ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Το απίστευτο εστιατόριο όπου για να φας πρέπει να μείνεις …γυμνός!

Αυτό το καλοκαίρι ζήστε μια απελευθερωτική εμπειρία, γράφει στην ιστοσελίδα του το Bunyadi, το εστιατόριο γυμνιστών στο Λονδίνο, το οποίο έχει αυτή την ώρα αναμονή σχεδόν 30.000 ατόμων. Σε αυτό το εστιατόριο, οι πελάτες θα επιτρέπεται να φορούν ρούχα αν θέλουν αλλά θα υπάρχει και ένα τμήμα όπου όλοι θα είναι γυμνοί. Σκοπός των δημιουργών […]

Neopolis Team

2 Μαΐου, 2016

Αυτό το καλοκαίρι ζήστε μια απελευθερωτική εμπειρία, γράφει στην ιστοσελίδα του το Bunyadi, το εστιατόριο γυμνιστών στο Λονδίνο, το οποίο έχει αυτή την ώρα αναμονή σχεδόν 30.000 ατόμων.

Σε αυτό το εστιατόριο, οι πελάτες θα επιτρέπεται να φορούν ρούχα αν θέλουν αλλά θα υπάρχει και ένα τμήμα όπου όλοι θα είναι γυμνοί.

estiatorio-gumnistwn

Σκοπός των δημιουργών του εστιατορίου, όπως λένε, είναι οι άνθρωποι να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια νύχτα έξω χωρίς χημικά, χωρίς τεχνητά χρώματα χωρίς τηλέφωνο, ακόμη και χωρίς τα ρούχα τους αν το επιθυμούν.

Δηλαδή να ζήσουν την πραγματική απελευθέρωση. Στον χώρο θα υπάρχουν αποδυτήρια για όσους επιθυμούν να απαλλαχθούν από τα ρούχα τους και να απολαύσουν το φαγητό τους εντελώς γυμνοί.

Πηγή: TheTOC.gr

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι περισσότεροι νέοι στην Ελλάδα ζουν με τους γονείς τους μέχρι τα 34, δεν έχουν κι άλλη επιλογή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες: Μαθηματικά, Φυσική και Ιστορία ρίχνουν τις βάσεις – Οι πρώτες εκτιμήσεις!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραλίες της Αττικής που κρίθηκαν ακατάλληλες για μπάνιο, τις σημειώνουμε!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Οι ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση που πρέπει να έχεις υπόψιν για το μηχανογραφικό!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Χαμούλη έχουν προκαλέσει Ιστορία και Φυσική εξαιτίας της δυσκολίας τους!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET