ΕΛΛΑΔΑ

Είναι γεγονός! Το πρώτο τμήμα ελληνικού ΑΕΙ χωρίς τραπεζάκια φοιτητικών παρατάξεων.

Αν ακούσεις τη φράση «ελληνικό πανεπιστήμιο», στο μυαλό σου, σου έρχεται αμέσως η εικόνα με τα τραπεζάκια των φοιτητικών παρατάξεων, οι αφίσες και τα συνθήματα που συνθέτουν ένα πολιτικοποιημένο κλίμα εντός των πανεπιστημίων. Οι φοιτητές που δε νιώθουν και ιδιαίτερη περηφάνια για την κατάσταση που επικρατεί στα Ιδρύματά μας είναι αρκετοί κάτι που επιβεβαιώνει και […]

Neopolis Team

28 Αυγούστου, 2017

Αν ακούσεις τη φράση «ελληνικό πανεπιστήμιο», στο μυαλό σου, σου έρχεται αμέσως η εικόνα με τα τραπεζάκια των φοιτητικών παρατάξεων, οι αφίσες και τα συνθήματα που συνθέτουν ένα πολιτικοποιημένο κλίμα εντός των πανεπιστημίων. Οι φοιτητές που δε νιώθουν και ιδιαίτερη περηφάνια για την κατάσταση που επικρατεί στα Ιδρύματά μας είναι αρκετοί κάτι που επιβεβαιώνει και μια νέα πρωτοβουλία σπουδαστών της Νομικής Κομοτηνής.

Τι έκαναν οι φοιτητές στην Νομική Κομοτηνής

Στη Νομική Κομοτηνής, οι φοιτητές αποφάσισαν να ξεχωρίσουν από τα υπόλοιπα πανεπιστήμια της χώρας μας, αφαιρώντας μια για πάντα αυτά τα τραπεζάκια. Ναι μεν οι παρατάξεις συνεχίζουν να λειτουργούν και μάλιστα αναπτύσσουν συνεχώς εντονότερη δράση με σκοπό τη βελτίωση της σχολής σε ακαδημαικά και λειτουργικά θέματα, το κάνουν όμως με πιο διακριτικό τρόπο και με σεβασμό προς τους συμφοιτητές τους. Αξίζει να αναφερθεί ότι η παραπάνω πρωτοβουλία είναι πρόταση της Ανεξάρτητης Νομικής, ενώ συμφώνησαν και οι υπόλοιπες παρατάξεις.

Όπως καταλαβαίνετε, για πρώτη φορά θα μπουν πρωτοετείς φοιτητές σε ελληνικό πανεπιστήμιο με όλους τους διαδρόμους του «καθαρούς» από αφίσες και κομματικοποιημένα συνθήματα.

Η Ανεξάρτητη Νομική Κομοτηνής

Δικαιωμένος γι’ αυτήν την τροπή των πραγμάτων φαίνεται να είναι ο φοιτητής Νομικής Κομοτηνής και μέλος της Ανεξάρτητης Νομικής, Γιάννης Ζαντιώτης, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Είναι ευχάριστη εξέλιξη ότι η πρυτανεία αφαίρεσε τα τραπεζάκια και φαίνεται ότι η διοίκηση του ΔΠΘ άκουσε το αίτημά μας» ενώ συμπληρώνει πως: «αυτό το αίτημα ήταν πάγια θέση της Α.ΝΟ.Κ».

Τέλος, ο νεαρός φοιτητής εξηγεί τι ακριβώς θα ήθελε να πετύχει η Α.ΝΟ.Κ: «Στόχος μας είναι η βελτίωση της ζωής του φοιτητή σε όλες τις πτυχές της».

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

TECH NEWS

Η Apple νιώθει ότι απειλείται από το ChatGPT και θέλει να φέρει τη Siri στα μέτρα του!

ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Κλειστό το Ναυάγιο όλο το καλοκαίρι λόγω κινδύνου κατολισθήσεων!

ΕΛΛΑΔΑ

Αύξηση μισθού: Στα 780 ευρώ ο κατώτατος από 1η Απριλίου!

TECH NEWS

Google Al: Πολύ σύντομα η τεχνητή νοημοσύνη θα μας γράφει και τα email!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET