Τιβί

Το MEGA βρήκε ξανά τη θέση του στο τηλεκοντρόλ – Αυτό θα είναι το καθημερινό πρόγραμμα!

Καλώς τα δεχτήκαμε.

Neopolis Team

17 Φεβρουαρίου, 2020

Αν νιώθετε πως αυτή η εβδομάδα έχει κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες, τότε έχετε πέσει μέσα. Όσοι από την άλλη το ξεχάσατε, να σας θυμήσουμε ότι σήμερα έκανε πρεμιέρα το νέο Mega κι αυτή τη στιγμή που εμείς σας γράφουμε τούτες τις γραμμές, προβάλλεται το δελτίο ειδήσεων με τη Ράνια Τζίμα.

Έτσι, αν το κουμπί 3 ή 4 του τηλεκοντρόλ σας (δε θα τα χαλάσουμε στο νούμερο) ήταν κενό από τότε που το κανάλι έριξε μαύρο, αλλά τελικά όχι και μαύρη πέτρα πίσω του, ώρα να προσθέσετε το νέο Mega, γιατί το καθημερινό πρόγραμμα έχει πολύ ενδιαφέρον και πολύ ψηνόμαστε να κάνουμε binge-watching, ειδικά αύριο που έχει και 24ωρη απεργία στα ΜΜΜ.

Από σήμερα, που λέτε, το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη εκπέμπει κανονικά και στις 6 το πρωί ειπώθηκε και η πρώτη καλημέρα από τον Νίκο Φιλιππίδη και τη Μπάγια Αντωνοπούλου με την εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA». Η αρχή έγινε με αντίστροφη μέτρηση και με το γνωστό από τα παλιά μουσικό σήμα του καναλιού, καθώς και με πλάνα από παλιές επιτυχημένες σειρές, δίνοντας το μήνυμα της επιστροφής.

Αυτό που μας καίει όμως, δεν είναι άλλο πέρα από τις σειρές που θα επιστρέψουν στην οθόνη μας και άλλες τόσες που θα έρθουν εν καιρώ.

Προς το παρόν, το πρόγραμμα του νέου Mega είναι έτοιμο και έτσι από σήμερα τίθεται σε λειτουργία. Μετά την Κοινωνία Ώρα Mega, στις 09:00 παίρνει τη σκυτάλη η ελληνική σειρά «Το Ρετιρέ», στις 10:00 ξεκινάει η ενημερωτική εκπομπή MEGA MAGAZINO με τους Θανάση Φουσκίδη, Ανδρέα Παπαδόπουλο και Δάφνη Καραβοκύρη.

11:15 θα προβάλλεται η σειρά «Εμείς Και Εμείς», στις 12:00 η «Βέρα στο Δεξί» και για τη 13:00 είναι προγραμματισμένο το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρας, με την Ράνια Τζίμα. Στις 13:50 θα παίζεται σε επανάληψη η «Νταντά», στις 14:20 η «Μαρία η Άσχημη», στις 15:10 η σειρά «Μια Στιγμή, Δυο Ζωές», και στις 15:50 «Η Ζωή της Άλλης».

Στις 16:30 παίρνει σειρά η νέα μαγειρική εκπομπή «Νόστιμα και Απλά» με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου και στις 17:00 θα παίξει το δελτίο ειδήσεων στη νοηματική γλώσσα. Στις 17:20 ξεκινάει η ενημερωτική εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο και στις 19:00 θα ακολουθούν οι «Σαββατογεννημένες». Στις 20:00 θα προβάλλεται το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Δώρα Αναγνωστοπούλου και στις 21:00 η σειρά «Στο Παρά Πέντε».

Στις 22:00 θα επιστρέψει η παρέα από το «Πενήντα Πενήντα», στις 23:00 η σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα», στη 01:40 θα προβληθούν τα «Ίχνη», στις 2:40 το «Είμαστε στον Αέρα», στις 3:40 η σειρά «Ο Πέτρος και τα Κορίτσια του», στις 4:10 το «Φύγαμε» και στις 4:45 το «Παράλληλοι Δρόμοι». Σημειώνεται ότι αμέσως μετά τα μεσάνυχτα θα προβάλλονται σε επανάληψη τόσο παλιές εκπομπές του Mega, όπως τα Άλλα Κόλπα με τον Βλάσση Μπονάτσο, όσο και ταινίες ή παλιές σειρές.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Το Σαββατοκύριακο θα προβάλλεται στις 6 το πρωί η σειρά «Η Ώρα η Καλή», θα ακολουθεί η ενημερωτική εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο και στις 10:30 η σειρά «Μπουκιά και Συχώριο» με τον Ηλία Μαμαλάκη, στις 12 η εκπομπή Sports Weekend και στη 13:00 το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με την Μαριλένα Γεραντώνη. Αμέσως μετά θα ακολουθεί η προβολή ταινίας και στις 16:20 θα προβάλλεται η εκπομπή μαγειρικής «Τραπέζι για Φίλους», με τον Δημήτρη Παπαζυμούρη. Στις 17:00 θα ακολουθεί το δελτίο στη νοηματική γλώσσα, στις 17:10 η σειρά «Κάτι Τρέχει με τους Δίπλα», στις 17:45 το «Κόκκινο Δωμάτιο» και στις 20:00 το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Γιάννη Μούτσο. Στις 21:00 θα προβάλλεται η εκπομπή Taxi Girl, μετά ξένες ταινίες και τα ξημερώματα οι σειρές που προβάλλονται ίδιες ώρες τις καθημερινές, όπως το «Είμαστε στον Αέρα».

Αξίζει να σημειωθεί πως το κανάλι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ενώ έχει αποκλειστική συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος, εκτός από τη συμφωνία που έχει μαζί του για να γράψει μια σειρά, θα έχει έναν ευρύτερο ρόλο στο κανάλι.

«Θα τον έχουμε κοντά μας τον Απρίλιο με μια καθημερινή σειρά, στην οποία θα παρουσιάζονται οι αθλητές και τα αθλήματα της ελληνικής αποστολής για τους Ολυμπιακούς αγώνες με ένα δικό του τρόπο. Θα συμμετέχει και στην αποστολή, όπου θα κάνει κάθε μέρα ανταπόκριση από το Τόκιο με τα παραλειπόμενα και τα παρασκήνια από τους αγώνες», ανέφερε σε συνέντευξή του ο διευθυντής προγράμματος.

Ενώ πρόσθεσε: «Επιστρέφει ένα ισχυρό brand name, κάτω από νέα ιδιοκτησία, με νέες προκλήσεις, προϋποθέσεις και στόχους και μια εντελώς νέα προσπάθεια, η οποία θα φανεί από Οκτώβριο με νέο πρόγραμμα. Ουσιαστικά, η επιστροφή και η επανεκκίνηση αφορούν τις καλύτερες στιγμές του προγράμματός μας, καθώς ξεκινάμε με τις επαναλήψεις των καλύτερων σειρών μας. Προφανώς δεν προλαβαίνουμε να στήσουμε νέο πρόγραμμα, όπως έκανε πάντα το MEGA. Με υψηλές προδιαγραφές σε επίπεδο παραγωγής, με σειρές που είναι επιμελημένες, με σύγχρονη θεματολογία και με κώδικα επικοινωνίας με τη σημερινή εποχή.»

Αν μας ρωτάτε, δε μας πειράζει καθόλου που η επιστροφή του καναλιού γίνεται με παλιές επιτυχίες του. Άλλωστε, αυτό θέλαμε όλοι μας: Παλιό καλό Mega και σειρές που μας μεγάλωσαν στα πόδια τους!

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET