκύψουν, το Spotify εκμεταλλεύεται ορισμένα από τα δεδομένα και δημιουργεί την πιο «ταιριαστή» playlist έβερ, με βάση τόσο το DNA όσο και το γενεαλογικό σου δέντρο!

Το κατά πόσο το παραπάνω feature είναι σύμφωνο με το GDPR και την προστασία των προσωπικών μας δεδομένων, είναι μια άλλη ιστορία. Δε βαριέσαι όμως; Μας έχουν που μας έχουν «φακελωμένους», τουλάχιστον ας ακούμε τη μουσικούλα που μας ταιριάζει!

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το νέο PRO X 60 της Logitech G είναι το πληκτρολόγιο που θα λατρέψει κάθε gamer!

EVENTS

Στο TEDxAUTH 2024 θα ανακαλύψουμε πώς να επιτύχουμε τη δική μας «OSMOSIS»!

BINGE WATCHING

‘Bridgerton’: Το τρέιλερ της 3ης σεζόν έφτασε και έχει τόσο σούσουρο όσο περιμέναμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET