ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

To HBO Max έρχεται Ελλάδα και έχει ανοιχτές 4 θέσεις εργασίας, δε ρίχνεις μια ματιά;

New job alert.

Neopolis Team

6 Σεπτεμβρίου, 2021

cover photo

Το HBO Max έρχεται στην Ελλάδα, αλλά δε θα σας πούμε να προετοιμαστείτε για κάψιμο αυτή τη φορά. Άλλο σας θέλουμε!

Η streaming πλατφόρμα σίγουρα θα αυξήσει τις ώρες μας μπροστά από την οθόνη (άμα έρθει και το Disney+, δέσαμε), ωστόσο σε κάποιους θα προσφέρει και θέσεις εργασίας.

Συγκεκριμένα, το HBO Max αναμένεται να κάνει άφιξη στην Ευρώπη στις αρχές του 2022, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, ψάχνοντας ήδη άτομα για τις 4 νέες θέσεις που ανακοίνωσε. Προς το παρόν δεν έχει δοθεί κάποια ημερομηνία για το πότε θα γίνει το λανσάρισμα στη χώρα μας, ωστόσο τσέκαρε από τώρα αν σε ενδιαφέρει κάποια από τις θέσεις και αν αξίζει να κάνεις την αίτησή σου!

Ειδικότερα, οι θέσεις που προσφέρονται αφορούν full time jobs και φέρουν τους παρακάτω τίλτους:

PR Manager – Greece: Ο PR Manager θα παρακολουθεί πιστά το πρόγραμμα περιεχομένου της πλατφόρμας, ζητώντας συνεντεύξεις, «κατεβάζοντας» σχετικές ιδέες για τα social media και διοργανώνοντας τοπικά events. Επίσης, θα βοηθάει σε γραπτές εργασίες, καθώς και θα συνεργάζεται στενά με την ευρωπαϊκή ομάδα Marketing και τους PR συναδέλφους, στα αγγλικά. Για το λόγο αυτό απαιτείται άριστη γνώση αγγλικών (κι ελληνικών φυσικά), καθώς επίσης δημιουργική και εξωστρεφής προσωπικότητα, εξαιρετικές ικανότητες οργάνωσης και λύσης προβλημάτων, και εμπειρία στο κομμάτι του PR.

Brand and Content Marketing Manager – Greece: Η περιγραφή αναφέρει ότι αναζητάται ενεργητικός και συνεργάσιμος Brand Marketing Manager, για να ενταχθεί στην EMEA ομάδα και να προσφέρει αναγνωρισιμότητα στο brand αυξάνοντας τους subscribers στη χώρα μας. Για τη θέση αυτή απαιτείται μεταξύ άλλων εμπειρία στην προώθηση μάρκας, υψηλού επιπέδου γνώσεις στον τομέα της διασκέδασης και τις τηλεοπτικές σειρές, εμπειρία στην ανάπτυξη καμπάνιας προώθησης στην ελληνική αγορά και στην προσαρμογή παγκόσμιων και τοπικών στοιχείων σε ελληνικές καμπάνιες, καθώς επίσης πολύ καλή γνώση αγγλικών και ελληνικών. 

Social Media Manager: Άλλο ένα πόστο που ψάχνει άτομα παθιασμένα με τα social media, ώστε να αναλάβουν την παρουσία του HBO Max σε αυτά, στην Ευρώπη. Ανάμεσα στους στόχους είναι να προσφέρει αναγνωρισιμότητα στο brand και να προσελκύει συνδρομητές, σε συνεργασία με την πανευρωπαϊκή ομάδα social media της HBO Max (17 ατόμων συνολικά), καθώς και με τοπικούς συνεργάτες στο Marketing, PR, Brand και CRM. Στις προϋποθέσεις που πρέπει να πληροίς, ανήκει μεταξύ άλλων η προηγούμενη εμπειρία στη βιομηχανία, γνώσεις σε τεχνολογίες marketing, social media trends και κανάλια, άριστη ομιλία και γραφή ελληνικών κι αγγλικών, ευέλικτο mindset, ικανότητες λύσεις προβλημάτων, καθώς και εμπειρία εργασίας σε πλατφόρμες όπως Flacon, Sprinklr, Hootsuite και άλλες σχετικές. 

Editorial Manager: Άτομο υπεύθυνο για την παράδοση editorials και τη στρατηγική επιμέλεια. Θα εργάζεται στενά με μετόχους – συμπεριλαμβανομένων των ομάδων marketing, CRM, κ.α – και θα διαβεβαιώνει ότι όλες οι ανάγκες θα αντανακλώνται στην επιμέλεια της πλατφόρμας, δημιουργώντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους συνδρομητές. Απαιτείται μεταξύ άλλων σχετική εμπειρία σε αντίστοιχο ρόλο, αναλυτικό μυαλό, καθώς και ικανότητα διαχείρισης πολλαπλών projects, κατανόηση των ευρωπαϊκών συνθηκών και της ελληνικής αγοράς. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε ΕΔΩ.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

TECH NEWS

Το Insta φέρνει την παρακολούθηση τοποθεσίας, για το σωστό, παραδοσιακό… stalking!

TECH NEWS

Κακή ιδέα να βάζεις το βρεγμένο κινητό στο ρύζι, λέει η Apple και γκρεμίζει έναν μύθο χρόνων!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο οι υπογραφές στο ψήφισμα Καρυστιανού, ανήμερα της επετείου!

ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση για τα Τέμπη: Έγραψαν με κόκκινη μπογιά τα ονόματα των νεκρών έξω απ’τη Βουλή!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Παραμένει σε κώμα ο φοιτητής του ΑΠΘ και μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Τετάρτης 28/2: Τα ΜΜΜ που συμμετέχουν και πώς θα κινηθούν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET