ΕΛΛΑΔΑ

Είναι γεγονός! Το πρώτο τμήμα ελληνικού ΑΕΙ χωρίς τραπεζάκια φοιτητικών παρατάξεων.

Αν ακούσεις τη φράση «ελληνικό πανεπιστήμιο», στο μυαλό σου, σου έρχεται αμέσως η εικόνα με τα τραπεζάκια των φοιτητικών παρατάξεων, οι αφίσες και τα συνθήματα που συνθέτουν ένα πολιτικοποιημένο κλίμα εντός των πανεπιστημίων. Οι φοιτητές που δε νιώθουν και ιδιαίτερη περηφάνια για την κατάσταση που επικρατεί στα Ιδρύματά μας είναι αρκετοί κάτι που επιβεβαιώνει και […]

Neopolis Team

28 Αυγούστου, 2017

Αν ακούσεις τη φράση «ελληνικό πανεπιστήμιο», στο μυαλό σου, σου έρχεται αμέσως η εικόνα με τα τραπεζάκια των φοιτητικών παρατάξεων, οι αφίσες και τα συνθήματα που συνθέτουν ένα πολιτικοποιημένο κλίμα εντός των πανεπιστημίων. Οι φοιτητές που δε νιώθουν και ιδιαίτερη περηφάνια για την κατάσταση που επικρατεί στα Ιδρύματά μας είναι αρκετοί κάτι που επιβεβαιώνει και μια νέα πρωτοβουλία σπουδαστών της Νομικής Κομοτηνής.

Τι έκαναν οι φοιτητές στην Νομική Κομοτηνής

Στη Νομική Κομοτηνής, οι φοιτητές αποφάσισαν να ξεχωρίσουν από τα υπόλοιπα πανεπιστήμια της χώρας μας, αφαιρώντας μια για πάντα αυτά τα τραπεζάκια. Ναι μεν οι παρατάξεις συνεχίζουν να λειτουργούν και μάλιστα αναπτύσσουν συνεχώς εντονότερη δράση με σκοπό τη βελτίωση της σχολής σε ακαδημαικά και λειτουργικά θέματα, το κάνουν όμως με πιο διακριτικό τρόπο και με σεβασμό προς τους συμφοιτητές τους. Αξίζει να αναφερθεί ότι η παραπάνω πρωτοβουλία είναι πρόταση της Ανεξάρτητης Νομικής, ενώ συμφώνησαν και οι υπόλοιπες παρατάξεις.

Όπως καταλαβαίνετε, για πρώτη φορά θα μπουν πρωτοετείς φοιτητές σε ελληνικό πανεπιστήμιο με όλους τους διαδρόμους του «καθαρούς» από αφίσες και κομματικοποιημένα συνθήματα.

Η Ανεξάρτητη Νομική Κομοτηνής

Δικαιωμένος γι’ αυτήν την τροπή των πραγμάτων φαίνεται να είναι ο φοιτητής Νομικής Κομοτηνής και μέλος της Ανεξάρτητης Νομικής, Γιάννης Ζαντιώτης, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Είναι ευχάριστη εξέλιξη ότι η πρυτανεία αφαίρεσε τα τραπεζάκια και φαίνεται ότι η διοίκηση του ΔΠΘ άκουσε το αίτημά μας» ενώ συμπληρώνει πως: «αυτό το αίτημα ήταν πάγια θέση της Α.ΝΟ.Κ».

Τέλος, ο νεαρός φοιτητής εξηγεί τι ακριβώς θα ήθελε να πετύχει η Α.ΝΟ.Κ: «Στόχος μας είναι η βελτίωση της ζωής του φοιτητή σε όλες τις πτυχές της».

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Πανσέληνος του Μαΐου θα χαρίσει απόψε διπλό εντυπωσιακό αστρονομικό φαινόμενο!

SPILL THE TEA

Η Camila Cabello αποκάλυψε πότε έκανε σεξ πρώτη φορά χαρακτηρίζοντάς το αργά!

ΕΛΛΑΔΑ

Το νησί της Ελλάδας με τα καθαρότερα νερά στον κόσμο δεν ανήκει στις mainstream επιλογές!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Ολλανδία: Η ακροδεξιά κυβέρνηση μειώνει τους ξένους φοιτητές στα πανεπιστήμια της χώρας!

ΕΛΛΑΔΑ

Επιβάτες σπρώχνουν τρόλεϊ που έχει μείνει στη Συγγρού, στην ultimate Ελλάδα στιγμή!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET