Αυτός είναι ο λόγος που το Nomads μπορεί να ...βάλει κάτω το Survivor σε τηλεθέαση!


Μπάρες παγωτού Derby από την Κρι Κρι!

Μετά την τρελή επιτυχία του Survivor, δύο νέα προγράμματα και κανάλια ρίχνονται στην υψηλή τηλεθέαση των realities. Ένα εξ' αυτών είναι και το Nomads του ΑΝΤ1, που θα προσπαθήσει να ρίξει από την κορυφή το 70% του Survivor στην prime time ζώνη.

Αν και πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι η συνταγή της επιτυχίας είναι μοναδική και δεν αντιγράφεται τόσο εύκολα, εμείς θα κρατήσουμε μια πισινή όσον αφορά το παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1. Κι αυτό γιατί τα γυρίσματα και τα αγωνίσματα θα πραγματοποιηθούν στο νησί Παλαουάν στο αρχιπέλαγος των Φιλιππινών, το οποίο ψηφίστηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ως το ομορφότερο κι εντυπωσιακότερο νησί του κόσμου!

Πρόκειται για ένα σημείο του πλανήτη με εξωπραγματική φυσική ομορφιά, που σε συνδυασμό με τις (αναμενόμενες) εντυπωσιακές παρουσίες του Nomads, θα συνθέσουν μερικούς πολύ καλούς λόγους για να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Παρεπιπντόντως, να τονίσουμε πως το Παλαουάν παρόλο που θυμίζει αρκετά τις Μαλδίβες, δεν έχει καταφέρει ακόμη, να προσελκύσει το μαζικό ενδιαφέρον των τουριστών. Γεγονός που σημαίνει πως η τιμή των διακοπών εκεί, κάθε άλλο παρά απαγορευτική είναι. Το γράφουμε για να το έχουμε υπόψη μας, σε περίπτωση που αποφασίσουμε να την κάνουμε για μέρη μακρινά, μετά από μία ακόμη αποτυχημένη εξεταστική...

 

Θα σου τραβήξουν την προσοχή:Neopolis Team