ΕΛΛΑΔΑ

Το πιο χριστουγεννιάτικο Airbnb στον κόσμο είναι ελληνικό κι ανήκει στο Little Kook!

Το καταφύγιό μας μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

11 Ιανουαρίου, 2022

Γενάρης, ο μεγαλύτερος εχθρός όσων αγαπούν τα Χριστούγεννα. Μα πραγματικά, παραθέστε λόγους ύπαρξης αυτού του μήνα. Οι γιορτές έχουν περάσει, εσύ πρέπει να ξεστολίσεις και να ζήσεις σε ένα σπίτι αδειανό, όσο ψάχνεις απελπισμένα να βρεις ένα νόημα στη ζωή σου. Plus, έρχεται και περίοδος εξεταστικής. Λογικά είναι το αντίτιμο της ευτυχίας που βιώνουμε την περίοδο των Χριστουγέννων…

Καταλαβαίνετε ότι μου ‘χει στοιχίσει πολύ. Αν ταυτίζεστε ωστόσο, νομίζω μας έχω τη λύση.

Εμείς οι Christmas lovers ξέρουμε ότι η πιο όμορφη περίοδος του χρόνου δεν ξεχνιέται έτσι εύκολα. Την κουβαλάμε 365 μέρες στην καρδιά μας και πάντα θα επιστρέφουμε σε αυτήν, ακόμα κι αν έξω χτυπάνε 40άρια. Τι εννοείς δεν ακούγεται το ‘Let it Snow’ καλοκαιριάτικα; 

Εμείς οι ίδιοι λοιπόν, μόλις αποκτήσαμε ένα καταφύγιο, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας και ξεχειλίζει από κρίστμας σπίριτ όσο τίποτε άλλο! Η μικρή διασταύρωση με τα μαγαζιά του Little Kook είναι μια καλή σκέψη, αλλά το ίδιο το μαγαζί το πήγε ένα βήμα παρακάτω προσφέροντας τη δυνατότητα διαμονής σε έναν χώρο πιο χριστουγεννιάτικο κι από το ίδιο το σπίτι του Άι Βασίλη! Έτσι υποθέτουμε τουλάχιστον.

Αν δηλαδή έχεις μπει στο Little Kook για μια γιάμι κρέπα με μπόλικη σοκολάτα και ευχήθηκες να μπορούσες να μείνεις σε ένα τέτοιο μέρος όπου τα πάντα θυμίζουν γιορτές, τότε πλέον μπορείς.

https://www.instagram.com/p/CYZ-AJMoztO/

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα βρίσκεται στην πλατφόρμα του Airbnb και διαθέτει επάξια τον τίτλο του πιο χριστουγεννιάτικου καταλύματος του κόσμου!

Βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από το μαγαζί στο οποίο σίγουρα κάποια στιγμή έχεις καθίσει κι έχεις νιώσει ότι βρίσκεσαι σε κάποια άλλη διάσταση, όπου όλο το χρόνο είναι γιορτές. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην οδό Πιττάκη, κάθετη της Ερμού, στην πλατεία Μοναστηρακίου. 

Με το που ανοίγει η πόρτα λοιπόν, σε υποδέχεται ένα κύμα χριστουγεννιάτικων εικόνων και μυρωδιών, με τους καρυοθραύστες, τους τυμπανιστές, τον Άι Βασίλη και τους βοηθούς του να αναμένουν να σε εξυπηρετήσουν για ένα παραμυθένιο διήμερο (ή και παραπάνω).

Η κρεβατοκάμαρα είναι επίσης βγαλμένη από άλλη εποχή, δίνοντας την εντύπωση ότι διαμένεις σε ένα παλάτι που γιορτάζει με την ψυχή του την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου!

Στο ίδιο mood φυσικά βρίσκεται και η κουζίνα, στην οποία θα θες να φτιάξεις τα πιο ωραία και μοσχοβολιστά gingerbread μπισκότα και μελομακάρονα, όσο στο background παίζει η ανάλογη playlist τραγουδιών! Αν βέβαια δεν το έχεις με την κουζίνα, τότε πας λίγο πιο πέρα, μέχρι το Little Kook για να απολαύσεις το πιο cozy brunch.

Αν λοιπόν ανήκετε στους αρνητές κάθε άλλης εποχής πέρα από τα Χριστούγεννα αλλά η πραγματικότητα δε σας αφήνει να το ζήσετε, τότε ξέρετε πού να πάτε.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρούσι: 8 χρόνια φυλακή στη 18χρονη που σκότωσε τη φίλη της – Θέλει να περάσει Ιατρική!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στα Λατινικά Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Πληροφορική Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στην Πληροφορική Προσανατολισμού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στη Χημεία Προσανατολισμού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στα Λατινικά Προσανατολισμού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET