Μουσική

Το Nemo έχασε και το δεύτερο βραβείο της Eurovision, αφού έσπασε το πρώτο στη σκηνή!

Η τύχη μας...

Neopolis Team

27 Μαΐου, 2024

Οι Eurofans, aka αυτοί που ψήφισαν τη βραδιά του φετινού τελικού και έβγαλαν νικήτρια στο televoting την Κροατία, θα πουν ότι η ιστορία με τα βραβεία του Nemo είναι ένα σημάδι ότι δεν άξιζε τη νίκη. Όποιος θέλει, το υιοθετεί.

Η αλήθεια που δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς πάντως, είναι ότι το Nemo τερμάτισε το γαμώ-την-τύχη-μου-μέσα, την πρώτη φορά σπάζοντας το γυάλινο μικρόφωνο κατά τη νικητήρια εμφάνισή του στο διαγωνισμό, και τη δεύτερη χάνοντας το καινούριο βραβείο που του δόθηκε ύστερα από το ατυχές γεγονός επί σκηνής.

Στο μεταξύ – fun fact – εκείνη τη στιγμή έσπασε και το δάχτυλό του, οπότε ίσως μιλάμε για σοβαρή περίπτωση ματιάσματος. Κι επειδή κάτι μας λέει ότι στις Ελβετίες δεν τα πιστεύουν αυτά, κάποιος να αναλάβει να ενημερώσει το παιδί προτού να είναι αργά. (Μέχρι τότε, σε νιώθουμε Nemo, σε νιώθουμε. 🥲)

Η δεύτερη περιπέτεια με το τρόπαιο της Eurovision, όπως είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο βρετανικό ραδιόφωνο, ξεκίνησε από την ίδια μέρα του τελικού κιόλας.

Ακόμα το ψάχνουμε. Δε γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει συμβεί, αλλά δε βρίσκεται στη βαλίτσα μου, οπότε ψάχνουμε να δούμε πού βρίσκεται.

Σχετική ανάρτηση έκανε και ο λογαριασμός της Eurovision στο Instagram, ανεβάζοντας το παρακάτω post όπου δείχνει τους εκπρόσωπους της Φινλανδίας να το κρύβουν, με λεζάντα «Μάλλον δε θα λύσουμε ποτέ αυτό το μυστήριο».

Αν ωστόσο βρεθεί το τρόπαιο, προτείνουμε να πάει κάποιος υπεύθυνα να το πάρει από το Nemo και να το φυλάξει για λογαριασμό του. Έχει αποδειχτεί ήδη δύο φορές ακατάλληλο για την επιμέλειά του, δε χρειάζεται να το κάνει και τρίτη. Με αγάπη πάντα.

FUN ZONE

FOODIES

4Hands: Το νέο smash burger της Αθήνας που ξεχειλίζει sauce και γνώση που πρέπει να δοκιμάσεις!

EVENTS

«Ζω & Τραγουδώ, δεν εξαρτώμαι» 2024: Μία συναυλία για την Π. Ημέρα κατά των Ναρκωτικών!

EVENTS

Τι μοναδικό θα δούμε στο MAIN STAGE του φετινού PRIMER MUSIC FESTIVAL!

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET