Τιβί

Το GNTM έχει όριο τα 88 έτη, αλλά διώχνει τις ηλικιωμένες γιατί οι δοκιμασίες είναι ζόρικες!

Make it make sense...

Neopolis Team

4 Οκτωβρίου, 2022

Χρόνια τσακωμένο με την έννοια του diversity, το GNTM απέδειξε ξανά χθες, ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει ούτε τα ίδια του τα λεγόμενα.

Γενικά έχουμε δει πολλά σε αυτό το ριάλιτι όλα αυτά τα χρόνια, που μας έχουν τσαντίσει. Που παλέψαμε να βγάλουμε νόημα και δεν τα καταφέραμε. Το κόψιμο της κυρίας Τίτσας μετά το χθεσινό ID Catwalk, ήταν ένα από αυτά.

Όχι ότι δεν κατανοούμε το λόγο. Όντως, κρίνοντας από τις προηγούμενες σεζόν, οι δοκιμασίες δεν απευθύνονται σε άτομα μεγάλης ηλικίας. Από τη στιγμή όμως που η ίδια η εκπομπή καλεί έως και 88χρονες γυναίκες να συμμετάσχουν, υποθέτεις ότι έχει λάβει τα μέτρα της και στο κομμάτι των challenges. Περιμένεις να έχουν προσαρμόσει τις δοκιμασίες έτσι ώστε και μια ηλικιωμένη να μπορεί να αντεπεξέλθει. Αλλιώς, τι μας πουλάνε το παραμύθι της αύξησης του όριου ηλικίας; 

Δηλαδή αλήθεια τώρα, είχαν στο μυαλό τους δοκιμασίες τύπου κάθετο περπάτημα σε τοίχο και ταυτόχρονα προέτρεπαν γυναίκες άνω των 70 να πάρουν μέρος;

Αφήστε, ξέρουμε τι έχει παιχτεί. Στόχος ήταν απλά να περάσουν από τις οντισιόν, να τις αποθεώσουν, να αποδείξει η Καγιά ότι δεν έχει πια κόλλημα με τις ηλικίες και στη συνέχεια να τις γυρίσουν σπίτι. Ό,τι έχει γίνει με κάθε άλλο plus size μοντέλο δηλαδή τα προηγούμενα χρόνια. Η πορεία τους είναι πολύ περιορισμένη, γιατί βαθιά μέσα του το GNTM ψάχνει ακόμα το 90s μοντέλο και όχι αυτό που αντιπροσωπεύει το 2022.

Ξανά, το μότο του ριάλιτι περί αλλαγής και νέας εποχής στο μόντελινγκ δεν επιβεβαιώνεται στην πράξη και θα δούμε άλλη μία σεζόν με τα ίδια σχεδόν πρόσωπα (όπως θα έλεγε και η Χατζηπαντελή). Που θα ήταν οκ, αν δε μας έταζαν φοβερές και τρομερές αλλαγές.

Σε κάθε περίπτωση, το κόψιμο της 79χρονης Τίτσας και η αιτιολόγηση από την Βίκυ Καγιά ήταν κάτι που δεν περιμέναμε να συμβεί στο GNTM των αλλαγών (μα κι εμείς, κορόιδα πιανόμαστε κάθε φορά) και μαζί μας έχουμε και το Twitter φυσικά.

Υ.Γ. Και στην τελική, την Χατζηπαντελή τι τη φωνάξατε να φέρει νέο αέρα στο παιχνίδι; *έξαλλη*

Υ.Γ. 2 Θα λείψεις Σοφάκι, βασιζόμασταν σε εσένα. *κλαίει συνειδητοποιώντας ότι το Next Top Model κι αυτής της σεζόν θα είναι σαν ξαδερφάκι των προηγούμενων* 

FUN ZONE

BINGE WATCHING

‘Poor Things’: Έρχεται στο Disney+ λίγο πριν τα Όσκαρ, για να ξέρεις ποιος θα τα σηκώσει!

Μουσική

Eurovision 2024: Κυκλοφόρησε το τραγούδι της Κύπρου και ήδη σκαρφάλωσε στις τάσεις!

EVENTS

Cool Crips: Το πιο φούξια, σέξι και προσβάσιμο πάρτι της Αθήνας είναι και πάλι εδώ!

EVENTS

Release Athens 2024: Με Parov Stelar, Jain και Telenova θα υποδεχτούμε το καλοκαίρι!

EVENTS

ΣΙΓΙΟΥ ΔΕΑΡ: Ετοιμάσου να τα δώσεις όλα για όλα στο Party του CU στο Floyd Club!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET