ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ποιο είναι το πιο σέξι χαρακτηριστικό κάθε ζωδίου;

Γράφει η Κόμιλ Φο από το Y-olo.gr Μπορεί να μην πιστεύουμε 100% στα ζώδια, αλλά πάντα έχει πλάκα να ανακαλύπτουμε τι ζώδιο είναι ο ένας και ο άλλος, έτσι για να συγκρίνουμε χαρακτηριστικά, να τσεκάρουμε συμπεριφορές, να δικαιολογήσουμε καταστάσεις. Όταν ο άλλος είναι Παρθένος, δεν πέφτεις από τα σύννεφα όταν ανακαλύπτεις σιγά σιγά τις παραξενιές […]

Neopolis Team

8 Φεβρουαρίου, 2016

Γράφει η Κόμιλ Φο από το Y-olo.gr

Μπορεί να μην πιστεύουμε 100% στα ζώδια, αλλά πάντα έχει πλάκα να ανακαλύπτουμε τι ζώδιο είναι ο ένας και ο άλλος, έτσι για να συγκρίνουμε χαρακτηριστικά, να τσεκάρουμε συμπεριφορές, να δικαιολογήσουμε καταστάσεις. Όταν ο άλλος είναι Παρθένος, δεν πέφτεις από τα σύννεφα όταν ανακαλύπτεις σιγά σιγά τις παραξενιές του. Όπως όταν γνωρίζεις έναν Καρκίνο και καταλαβαίνεις από το πρώτο λεπτό πόσο ευαίσθητος παίζει να είναι. Μαζέψαμε τα πιο σέξι χαρακτηριστικά των ζωδίων και τα παρουσιάζουμε με καμάρι:

Κριός, το πάθος. Αν κολλήσεις μαζί του, θα τον ακολουθείς για όλη σου τη ζωή. Ανεξάρτητος κι απρόσμενος, δεν μπορεί να κάθεται, γι’ αυτό ζητάει διαρκώς ένταση και κίνηση στη καθημερινότητα του. Θα σε μαγέψει γιατί θα σε κάνει αναγκαστικά μέρος της ενδιαφέρουσας ζωής του!

sexy-zwdio1

Ταύρος, η επιτυχία. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από ένα άντρα που ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του και να είναι επιτυχημένος. Δε θα τον ακούσεις να καμαρώνει για τα επιτεύγματα του, αλλά τα καταφέρνει πολύ καλά σε ό,τι του αρέσει πραγματικά. Έχει την τάση να καλομαθαίνει όποια ερωτευτεί, συνεπώς θα είσαι αρκετά τυχερή αν πέσεις στα δίχτυα του.

Δίδυμος, η σοφία. Πολλά λόγια! Μιλάει τόσο πολύ και τα λέει τόσο καλά, που απλά σταματάς να ακούς και τον χαζεύεις. Να προσέχεις όμως γιατί πολλές φορές ισχύει κι αυτό το σοφό ”η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει” που έλεγε και η γιαγιά μου. Μπορεί επίσης να εξαφανιστεί χωρίς καμία προειδοποίηση, έτσι ξαφνικά να χαθεί χωρίς καν να πει πως και γιατί.

Καρκίνος, οι απρόβλεπτες κινήσεις. Ή αλλιώς το πιο απρόβλεπτο ζώδιο που ξέρουμε! Καλό, επειδή δε βαριέσαι. Κακό, επειδή βρίσκεσαι διαρκώς προ εκπλήξεων. Βρίσκεται διαρκώς ανάμεσα στα όρια που χωρίζουν ανεξαρτησία και εξάρτηση – είτε πρόκειται για σχέση, είτε για οικογένεια, είτε για φίλους. Να έχεις επίσης στο μυαλό σου ότι είναι και τρομερά αναποφάσιστος. Δύσκολα θα κολλήσει, αλλά αν σε ερωτευτεί πέφτει με τα μούτρα για τα καλά.

sexy-zwdio2

Λέων, η γοητεία. Θα σε γνωρίσει έξω, θα σε ρίξει με 2-3 κουβέντες και θα καταλήξετε σπίτι του. Όχι, δε θα σε κεράσει ποτό για να το πετύχει – τον λες και τσιγκούνη. Θα σε μαγνητίσει και θα σε γοητεύσει μ’ αυτό που είναι, με τον τρόπο που μιλάει, ακόμη και με τον τρόπο που σε κοιτάει. Ίσως αυτό είναι που τον κάνει και τόσο μεγάλο εγωιστή – λέμε τα καλά, αλλά λέμε και τα αρνητικά.

Παρθένος, η εξυπνάδα. Εσένα που σε τρελαίνει το πνευματικό παιχνίδι, ο Παρθένος είναι σίγουρα ο άνθρωπος σου. Προφανώς και είναι σέξι να εξιτάρει το μυαλό σου πρώτα απ’ όλα! Έχει την απάντηση για κάθε σου πρόβλημα, στροφάρει πολύ γρήγορα, αγαπάει τη γνώση και τη μάθηση.

Ζυγός, η ευαισθησία. Ενδιαφέρεται να σε μάθει καλύτερα, να βρει τα κουμπιά σου, να νιώσει άνετα μαζί σου. Ευαίσθητο άτομο, που έχει πολλά να προσφέρει στο πρόσωπο που θα του κλέψει την καρδιά. Έχει απίστευτη υπομονή, αφοσίωση και αρκετή αγάπη για να δώσει. Θα είναι εκεί όταν έχεις ανάγκη, αλλά κι όταν απλά έχεις διάθεση για ποιοτική κουβέντα.

sexy-zwdio3

Σκορπιός, το μυστήριο. Το μόνο ζώδιο που είναι τόσο dark και βγάζει αυτό το μυστήριο, που σε κάνει κιόλας να αναρωτιέσαι και να ψάχνεσαι. Σε αφήνει να καίγεσαι σε σιγανή φωτιά, τέτοιο άτιμο πλάσμα είναι. Ό,τι πρέπει για σένα που σε εξιτάρουν τα περίεργα και τα δύσκολα – τα θέλεις και τα παθαίνεις!

Τοξότης, η ευγένεια. Σε φροντίζει, σε προσέχει, σε έχει σαν τα μάτια του. Το θέμα είναι ότι μπορεί να φερθεί εξίσου καλά σε 2-3 κοπέλες ταυτόχρονα και φαντάζομαι αυτό δεν είναι και ό,τι καλύτερο για σένα που ψοφάς για αποκλειστικότητα. Να θυμάσαι κιόλας πως αν του πεις ψέματα, τον έχασες μια για πάντα!

Αιγόκερως, η ησυχία. Σταθερός στα πιστεύω του, σχεδόν αγύριστο κεφάλι. Θα σε γοητεύσει η ηρεμία που εκπέμπει. Δεν ανοίγεται εύκολα, θα σε σκάσει μέχρι να καταλάβεις τι νιώθει. Και αυτή η σιωπή είναι σέξι αν το καλοσκεφτείς!

sexy-zwdio4

Υδροχόος, η σπίθα. Γοητεύει χωρίς καν να το συνειδητοποιήσει. Πάντα εύχεται να ήταν διαφορετικός, αλλά δε θα άλλαζε για κανένα λόγο – περίεργα πλάσματα, τι περιμένεις! Έχει τα κολλήματα του, του αρέσουν οι καλοί τρόποι, η ευγένεια και η επικοινωνία.

Ιχθείς, η προσαρμοστικότητα. Καλόβολος άνθρωπος και εντός και εκτός σχέσης. Συναισθηματικός, καθόλου αφελής, ούτε καν αθώος. Σοφός, λίγο στενόμυαλος κι φυσικά έξω καρδιά. Θα σε κυνηγήσει αν το θέλει, αν δεν του κάνεις όμως θα σε απομακρύνει στο λεπτό!

Συμφωνείς;

Πηγή: Y-olo.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET