ΕΛΛΑΔΑ

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου διακρίθηκε ως ένα από τα κορυφαία του κόσμου στην Πληροφορική!

Μία ακόμα διάκριση για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σύμφωνα με ανακοίνωσή τού, διακρίθηκε νέα διεθνή θεματική κατάταξη του Times Higher Education World University Rankings 2019, και βρέθηκε μεταξύ των θέσεων 301-400 της παγκόσμις γενικής κατάταξης στον τομέα της Πληροφορικής. Η πρύτανης του Πανεπιστημίου, καθηγήτρια Χρυσή Βιτσιλάκη, δήλωσε χαρακτηριστικά γι’αυτή τη διάκριση: «Η διεθνής αναγνώριση της ανοδικής πορείας […]

Neopolis Team

4 Δεκεμβρίου, 2018

Μία ακόμα διάκριση για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή τού, διακρίθηκε νέα διεθνή θεματική κατάταξη του Times Higher Education World University Rankings 2019, και βρέθηκε μεταξύ των θέσεων 301-400 της παγκόσμις γενικής κατάταξης στον τομέα της Πληροφορικής.

Η πρύτανης του Πανεπιστημίου, καθηγήτρια Χρυσή Βιτσιλάκη, δήλωσε χαρακτηριστικά γι’αυτή τη διάκριση:

«Η διεθνής αναγνώριση της ανοδικής πορείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου που καταγράφεται εκ νέου, επιβραβεύει και ενθαρρύνει τις προσπάθειες της ακαδημαϊκής μας κοινότητας να εδραιώσει και να συνεχίσει να αναδεικνύει το ίδρυμα ως διεθνές κέντρο αριστείας στην έρευνα και την εκπαίδευση.

Η επιπρόσθετη δε αυτή αναγνώριση αποτελεί σημαντικότατο κεφάλαιο για τις σπουδές και το μέλλον των φοιτητών και φοιτητριών μας. Δημοσίως ευχαριστούμε και συγχαίρουμε και πάλι θερμά όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του Αιγαίου για την καθοριστική συμβολή τους και στη νέα αυτή διάκριση του πανεπιστημίου μας».

Πάντα τέτοια!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απόψε το «Φεγγάρι της Φράουλας», η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Σχολιασμός Έκθεσης 2023: «Θα μπορούσε να ανταποκριθεί και μαθητής της 2ας Λυκείου»!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023: Τι ισχύει φέτος για τη διαδικασία υπολογισμού των συνολικών μορίων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET