ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το Χρηματιστήριο Αθηνών αναζητά παθιασμένους φοιτητές Πληροφορικής για πρακτική άσκηση!

Ο Όμιλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEXGroup) αναζητά τελειόφοιτους Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ, στον τομέα της Πληροφορικής, για την κάλυψη θέσεων πρακτικής άσκησης. Όσοι ανήκετε σε αυτόν τον τομέα, καταλαβαίνετε πως πρόκειται για μια σπουδαία ευκαιρία. Επί της ουσίας, θα μάθετε τα πάντα για την ανάπτυξη και την οργάνωση της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς, ενώ θα εργαστείτε σε μια […]

Neopolis Team

28 Μαΐου, 2019

Ο Όμιλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEXGroup) αναζητά τελειόφοιτους Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ, στον τομέα της Πληροφορικής, για την κάλυψη θέσεων πρακτικής άσκησης.

Όσοι ανήκετε σε αυτόν τον τομέα, καταλαβαίνετε πως πρόκειται για μια σπουδαία ευκαιρία.

Επί της ουσίας, θα μάθετε τα πάντα για την ανάπτυξη και την οργάνωση της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς, ενώ θα εργαστείτε σε μια ομάδα με πολύ εξειδικευμένους προγραμματιστές και θα συμμετάσχετε ολοκληρωμένα στην αντιμετώπιση της πρόκλησής του ομίλου να αναπτύξει ένα ισχυρό λογισμικό υψηλής ποιότητας, με συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις για απόδοση και λειτουργικότητα.

Ο Όμιλος αναζητά δύο παθιασμένους ασκούμενους προγραμματιστές για να συμμετάσχουν στην ομάδα ανάπτυξης συστημάτων. Όσοι υποψήφιοι ενδιαφέρεστε, τότε πρέπει να έχετα τα εξής προσόντα:

  • Προπτυχιακός φοιτητής Τμήματος: Μηχανικών Η/Υ, Πληροφορικής, Πληροφοριακών Συστημάτων ή σχετικού τομέα σπουδών.
  • Γνώση τουλάχιστον μίας ή περισσοτέρων γλωσσών προγραμματισμού ή scripting languages, such as C, C++, C#, Java, T-SQL, JavaScript, Angular κ.λπ, και τουλάχιστον ένα ή περισσότερα λειτουργικά συστήματα, όπως Windows, Linux / Unix κ.λπ.
  • Άριστη γνώση τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα.

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικού πατήστε ΕΔΩ.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

H Σκόπελος στις 10 πιο εμβληματικές κινηματογραφικές τοποθεσίες στον κόσμο!

ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός από τη θέρμανση και τις διακοπές, οι Έλληνες κόβουν και το μπάνιο λόγω ακρίβειας!

TECH NEWS

Η Apple νιώθει ότι απειλείται από το ChatGPT και θέλει να φέρει τη Siri στα μέτρα του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET