ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Κοιμόμαστε ελεύθερα | Το Instagram κατήργησε την πιο σπαστική του λειτουργία!

Όσοι έχουμε Instagram (δηλαδή όλοι;!), ένα και μοναδικό πράγμα μας τρομάζει και είναι ικανό να μας αναγκάσει να σκάψουμε έναν τίμιο λάκκο και να μπούμε μέσα από την ντροπή μας. Αυτό το χαρακτηριστικό θέλω να σου πω ότι εδώ και τρεις μήνες βρισκόταν σε δοκιμαστική λειτουργία σε συγκεκριμένα προφίλ χρηστών. Δεν γνωρίζαμε δηλαδή στην περίπτωση […]

Δήμητρα Πραντάλου

19 Ιουνίου, 2018

Όσοι έχουμε Instagram (δηλαδή όλοι;!), ένα και μοναδικό πράγμα μας τρομάζει και είναι ικανό να μας αναγκάσει να σκάψουμε έναν τίμιο λάκκο και να μπούμε μέσα από την ντροπή μας.

Αυτό το χαρακτηριστικό θέλω να σου πω ότι εδώ και τρεις μήνες βρισκόταν σε δοκιμαστική λειτουργία σε συγκεκριμένα προφίλ χρηστών. Δεν γνωρίζαμε δηλαδή στην περίπτωση που την κάναμε την πατάτα, αν ο άλλος θα πάρει ειδοποίηση από το Instagram να τον ενημερώσει. Ή το ακόμα χειρότερο σενάριο, αν αυτό έχει ήδη συμβεί και εμείς ζούμε στο συννεφάκι μας.

Ήρθε η ώρα να σου πω όμως που αναφέρομαι. 

Ο λόγος αυτός γίνεται για το screenshot στα insta stories. Όταν το instagram το είχε ανακοινώσει, ήμασταν να πέσουμε να πεθάνουμε. Τελικά όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα του Buzzfeed το εν λόγω χαρακτηριστικό αποσύρεται.

Δε γνωρίζουμε βέβαια τι έκανε τους ιθύνοντες να μην το ενεργοποιήσουν τελικά σε όλους του χρήστες, ούτε αν στο μέλλον πέσει ξανά στο τραπέζι η λειτουργία του, προς το παρόν όμως δεν μπορεί κανένας να πάρει ειδοποίηση για το δικό σου screenshot.

Κάνε όσα θες άφοβα!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

SPILL THE TEA

Damiano και Dove Cameron είναι το νέο ζευγάρι στην πόλη, πάμε να κλάψουμε στη γωνίτσα μας!

BINGE WATCHING

Οι τελευταίες προβολές του ΙΝΤΕΑΛ λίγο πριν το οριστικό του κλείσιμο στο τέλος του έτους!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET