ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Ό,τι πιο cozy έχουμε δει | Θέλουμε κι εμείς μια βραδιά στο πιο περιζήτητο σπίτι της Airbnb!

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ερωτευτείς αμέσως αυτό το σπίτι που βρίσκεται στην Ατλάντα. Δικαίως έχει ανακηρυχθεί ως το πιο περιζήτητο σπίτι της Airbnb. Είναι περιτριγυρισμένο από δάσος με ασυναγώνιστη θέα και φυσικό τοπίο να χορτάσει η ψυχή σου, παρ’όλο που είναι πολύ κοντά στο αστικό περιβάλλον της πόλης. Είναι μικρό, cozy και ό,τι πρέπει […]

Neopolis Team

10 Οκτωβρίου, 2017

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ερωτευτείς αμέσως αυτό το σπίτι που βρίσκεται στην Ατλάντα. Δικαίως έχει ανακηρυχθεί ως το πιο περιζήτητο σπίτι της Airbnb.

Είναι περιτριγυρισμένο από δάσος με ασυναγώνιστη θέα και φυσικό τοπίο να χορτάσει η ψυχή σου, παρ’όλο που είναι πολύ κοντά στο αστικό περιβάλλον της πόλης. Είναι μικρό, cozy και ό,τι πρέπει για να πάρεις τη σχέση σου και να κάνεις μαζί του/της ένα ταξίδι ζωής. Γενικά θα προσπαθήσουμε να σε μεταφέρουμε έστω και για λίγο με τις παρακάτω φωτογραφίες.

Το σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει μόνο δύο άτομα, αφού έχει μόνο ένα διπλό κρεβάτι και ένα μπάνιο. Στην ουσία έχει τρεις χώρους, το καθιστικό, την κρεβατοκάμαρα και το σημείο με την αιώρα. Δεν έχει κουζίνα βέβαια, αλλά υποψιαζόμαστε ότι ίσως υπάρχει μια ηλεκτρική συσκευή, δε μπορεί. Δεν θα ζήσουμε και το survivor.

Γι’αυτό το σπίτι λοιπόν που κοστίζει 331 ευρώ η βραδιά, έχουν κάνει λόγο σχεδόν όλα τα μπλογκ, τα περιοδικά και οι τηλεοπτικές εκπομπές. Και αυτές οι φωτογραφίες αποδεικνύουν γιατί όλος ο κόσμος μιλάει γι’αυτό.

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

Είναι viral

Το Hawk Tuah girl αποκτά το δικό της reality show μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως… meme!

Είναι viral

Είδαμε το live streaming του IShowSpeed στην Ελλάδα και η ετεροντροπή μας ντράπηκε!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μάθαμε πώς λέγεται το «μαγιό» στα ελληνικά και μάλλον μας αρέσει περισσότερο!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Γιατί να επιλέξετε μεσιτικό γραφείο για την πώληση του ακινήτου σας

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET