ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

Το Reckit App κέρδισε το 1Ο Βραβείο Καλύτερης Επιχειρηματικής Ιδέας 2019 της ΑΣΟΕΕ!

Το 1ο Βραβείο Καλύτερης Επιχειρηματικής Ιδέας του διαγωνισμού της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) κέρδισε η ομάδα του καινοτόμου μουσικού application Reckit! Το Reckit App αποτελεί τον πρώτο ηλεκτρονικό διαγωνισμό τραγουδιού στην Ελλάδα και φέρνει στην χώρα μας έναν νέο τρόπο ανάδειξης νέων τραγουδιστών. Πιο συγκεκριμένα οι τραγουδιστές μπορούν να κατεβάσουν […]

Neopolis Team

18 Δεκεμβρίου, 2019

Το 1ο Βραβείο Καλύτερης Επιχειρηματικής Ιδέας του διαγωνισμού της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) κέρδισε η ομάδα του καινοτόμου μουσικού application Reckit!

Το Reckit App αποτελεί τον πρώτο ηλεκτρονικό διαγωνισμό τραγουδιού στην Ελλάδα και φέρνει στην χώρα μας έναν νέο τρόπο ανάδειξης νέων τραγουδιστών.

Πιο συγκεκριμένα οι τραγουδιστές μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή και να ηχογραφήσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια. Ακολούθως, βαθμολογούνται από τους χρήστες της εφαρμογής και κατατάσσονται με βάση τον καινοτόμο αλγόριθμο της εφαρμογής. Οι καλύτεροι τραγουδιστές αλλά και τα καλύτερα τραγούδια βραβεύονται σε μηνιαία βάση.

Κι αν δεν τραγουδάτε όμως, τίποτα δεν σας σταματά από το να κατεβάσετε την εφαρμογή στο κινητό σας και να ακούσετε ταλαντούχους τραγουδιστές με ένα… κλίκ. Στη συνέχεια μπορείτε να βαθμολογήσετε τους αγαπημένους σας!

Η καινοτομία της εφαρμογής βασίζεται στην ανωνυμία που μπορούν να έχουν οι χρήστες, στην αποκλειστική βαθμολογία από το κοινό και όχι από κριτική επιτροπή, στην αναλυτική βαθμολογία των τραγουδιών με 5 αστέρια και στη δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης των τραγουδιστών.

Τη δυναμική ομάδα του Reckit App αποτελούν οι Νικήτας Κουσιάκης, Βασίλης Σακελλαρίου, Στέφανος Σαχλίκης και Γιάννης Βαφειάδης.

FOODIES

4Hands: Το νέο smash burger της Αθήνας που ξεχειλίζει sauce και γνώση που πρέπει να δοκιμάσεις!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Οι κορυφαίες καινοτομίες φοιτητών που ανέδειξε ο 14ος Εθνικός Διαγωνισμός Ecotrophelia 2024!

ΕΛΛΑΔΑ

Φεγγάρι της Φράουλας: Το καλοκαίρι ξεκινάει και επίσημα με εντυπωσιακή Πανσέληνο στον ουρανό!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πολύ υψηλά τα ποσοστά γραπτών κάτω από τη βάση σε τρία μαθήματα!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την παρακολούθηση μαθημάτων άλλων ευρωπαϊκών πανεπιστημίων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET