ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Το απίστευτο εστιατόριο όπου για να φας πρέπει να μείνεις …γυμνός!

Αυτό το καλοκαίρι ζήστε μια απελευθερωτική εμπειρία, γράφει στην ιστοσελίδα του το Bunyadi, το εστιατόριο γυμνιστών στο Λονδίνο, το οποίο έχει αυτή την ώρα αναμονή σχεδόν 30.000 ατόμων. Σε αυτό το εστιατόριο, οι πελάτες θα επιτρέπεται να φορούν ρούχα αν θέλουν αλλά θα υπάρχει και ένα τμήμα όπου όλοι θα είναι γυμνοί. Σκοπός των δημιουργών […]

Neopolis Team

2 Μαΐου, 2016

Αυτό το καλοκαίρι ζήστε μια απελευθερωτική εμπειρία, γράφει στην ιστοσελίδα του το Bunyadi, το εστιατόριο γυμνιστών στο Λονδίνο, το οποίο έχει αυτή την ώρα αναμονή σχεδόν 30.000 ατόμων.

Σε αυτό το εστιατόριο, οι πελάτες θα επιτρέπεται να φορούν ρούχα αν θέλουν αλλά θα υπάρχει και ένα τμήμα όπου όλοι θα είναι γυμνοί.

estiatorio-gumnistwn

Σκοπός των δημιουργών του εστιατορίου, όπως λένε, είναι οι άνθρωποι να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια νύχτα έξω χωρίς χημικά, χωρίς τεχνητά χρώματα χωρίς τηλέφωνο, ακόμη και χωρίς τα ρούχα τους αν το επιθυμούν.

Δηλαδή να ζήσουν την πραγματική απελευθέρωση. Στον χώρο θα υπάρχουν αποδυτήρια για όσους επιθυμούν να απαλλαχθούν από τα ρούχα τους και να απολαύσουν το φαγητό τους εντελώς γυμνοί.

Πηγή: TheTOC.gr

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

H Σκόπελος στις 10 πιο εμβληματικές κινηματογραφικές τοποθεσίες στον κόσμο!

ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός από τη θέρμανση και τις διακοπές, οι Έλληνες κόβουν και το μπάνιο λόγω ακρίβειας!

TECH NEWS

Η Apple νιώθει ότι απειλείται από το ChatGPT και θέλει να φέρει τη Siri στα μέτρα του!

ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Κλειστό το Ναυάγιο όλο το καλοκαίρι λόγω κινδύνου κατολισθήσεων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET