Τιβί

Το ‘Maestro’ είναι η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, παραδέχεται ο Παπακαλιάτης!

Τώρα που μπήκαμε top10 παγκοσμίως;

Neopolis Team

21 Μαρτίου, 2023

Η παλιά ελληνική τιβί έχει στιγματιστεί από πολλές παραγωγές, εκ των οποίων και οι σειρές του Παπακαλιάτη. Ο ηθοποιός/σκηνοθέτης πάντα έδινε στην τηλεόραση έναν διαφορετικό αέρα με τις δουλειές του, ξεφεύγοντας από την κωμωδία που αγαπούσε η μικρή οθόνη τις δεκαετίες των 90s και 00s, ή αντίστοιχα τη σαπουνόπερα εκείνης της εποχής. Ήταν μια κατηγορία από μόνα τους.

Αφού έδωσε στο λαό τίτλους όπως «Δυο Μέρες Μόνο», «Κλείσε τα Μάτια», «Να με Προσέχεις», «4», αποφάσισε να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο. Που οκ, δεν είχαμε παράπονο, αλλά έλειπε μια σειρά επεισοδίων όπου να ξεδιπλώνεται κάποια αμφιλεγόμενη παθιασμένη σχέση όσο θίγονται κοινωνικά ζητήματα.

Μας έλειπε ένα ‘Maestro’ δηλαδή!

Αυτό ήρθε και καταλάβαμε γιατί το είχαμε τόσο ανάγκη. Προτού χαρούμε βέβαια, η σειρά δε σηματοδοτεί την επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη μικρή οθόνη. Αντιθέτως, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Τετ α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος, την περασμένη Κυριακή, αποκάλυψε πως η συγκεκριμένη δουλειά του αποτελεί έναν επίλογο στην τηλεοπτική του καριέρα, καθώς θέλει να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά με τον κινηματογράφο. Παραλίγο να μην πάρουμε ούτε καν το ‘Maestro’, οπότε μάλλον πρέπει να ευχαριστήσουμε την… πανδημία. 

Είχε κλείσει η σκέψη για την επιστροφή στην τηλεόραση. Αυτό άλλαξε λόγω Covid γιατί ετοίμαζα την ταινία που θα έκανα. Και ενώ ήταν όλα έτοιμα, ήρθε η πανδημία, έκλεισε ο κινηματογράφος, μπήκε στον «πάγο» σε όλο τον κόσμο, εγώ γύρισα σπίτι μου μετά την Αμερική και περίμενα να περάσει όλο αυτό για να ξεκινήσουμε.

Κι επειδή καθυστερούσε, είχα την ιστορία του Maestro στο μυαλό μου και σκέφτηκα να το κάνω μία μίνι σειρά, γιατί μου ζητούσαν να κάνω κάτι στην Ελλάδα.

Ο ίδιος στη συνέχεια έβαλε τέλος με μια κουβέντα στις ελπίδες μας, αφού παραδέχτηκε ότι μετά το ‘Maestro’ δε θα ξανακάνει σειρά, καθώς δεν είναι αυτό που του ταιριάζει. Βέβαια, η επιτυχία του τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, άλλα δείχνει. Ας ελπίσουμε η ένταξη της σειράς στο top10 του παγκόσμιου Netflix να του αλλάξει γνώμη!

Όταν τελειώσει το Μaestro, δε θα ξανακάνω τηλεόραση. Δε γίνεται. Ανακάλυψα στο Maestro ότι έχω κι εγώ αλλάξει. Ειδικά μετά τις ταινίες, ο τρόπος που χειρίζομαι τα πράγματα, δεν είναι τόσο ο τηλεοπτικός τρόπος, είναι ο κινηματογραφικός τρόπος. Αυτό είναι τρομερά χρονοβόρο και κοστοβόρο και ψυχοφθόρο.

Για να κλείσουμε πιο θετικά, ο σκηνοθέτης αυτή τη στιγμή γράφει τον 2ο κύκλο, και όπως σημειώνει, βρίσκεται στο 4ο επεισόδιο. Στις 3 Απριλίου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα των 4 πρώτων επεισοδίων.

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

BINGE WATCHING

Το Netflix δεν αστειευόταν τελικά, ξεκίνησε τις έξτρα χρεώσεις σε όσους μοιράζονται κωδικούς!

BINGE WATCHING

Ginny & Georgia: Το Netflix ανακοίνωσε την 3η και 4η σεζόν πάνω που αρχίσαμε να ανησυχούμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET