ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

To Join Radio έχει γενέθλια και σε προσκαλεί στην παρτάρα του στο Juan Rodriguez bar!

Αν έχεις ήδη κανονίσει τα πλάνα σου το Σάββατο 19 Μαΐου, τότε ακύρωσέ τα, κι αν πάλι δεν ξέρεις τι θα κάνεις γιατί είναι νωρίς, τότε θα σου απαντήσω που πρέπει να βρίσκεσαι. Κι εγώ, ξέρεις, θέλω μόνο το καλό σου. Ειδικά όσον αφορά τη διασκέδαση, διότι γνωρίζω πόσο σημαντική είναι. Το Σάββατο λοιπόν θα συμβεί […]

Αν έχεις ήδη κανονίσει τα πλάνα σου το Σάββατο 19 Μαΐου, τότε ακύρωσέ τα, κι αν πάλι δεν ξέρεις τι θα κάνεις γιατί είναι νωρίς, τότε θα σου απαντήσω που πρέπει να βρίσκεσαι. Κι εγώ, ξέρεις, θέλω μόνο το καλό σου. Ειδικά όσον αφορά τη διασκέδαση, διότι γνωρίζω πόσο σημαντική είναι.

Το Σάββατο λοιπόν θα συμβεί ένα σούπερ πάρτυ στη γειτονιά του Ψυρρή που δεν πρέπει να χάσεις. Πρώτον, γιατί το επίκεντρο της διασκέδασης θα βρίσκεται στο Juan Rodriguez bar, και δεύτερον, γιατί πίσω απ’όλα κρύβεται το ιντερνετικό ραδιόφωνο, Join Radio.

Με λίγα λόγια όχι μόνο θα χαρείς δροσιστικά cocktails και ποτά με τον αέρα του αποικιοκρατικού στυλ, αλλά θα ‘βαρεθείς’ να ακούς καλή μουσική. Το δίπτυχο της επιτυχίας για ένα πάρτυ.

Το Join Radio λοιπόν, έκλεισε πέντε χρόνια ραδιοφωνικής ζωής και θέλει να σβήσει κεράκια με τούρτα δια χειρός Buzzer Bitter, με όλους εμάς καλεσμένους.

Στα deck θα βρίσκονται joinπαραγωγοί με guest dj τον Dear Quentin, δύο αγαπημένα κορίτσια από τις Koukles που θα ευχηθούν μ’ ένα σπεσιαλ drag show και κάποιοι συνήθεις ύποπτοι που θα μοιράζουν δώρα σε όλους, δηλαδή το Pharmacy 295 με τα goodie bags.

Οι εορταστικές καραμούζες θα αρχίσουν να ακούγονται από τις 18:00 και θα σταματησουν νωρίς το πρωί.

Ραντεβού στο Juan Rodriguez!

Τιβί

Power of Love: Ο Αργύρης πριν κολλήσει με τη Σωτηρία, έριχνε άκυρα στο First Dates!

BINGE WATCHING

‘Euphoria’: Το HBO ανακοίνωσε την ημερομηνία που ξεκινούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πληρωμένα τα έξοδα στέγασης φοιτητών σε ξενοδοχεία όπου δεν υπάρχουν κλίνες σε εστίες!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET