ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Red Bull Half Court μας τρέλανε για πρώτη φορά ταυτόχρονα σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη!

Τι αγώνες είδαν τα ματάκια μας;!😨

Το Red Bull Half Court φέτος ταξίδεψε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονική – μια πόλη με μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ – για τους πρώτους προκριματικούς αγώνες.

Στις 16 Απριλίου, στα γήπεδα της Νέας Παραλίας στη Θεσσαλονίκη, οι προκριματικοί του Red Bull Half Court πραγματοποιήθηκαν, όπου συμμετείχαν συνολικά 32 ομάδες.

Έκπληξη της ημέρας ήταν η εμφάνιση του Δημήτρη ‘DK’ Κυρσανίδη, ο οποίος όχι μόνο έδωσε δυναμικό παρών στο 3on3 μαζί με την ομάδα του, αλλά έκανε και φοβερά tricks, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στους περαστικούς αλλά και τους συμμετέχοντες.

Οι νικήτριες ομάδες από τους προκριματικούς της Θεσσαλονίκης είναι οι:

  • GND
  • Retzikiotes
  • Τρολόντο Ράποτρς
  • Trace n Chase

Παράλληλα, οι προκριματικοί της Αθήνας πραγματοποιήθηκαν στις 30 Απριλίου και 1 Μαΐου του 2022, στα γήπεδα Νέου Κόσμου στην Αθήνα, όπου οι 58 ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν μια θέση στον ελληνικό τελικό του Red Bull Half Court.

Οι εκπλήξεις δεν έλειπαν και από τους αγώνες της Αθήνας, με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη και τον Γιάννο Κατσιμπάρο του περιοδικού Moto & Bike TV, να κάνουν εμφάνιση και μάλιστα να δοκιμάζουν τις δεξιότητές τους στο 3on3 μπάσκετ.

Οι νικήτριες ομάδες από τους προκριματικούς της Αθήνας είναι οι:

  • Thessaly Bulls
  • Los Bandoleros
  • Rising Stars
  • Aspondyloi

Οι 8 ομάδες που νίκησαν στους προκριματικούς δίνουν πλέον ραντεβού στον ελληνικό τελικό του Red Bull Half Court, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο στις 7 Μαΐου στα γήπεδα μπάσκετ του Νέου Κόσμου.

Η ομάδα 3on3 που θα στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας θα ταξιδέψει στην Αίγυπτο για διεκδικήσει και τον Παγκόσμιο τίτλο του Red Bull Half Court 2022.

Stay tuned!

 

 

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET