fbpx

Το μεγαλύτερο party της Αθήνας έρχεται με τους Trashformers στο Fuzz!


Θα χορεύει ο κόσμος το 2034; Θα ζούμε ακόμη γνήσιες στιγμές ακραίας διασκέδασης;

Οι Trashformers, το team που έχει κάνει τα μουσικά ταξίδια στο χρόνο δεύτερο σπίτι τους, διακτινίζεται/προσγειώνεται στη σκηνή του Fuzz για να απαντήσει αυτά τα φιλοσοφικά ερωτήματα που μας βασανίζουν αμέτρητα βράδια, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 στις 00.31* ακριβώς (!!!) .

* …ή έστω αυτή ακριβώς είναι η ημερομηνία και ώρα που είχε ρυθμιστεί στο control panel εκείνη την ιδιαίτερη βραδιά το Μαΐο του 2034… ή μήπως ΘΑ έχει ρυθμιστεί; Μπερδεύτηκα!

Έχουν δαμάσει όλα τα κύματα ήχου και εικόνας, από τα 80’s μέχρι το Άλφα του Κενταύρου, έχουν μαζέψει την πιο επίλεκτη ομάδα κρούσης (τυμπάνων αυτιού) και φέρνουν μαζί τους το απόσταγμα όλων των εμπειριών αστείρευτης ακομπλεξάριστης διασκέδασης που έχουν ζήσει ως τώρα.

Όλοι έχουμε ακούσει για εκείνες τις μαγικές νύχτες που ο χρόνος σταματάει και απλά θέλουμε να κρατήσουν για πάντα! Ετοιμαστείτε λοιπόν να γίνετε ένα – με το νούμερο 1 (ένα) Διαγαλαξιακό Show/Party που φυσικά κρατάει μέχρι τελικής πτώσεως…δηλαδή κάπου το 2034 A.D.!!??

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να σας απαντήσουμε τα μεγάλα φιλοσοφικά ερωτήματα. Μόνο οι Trashformers γνωρίζουν αν θα χορεύει ο κόσμος το 2034. Το μόνο που μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά είναι ότι ο κόσμος θα χορεύει εκστασιασμένα στις 9 Φεβρουαρίου 2019 στο πιο χορευτικό, ακομπλεξάριστο και ακραία διασκεδαστικό event της Αθήνας/ Ελλάδας/ Γης/ Γαλαξία!

15 ολόκληρα χρόνια μετά την πρεμιέρα των trash parties οι Trashformers είναι και πάλι ΕΔΩ και μάλιστα μας είπανε και…δυο λογάκια στην αποκλειστική συνέντευξη που μας δώσανε για όλους εσάς που τους ξέρετε και φυσικά και για εσάς που μαθαίνετε πρώτη φορά γι’ αυτούς!

Ποιοι είναι λοιπόν οι Trashformers;

Οι Trashformers είναι το team της ακραίας διασκέδασης που χαρίζει διαγαλαξιακές βραδιές! Ξέρεις.. αυτές που μένουν για πάντα στο μυαλό! Η αρχική ομάδα, Jimfast, Gizmo και Αρείων,  έχει γίνει πλέον μεγαλύτερη και αυτή τη στιγμή το show που παρουσιάζουμε περιλαμβάνει 8 άτομα!

15 χρόνια γεμάτα trash parties πέρασαν… Λέτε «ναι» σε άλλα τόσα;

Εμείς δεν λέμε ποτέ όχι σε διασκέδαση! Όσο περνάμε και εμείς οι ίδιοι καλά με αυτό που κάνουμε, κάτι που δεν δείχνει να αλλάζει, εννοείται θα συνεχίζουμε να παρτάρουμε ακομπλεξαριστα!

Πόσο έχουν αλλάξει τα parties με την πάροδο του χρόνου;

Η φάση προφανώς αλλάζει και εξελίσσεται. Εμείς τουλάχιστον σε αυτό που παρουσιάζουμε σίγουρα. Η ουσία όμως είναι η ίδια και βασίζεται στην ανάγκη που όλοι έχουμε: Να διασκεδάζουμε σαν να μην υπάρχει αύριο!

Τι το διαφορετικό έχουν τα parties από όλα τα υπόλοιπα που -κακά τα ψέματα- μετά από κάποιο διάστημα ξεκινούν να φθίνουν και εν τέλει να διακόπτονται;

Έχει διαφορά το να κάνεις κάτι επειδή γουστάρεις με το να κάνεις κάτι επειδή έγινε μόδα και πουλάει. Ο κόσμος μπορεί να “διαβάζει” κάτι που είναι δήθεν και αυτός είναι ο λόγος που τέτοια parties είναι παροδικά. Εμείς δεν είμαστε εδώ επειδή ακολουθήσαμε κάποια μόδα, ήμασταν εδώ αρκετά πριν έρθει, άρα δεν μας επηρεάζει.

Είναι τα διαδραστικά happenings το…μεγάλο σας όπλο;

Μεγάλο όπλο… όχι ακριβώς. Κάνουμε πολύ καλή μίξη στο πρόγραμμα της βραδιάς και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάτι. Ουσιαστικά είναι η συνολική εμπειρία που παίρνει κάποιος και όχι κάποιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας τραγούδι απ’ όλα όσα έχετε παίξει;

Άμα ρωτήσεις τον καθένα από εμάς θα ακούσεις και μία άλλη απάντηση! Επίσης αν ρωτήσεις πάλι μετά από κάνα δίμηνο θα ακούσεις άλλες απαντήσεις! Και λογικό είναι. Τα parties των Trashformers διαρκούν πάνω από 7 ώρες. Υπολόγισε πόσα τραγούδια παίζουν σε κάθε party. Και μετά υπολόγισε πόσα events έχουμε κάνει !!! Άπειρες ώρες μουσικής, πώς να ξεχωρίσεις ένα μόνο τραγούδι;

Ένα ακόμη επετειακό πάρτι στο «στέκι» σας, στο Fuzz. Τί διαφορετικό έχουν αυτή τη φορά να μας προσφέρουν οι Trashformers;

Κάθε event των Trashformers είναι οικεία διαφορετικό και προφανώς κάθε event είναι επετειακό. Όπως λέμε συχνά “Αυτή είναι η καλύτερη βραδιά που έχουμε ζήσει σήμερα!”. Πέρα από την πλάκα όμως, σε κάθε event όλο κάτι προσθέτουμε, όλο κάτι αλλάζουμε, όλο κάτι εξελίσσουμε. Δεν επαναπαυόμαστε ποτέ σε αυτό που έχουμε.

Τί πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος που μαθαίνει σήμερα τους Trashformers και δεν έχει ξαναέρθει σε party σας;

Πραγματικά ζηλεύουμε κάποιον που δεν έχει ξαναέρθει σε party μας… Θα έχει τη μοναδική εμπειρία να το ζήσει για πρώτη φορά! Και εννοείται δεν χρειάζεται να γνωρίζει τίποτα άλλο! Είναι απλό, φοράς την καλύτερή σου διάθεση και περνάς την πόρτα για τον κόσμο των Trashformers. Ακομπλεξάριστα, χωρίς προσδοκίες, χωρίς να ξέρεις… έτσι απλά. Και το ίδιο απλά αλλάζουν τα δεδομένα στο τί σημαίνει διασκέδαση για σένα!

Και για να κλείσουμε, μια πρόταση ή ένα σλόγκαν που θα κάνει το κοινό να ανυπομονεί ακόμη περισσότερο για τις 9 Φεβρουαρίου.

Θα πούμε μία πρόταση, που όλους μας ενώνει… Τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι!

Αυτοί είναι λοιπόν οι Trashformers. Ραντεβού στις 9 Φεβρουαρίου στο Fuzz. Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:04 και το ταξίδι στο χρόνο ξεκινάει στις 00:31 ακριβώς(!). 

Είσοδος: 10 € με μπίρα/κρασί

Κρατήσεις: 2103450817

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET