ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Somersby στηρίζει υπερήφανα το Athens Pride 2021!

Η αγάπη μαζί με έναν δροσερό, γλυκό μηλίτη μπορούν να κάνουν θαύματα!

Neopolis Team

25 Ιουνίου, 2021

Στο Somersby πιστεύουμε ότι το ιδανικό ποτήρι μηλίτη έχει τη δύναμη να φέρει τους ανθρώπους κοντά, γι’ αυτό και επιλέγουμε να κρατάμε μια απολύτως θετική και γενναιόδωρη στάση ζωής σε ό,τι μας γεμίζει ευτυχία και υπερηφάνεια. Φέτος, με τεράστια χαρά στηρίζουμε υπερήφανα το Athens Pride 2021, αγκαλιάζοντας κάθε πτυχή του εαυτού μας. 

Στον «μαγικό» κόσμο του μηλίτη Somersby, πρωταγωνιστεί το φως, η θετικότητα, το προσωπικό στυλ, η καλή διάθεση, τα χρώματα και κυρίως τα χαμόγελα, κάνοντας την κάθε στιγμή πραγματικά απολαυστική! Έτσι λοιπόν, δίνουμε στην καθημερινότητα μια αισιόδοξη ματιά, βλέπουμε τη θετική πλευρά της ζωής και το παγωμένο ποτήρι μας πάντα μισο-γεμάτο, υποστηρίζουμε την ισότητα, αγκαλιάζουμε τη διαφορετικότητα, επιδιώκουμε τη συμπερίληψη, επιλέγουμε την αγάπη. 

Η φρουτένια, δροσιστική και αναζωογονητική αίσθηση σε κάθε γουλιά του δροσιστικού μηλίτη μας, μας συντροφεύει σε αυτό το μοναδικό ταξίδι. Γιατί το να είσαι ο εαυτός σου είναι wonderful, κι εμείς σε καλούμε να γιορτάσουμε μαζί, όλα αυτά που μας ενώνουν! 

Κάνε παιχνίδι με τους δικούς σου κανόνες. 

Isn’ t that wonderful? 

#SomersbyProudlySponsporsAthensPride2021 #Somersby

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Το Νερό μας σέβεται»: Μια 360˚καμπάνια-μανιφέστο για το Νερό και τον Άνθρωπο από το ZΑΓΟΡΙ!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

H ΑΜΣΤΕΛ στηρίζει νέους μουσικούς με τη διασκευή του εμβληματικού «Ζεϊμπέκικου»!

Είναι viral

Τύπισσα μπουχτισμένη με τις σχέσεις, έφτιαξε τον ιδανικό άντρα με AI και τον παντρεύτηκε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET