Τιβί

Το ΑΝΤ1+ preview είναι το ‘it’ thing κάθε φαν που δεν αντέχει να περιμένει το επόμενο επεισόδιο!

Ποιος κάθεται να περιμένει μέρες όταν μπορεί να πατήσει στη στιγμή «επόμενο επεισόδιο»;

Neopolis Team

16 Οκτωβρίου, 2023

Οι σειρές λατρεύουν να κλείνουν τα επεισόδια με cliffhangers. Και είμαστε οκ με αυτό, αρκεί να ξέρουμε ότι θα δούμε αμέσως ή έστω άμεσα το επόμενο επεισόδιο. Διαφορετικά, τα λεπτά, οι ώρες, οι μέρες κυλάνε τόοοσο βασανιστικά, που δεν είναι αστείο.

Κυριολεκτικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο χωρίς να σκέφτεσαι αυτό το τελευταίο λεπτό του προηγούμενου επεισοδίου. Είναι σαν να βρίσκεσαι σε mode ερωτευμένου. Σκέφτεσαι 24/7 το ίδιο πράγμα, μετράς τα δευτερόλεπτα μέχρι να το ξαναδείς, σκιρτάει η καρδούλα σου όταν επιτέλους πέφτουν οι τίτλοι αρχής. Τώρα που το ξανασκεφτόμαστε, είμαστε legit ερωτευμένοι με τις σειρές που βλέπουμε φανατικά. Κι ενώ συνήθως αυτές είναι μία, άντε δύο το πολύ, ο ANT1 φέτος αποφάσισε να μην ξαναβγούμε από τα σπίτια μας.

«Η Μάγισσα»

«Ψυχοκόρες», «ΜΑΓΙΣΣΑ», «Ο Πρώτος από Εμάς», «Παγιδευμένοι», «Μετά τη Φωτιά»… οι τίτλοι είναι ατελείωτοι, το ίδιο και οι ώρες που περνάμε μπροστά από την οθόνη. Ξέρετε τι άλλο θα ήταν ατελείωτο; Η αγωνία για τη συνέχεια, αν δεν υπήρχε το ANT1+ preview. Η νέα υπηρεσία του ANT1+ είναι η σωτηρία κάθε ανυπόμονου φαν που δεν αντέχει να περιμένει μέρες μέχρι να μάθει τι γίνεται στο επόμενο επεισόδιο. Διότι, όχι, το τρέιλερ δεν αρκεί…

«Μετά τη Φωτιά»

Οι μεγάλες παραγωγές φέρνουν μεγάλες εξελίξεις και προκαλούν μεγάλα κολλήματα, οπότε η αναμονή δεν είναι επιλογή. Με το ANT1+ preview λοιπόν, μπορείς να βλέπεις πρώτος τα νέα επεισόδια της αγαπημένης σου σειράς, αλλά προσοχή, μη γίνεις ο τύπος που κάνει spoil στους άλλους. Κανείς δεν τον συμπαθεί.

Όλες οι μεγάλες παραγωγές που κατέφτασαν, ή και όχι ακόμα, στο κανάλι του ΑΝΤ1, βρίσκονται ήδη στην πλατφόρμα ANT1+ και πλέον σε κάνουν να νιώθεις ξεχωριστ@ προσφέροντάς σου αποκλειστικό περιεχόμενο νωρίτερα από την τηλεόραση.

Μαθαίνεις έγκαιρα τις εξελίξεις της υπερπαραγωγής «ΜΑΓΙΣΣΑ», της εποχικής σειράς που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές με την πλοκή και το καστ της, εμβαθύνεις στη ζωή των τριών γυναικών που σημαδεύτηκαν από ένα καταστροφικό γεγονός στη νέα σειρά «Μετά τη Φωτιά» (η οποία, fun fact, βασίζεται σε πραγματικό γεγονός που συνέβη στη Γαλλία το 1897) και ταυτίζετσαι με τους πρωταγωνιστές της σειράς «Ο Πρώτος από Εμάς», που ήρθε να μας αφυπνίσει θέτοντας το ερώτημα «εσύ ζεις με τα πρέπει ή με τα θέλω σου;». Και φυσικά, συνεχίζουμε να είμαστε αφοσιωμένοι στους «Παγιδευμένους», που επέστρεψαν για 2η σεζόν.

«Παγιδευμένοι»
«Ο Πρώτος από Εμάς»

Με τόσο φουλαρισμένο πρόγραμμα προφανώς, είναι και κάπως αναμενόμενο να μην τα προλαβαίνεις όλα, οπότε χρειάζεσαι τα επεισόδια on demand. Θα τα βρεις στον ANT1+, μαζί και με τα καινούρια επεισόδια πριν προβληθούν στην τηλεόραση, χάρη στην υπηρεσία ANT1+ preview που ισχύει από την 1η Οκτωβρίου.

Και τέλος πάντων, έθεσε κανείς στόχους γι’ αυτό το εξάμηνο; Διότι όπως βλέπετε, δεν έχει νόημα. Πάλι το binge watch θα βγει νικητής. 

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET