BINGE WATCHING

Δε σας κάνουμε πλάκα | Το Karate Kid επιστρέφει μετά από 33 χρόνια και γίνεται σειρά!

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς περί διαφθοράς κλπ, προσωπικά πάντως χρωστάω ένα τεράστιο «Ευχαριστώ» στο MEGA. Κι αυτό, διότι μέσα από το εν λόγω κανάλι, έχω δει ορισμένες από τις καλύτερες ταινίες και σειρές της παιδικής μου ηλικίας. Μία εξ’ αυτών, το “Karate Kid” φυσικά! Θυμάστε κι εσείς τις περιπέτειες του Ντάνιελ και του κύριου […]

Νότης Κουτσούκος

11 Αυγούστου, 2017

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς περί διαφθοράς κλπ, προσωπικά πάντως χρωστάω ένα τεράστιο «Ευχαριστώ» στο MEGA. Κι αυτό, διότι μέσα από το εν λόγω κανάλι, έχω δει ορισμένες από τις καλύτερες ταινίες και σειρές της παιδικής μου ηλικίας. Μία εξ’ αυτών, το “Karate Kid” φυσικά!

Θυμάστε κι εσείς τις περιπέτειες του Ντάνιελ και του κύριου Μιγιάγκι, έτσι δεν είναι; Ειδικά την πρώτη ταινία από το μακρινό 1984, όπου ο ξανθός Τζόνι …καραδοκούσε επικίνδυνα.

Να λοιπόν, που 33 χρόνια μετά, αποφασίστηκε να δοθεί …τηλεοπτική συνέχεια! Αυτή τη φορά με τίτλο “Cobra Kai”, το οποίο θα αποτελείται από 10 μισάωρα επεισόδια και θα προβληθεί μέσω του συνδρομητικού YouTube Red καναλιού.

Οι αιώνιοι εχθροί στην ταινία και ηθοποιοί Ραλφ Μάτσιο και Γουίλιαμ Ζάμπκα θα ενσαρκώσουν ξανά τους ρόλους τους, ενώ στη σειρά θα παρουσιάζονται οι ζωές τους τριάντα χρόνια μετά τη νίκη του Ντάνιελ εναντίον του Τζόνι στο τουρνουά καράτε του All Valley, με τον Τζόνι να βρίσκεται στην αφάνεια και προσπαθώντας να ανακάμψει ανοίγοντας ξανά την σχολή καράτε «Cobra Kai».

Μαζί με αυτήν, αναθερμαίνεται και η έχθρα του με τον πετυχημένο πια Ντάνιελ, ο οποίος παλεύει για να διατηρήσει μια ισορροπία στη ζωή του χωρίς όμως πια την καθοδήγηση του μέντορά του, κύριο Μιγιάγκι.

Ίσως αυτό είναι και το μελανό σημείο στην όλη υπόθεση. Διότι το Karate Kid με το οποίο μεγαλώσαμε, δε θα είναι ίδιο χωρίς τον σπουδαίο Πατ Μορίτα (κύριος Μιγιάγκι) ο οποίος δε βρίσκεται ανάμεσά μας από το Νοέμβριο του 2005…

Η «αναγέννηση» του Karate Kid είναι πέρα για πέρα επίσημη, παρόλο που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνίες κυκλοφορίας.

«Από την στιγμή που έμαθα για το πρότζεκτ, ήξερα πως έπρεπε να το αποκτήσω. Το Karate Kid είναι από τις πλέον κλασσικές ταινίες της δεκαετίας του ’80 κι έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό σήμερα», λέει η Σούζαν Ντάνιελς, επικεφαλής προγράμματος στο YouTube Red που θα φιλοξενήσει το σίκουελ της ταινίας.

Ο Ραλφ Μάτσιο (Ντάνιελ) σήμερα:

Κι ο «αντίπαλος» Γουίλιαμ Ζάμπκα (Τζόνι):

Τέλος, να πούμε πως το σενάριο έχουν επιμεληθεί οι Τζος Χελτν, Τζον Χούρβιτς και Χέιντεν Σλόσμπεργκ.

 

FUN ZONE

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET