ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Κάπως έτσι θα έμοιαζε ένα ιδανικό Σαββατόβραδο για εμάς τους 20χρονους!

Έκατσα σπίτι σήμερα. Λίγο ένα ψιλοκρύωμα που με ταλαιπωρεί, λίγο το οτι βγήκα αρκετά μέσα στην εβδομάδα, σκέφτηκα να κάνω ένα διάλειμμα. Από την άλλη βέβαια, μ’ έχει πιάσει μια βαρεμάρα τις τελευταίες ώρες, σε βαθμό να μη σηκώνομαι από την καρέκλα ούτε για πλάκα. Ευτυχώς δηλαδή που έχει ροδάκια και μπορώ να συρθώ μέχρι τον […]

Έκατσα σπίτι σήμερα. Λίγο ένα ψιλοκρύωμα που με ταλαιπωρεί, λίγο το οτι βγήκα αρκετά μέσα στην εβδομάδα, σκέφτηκα να κάνω ένα διάλειμμα. Από την άλλη βέβαια, μ’ έχει πιάσει μια βαρεμάρα τις τελευταίες ώρες, σε βαθμό να μη σηκώνομαι από την καρέκλα ούτε για πλάκα. Ευτυχώς δηλαδή που έχει ροδάκια και μπορώ να συρθώ μέχρι τον νεροχύτη να πιω ένα ποτήρι νερό…

Μέσα στη βαρεμάρα μου λοιπόν, σκέφτηκα να γράψω για το πώς θα έμοιαζε ένα ιδανικό Σαββατόβραδο σε κάποιο παράλληλο σύμπαν όπου όλα θα πήγαιναν κατ’ ευχήν. Σίγουρα όχι στο δικό μας όμως…

Το ιδανικό Σαββατόβραδο σε 30+1 σημεία λοιπόν:

1. Όλα ξεκινούν από το …μεσημέρι. Εκεί όπου εντελώς ανέλπιστα, σε παίρνουν οι κολλητοί/ές σου και σε ενημερώνουν πως έκλεισαν τραπέζι στο αγαπημένο σας μαγαζί για το βράδυ.

2. Και σαν να μη φτάνει αυτό, ένας/μία από την παρέα προτείνει να έρθει σπίτι σου προτού βγείτε, να παραγγείλετε ντελίβερι και να χαζέψετε όσο οι υπόλοιποι θα ετοιμάζονται.

3. Εννοείται πως δέχεσαι. Η παραγγελία στο λατρεμένο σας ντελιβεράδικο «φεύγει» κι όλα κυλούν ονειρικά.

4. Ο μεταφορέας χτυπάει την πόρτα και σας ενημερώνει πως ήσασταν οι τυχεροί πελάτες της ημέρας και τα αναψυκτικά/μπύρες είναι προσφορά του καταστήματος.

5. Κάπου εκεί κι ενώ βρίσκεσαι στο 2ο καλαμάκι, θυμάσαι πως μέσα στην εβδομάδα είχες κατεβάσει μια ταινία την οποία δεν πρόλαβες να δεις τελικά.

6. Ρίχνεις την ιδέα στο τραπέζι η οποία γίνεται δεκτή με ενθουσιασμό.

7. Το DVD ξεκινάει ενώ το φαγητό έχει τελειώσει. Σειρά παίρνουν τα αναψυκτικά και τα …ξεχασμένα πατατάκια που είχες στο ντουλάπι για ώρα ανάγκης.

8. Η ταινία αποδεικνύεται Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η! (Να ‘ναι καλά το Neopolis, ο Χάρης και οι προτάσεις του)

9. Η ώρα είναι μόλις 22.30 και το Σαββατόβραδο είναι ήδη το καλύτερο των τελευταίων μηνών.

10. Πηγαίνεις προς το δωμάτιό σου να δεις τι θα φορέσεις. Σχεδόν πανηγυρίζοντας, διαπιστώνεις πως το αγαπημένο σου σύνολο δεν είναι μόνο φρεσκοπλυμμένο αλλά ΚΑΙ σιδερωμένο!

11. Το ίδιο και το μπουφάν σου το οποίο είχες να φορέσεις από πέρσι τον χειμώνα. Τι να κάνουμε, έβγαλε ψύχρα…

12. Μια αρνητική σκέψη σου «χτυπά» την πόρτα: δεν μπορεί να εξελίσσονται όλα τόσο τέλεια. Κάτι κακό θα συμβεί…

13. Την ξεχνάς αμέσως. Κι αυτό γιατί βάζοντας το χέρι στην τσέπη του μπουφάν, αγγίζεις κάτι …χάρτινο. Το βγάζεις και είναι 20ευρω!

14. Ε, ΟΧΙ!

15. Οι υπόλοιποι της παρέας πήγαν λίγο νωρίτερα στο μαγαζί γιατί ήθελαν να συναντήσουν έναν γνωστό. Έτσι, δεν είναι ανάγκη να πας να φυλάξεις το τραπέζι από τις 23.15.

16. Ξεκινάτε από το σπίτι μετά τα μεσάνυχτα με το αμάξι να έχει υπεραρκετή βενζίνη.

17. Στο φανάρι κάτω από το σπίτι, ρίχνεις μια ματιά δίπλα σου και βλέπεις έναν/μία πανέμορφο/η να οδηγά με το χαμόγελο στα χείλη. Τον/Την κοιτάζεις, σε κοιτάζει κι αυτό το «κάτι» σου φτιάχνει ακόμη περισσότερο τη διάθεση.

18. Φτάνετε στο κλαμπ. Ένα στενό πριν, ανάβει δίπλα αλάρμ. Κοιτάζεις. Κάποιος ξεπαρκάρει. Θεέ μου, σ’ αγαπώ!

19. Ο πορτιέρης του μαγαζιού είναι συμμαθητής σου από το Λύκειο. Εννοείται πως μπαίνετε παρακάμπτοντας την ουρά.

20. Ο «γνωστός» της παρέας σου, έβαλε τα μέσα κι έκλεισε ένα από τα καλύτερα τραπέζια. Τσιμπιέσαι να δεις αν το ζεις. Ναι το ζεις.

21. Ο DJ είναι στα καλύτερά του. Παίζει την αγαπημένη σου μουσική μέχρι τις 02.30 – 03.00.

22. Και τότε είναι που το μαγαζί παίρνει φωτιά. Στα ηχεία ακούγονται όλα εκείνα τα κομμάτια με τα οποία μεγάλωσες και τα οποία έπαιζαν στα πάρτυ των μαθητικών σου χρόνων.

23. Το κέφι ανεβαίνει. Το αλκοόλ ρέει ικανοποιητικά αλλά όχι τόσο ώστε να χαλάσει το κλίμα της απλής ευφορίας.

24. Κοιτάζεις παραδίπλα. Όντως τώρα; Ο/Η κούκλος/α από το φανάρι.

25. Χαμογελάς. Ανταποδίδει.

26. Συστήνεστε. Χορεύετε. Περνάτε καλά και συνειδητοποιείτε πως έχετε ένα σωρό κοινά.

27. Μεταξύ των οποίων και οι παρέες σας οι οποίες ψιλογνωρίζονται και στην πορεία γνωρίζονται ακόμα καλύτερα.

28. Φεύγετε όλοι μαζί και οδεύετε για φαγητό στο 24ωρο της περιοχής. Έχεις κάνει κέφι αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν έχεις μεθύσει.

29. Αφού τελειώνετε με το χλαπάκιασμα, σηκώνεστε κι ετοιμάζεστε να σπάσετε. Κοιτάζεστε με τον/την όμορφο/η. «Σπίτι μου ή σπίτι σου;»

30. Κάνετε σεξ.

31. Καληνύχτα! Πόσο καλύτερη δηλαδή…;

Και …μόλις ξύπνησες. Καλωσόρισες στον πραγματικό κόσμο!

 

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET