ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

To CERN προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης για φοιτητές, ψήσου για αίτηση!

Το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο του κόσμου δέχεται αιτήσεις φοιτητών για πρακτική άσκηση. Είναι αυτή η ευκαιρία που έψαχνες; Το CERN που λέτε παιδιά, ανακοίνωσε το πρόγραμμα που απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές από ένα ευρύ φάσμα γνωστικών πεδίων όπως φυσική, μηχανική και επιστήμες πληροφορικής μέχρι νομική, μετάφραση, διοίκηση και οικονομικές επιστήμες. Αξίζει να σημειωθεί […]

Neopolis Team

17 Σεπτεμβρίου, 2019

Το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο του κόσμου δέχεται αιτήσεις φοιτητών για πρακτική άσκηση. Είναι αυτή η ευκαιρία που έψαχνες;

Το CERN που λέτε παιδιά, ανακοίνωσε το πρόγραμμα που απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές από ένα ευρύ φάσμα γνωστικών πεδίων όπως φυσική, μηχανική και επιστήμες πληροφορικής μέχρι νομική, μετάφραση, διοίκηση και οικονομικές επιστήμες.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα δεκάδες Έλληνες και Κύπριοι φοιτητές έχουν γίνει δεκτοί στα εν λόγω προγράμματα πρακτικής άσκησης του CERN. Επομένως, δεν χάνεις τίποτα απ’το να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου.

Οι θέσεις στα προγράμματα είναι οι εξής:

Technical Student Programme, για φοιτητές από τμήματα Εφαρμοσμένης Φυσικής, Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Μηχανικών, για 4-12 μήνες. Προθεσμία αιτήσεων: 21 Οκτωβρίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες: Technical Student Programme

Doctoral Student Programme, για μεταπτυχιακούς φοιτητές που προετοιμάζουν την διδακτορική τους διατριβή σε τομείς Εφαρμοσμένης Φυσικής, Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Μηχανικών και έχει διάρκεια από 6-36 μήνες. Προθεσμία αιτήσεων: 21 Οκτωβρίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες: Doctoral Student Programme

Administrative Student Programme. Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε φοιτητές τμημάτων διοίκησης επιχειρήσεων, οικονομικών, νομικής, λογιστικής, χρηματοοικονομικής, μετάφρασης, επικοινωνίας και ΜΜΕ, οπτικοακουστικών τεχνών, εκπαίδευσης, ψυχολογίας κ.ά. για πρακτική άσκηση 2-12 μηνών. Προθεσμία αιτήσεων: 21 Οκτωβρίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες: Administrative Student Programme

Για τον πλήρη κατάλογο ευκαιριών εργασίας στο CERN, επισκεφθείτε το http://careers.cern/alljobs

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ο 23χρονος Στάθης Ηλιάκης έγινε δεκτός στο MIT και ταξιδεύει Αμερική για τα όνειρά του!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

19ο ΦΣΔΕΤ ΟΠΑ: «SUSTAINABILITY: Εξισορροπώντας τις ανάγκες του ανθρώπου, της οικονομίας και του περιβάλλοντος»

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν/μιο Πατρών: Οι 20.000 φοιτητές είναι «αιώνιοι» – Οι Σχολές με τα μεγαλύτερα ποσοστά!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: Φοιτητές διακρίθηκαν σε Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό και μας έκαναν περήφανους!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET