ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το Costa Navarino άνοιξε θέσεις εργασίας εν όψει καλοκαιριού, μήπως ενδιαφέρεσαι;

Δουλειά σε ένα από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία της χώρας. Δε σε χάλασε!

Neopolis Team

7 Μαΐου, 2021

Η καλοκαιρινή σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και ήδη τα πρώτα σχέδια αρχίζουν να γίνονται. Τόσο από τη δική μας πλευρά, που ψαχνόμαστε ανάμεσα στις πολλές επιλογές για το πού να περάσουμε τις διακοπές μας ύστερα από ένα δύσκολο διάστημα lockdown, όσο και από τον τουριστικό κλάδο, που παρά τις αμφιβολίες κατά τη διάρκεια του χειμώνα, τελικά θα καταφέρει να υποδεχτεί κόσμο.

Μαζί με τον τελευταίο, ανοίγουν και διάφορες θέσεις εργασίας, από αυτές που ενδιαφέρουν πολύ κόσμο κάθε χρόνο τέτοια εποχή και ειδικότερα τους φοιτητές (άλλοι διακοπάρουν κι άλλοι γεμίζουν τους κουμπαράδες τους). Μεγάλη ευκαιρία λοιπόν, αποτελούν και οι θέσεις που μόλις άνοιξε το Costa Navarino, το ξενοδοχείο-στολίδι της Πύλου, που προσελκύει τουρίστες από όλο τον κόσμο κάθε καλοκαίρι, φέρνοντας στην προσοχή τους τις ομορφιές της Μεσσηνίας, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα εξίσου πανέμορφα νησάκια μας!

Εάν λοιπόν το budget δε σηκώνει να κλείσεις δωμάτιο εκεί, ενώ ταυτόχρονα ψάχνεσαι για εργασία, οι αιτήσεις άνοιξαν και σε περιμένουν! Οι νέες θέσεις που προσφέρει ένα από τα πιο όμορφα και πολυτελή ξενοδοχεία της χώρας μας είναι πολλές και διάφορες και σίγουρα κάποια θα σε ενδιαφέρει.

Μπες εδώ για παραπάνω πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο, ενώ παρακάτω θα βρεις τη λίστα με τις θέσεις που άνοιξαν και αναμένουν ενδιαφερόμενους:

Κι αν τελικά σταθείτε τυχεροί, στείλτε μας καμιά φωτό από τα υπέροχα σημεία του και την ακόμα πιο υπέροχη θέα του, να ζηλέψουμε λίγο!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Κλειστό το Ναυάγιο όλο το καλοκαίρι λόγω κινδύνου κατολισθήσεων!

ΕΛΛΑΔΑ

Αύξηση μισθού: Στα 780 ευρώ ο κατώτατος από 1η Απριλίου!

TECH NEWS

Google Al: Πολύ σύντομα η τεχνητή νοημοσύνη θα μας γράφει και τα email!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠαΠελ: Το τμήμα Πληροφορικής καλεί μαθητές Λυκείου να περάσουν μια μέρα σαν φοιτητές του!

ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 16/3: Συμμετοχή των ΜΜΜ στη μεγάλη απεργία – Πώς θα κινηθούν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET