ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

To 8º Santa Run έφερε τα Χριστούγεννα στο Ο.Α.Κ.Α «Σπύρος Λούης»!

Τα έσοδα θα διατεθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Neopolis Team

6 Δεκεμβρίου, 2022

Με μεγάλη επιτυχία και πολλά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο Ο.Α.Κ.Α «Σπύρος Λούης», το φετινό Santa Run. 

Μικροί και μεγάλοι Άγιοι Βασίληδες, ξεχύθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του Ο.Α.Κ.Α και έτρεξαν γεμάτοι ενθουσιασμό, στον πιο διασκεδαστικό, χριστουγεννιάτικο αγώνα δρόμου της πόλης. 

Στιγμιότυπο Santa Run
Στιγμιότυπο εκκίνησης Santa Run

Με σημείο αφετηρίας και τερματισμού την Πύλη Α στο O.A.K.A Σπύρος Λούης, πραγματοποιήθηκε μια συμβολική διαδρομή 2 χιλιομέτρων, όπου άτομα κάθε ηλικίας είχαν την ευκαιρία να τρέξουν, να διασκεδάσουν και να μπουν για τα καλά στο εορταστικό κλίμα της εποχής, ντυμένοι Αϊ Βασίληδες.

Το Santa Run έχει καθιερωθεί πλέον ως ένας κοινωνικός θεσμός, με παράλληλο στόχο την ενίσχυση αξιόλογων κοινωφελών σκοπών που υλοποιούν ουσιαστικό έργο. Τα έσοδα θα διατεθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου με την ομάδα του Make a Wish

«Ο Συντονιστής Γενικός Διευθυντής του Ο.Α.Κ.Α «Σπύρος Λούης», κ. Κωνσταντίνος Χαλιορής δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά για όλους εμάς που το Ο.Α.Κ.Α συνδιοργανώνει και συμμετέχει σε πρωτοβουλίες με τόσο έντονο κοινωνικό χαρακτήρα. Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή αφιερωμένη σε κάθε άνθρωπο, που ανεξαρτήτως της ηλικίας του θέλει να κάνει την ψυχή του να χαμογελά. Είμαστε εδώ για ακόμη μια χρονιά με την ομάδα του Holmes Place και του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), για να τους βοηθήσουμε να το κάνουν πράξη.»

Άντζελα Κοτρότσου, Γιώργος Κυριακόπουλος, Δημήτρης Κουλούρης, Δημήτρης Σαράντος, Κωνσταντίνος Χαλιορής, Μαρίνα Κουταρέλλη, Χάρης Γιακουμάτος
Ανδριανή Δόμβρου, Γιούλικα Σκαφιδά, Κατερίνα Φιλιππίδου, Ποθητή Κυνηγοπούλου

Ο Γενικός Διευθυντής των Holmes Place, Παναγιώτης Μπάζος δήλωσε:

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την διοργάνωση του Santa Run στο Ο.Α.Κ.Α «Σπύρος Λούης». Τα Holmes Place βρίσκονται δίπλα σε κάθε αθλητική δράση με κοινωνικό χαρακτήρα και η φετινή συμμετοχή δικαίωσε με το παραπάνω τις προσδοκίες μας.

Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν: Το Arla Protein, με μία πρωτοποριακή σειρά γευστικών προϊόντων, με φυσική πρωτεΐνη γάλακτος και χαμηλά λιπαρά. Η Melissa με τα πεντανόστιμα ζυμαρικά της, τα Starbucks, με τα αγαπημένα μας χριστουγεννιάτικα ροφήματα, η La vie en Rose by Dimitra Katsafadou για τα καλλυντικά με φυσικά συστατικά και το Bread Factory, με τα Χριστουγεννιάτικα κεράσματα του.

Η ομάδα του Arla Protein
Η Melissa Pasta στο Santa Run

Χορηγός επικοινωνίας ήταν το BOOMmag και ο ραδιοφωνικός σταθμός Galaxy 92 FM Christmas Edition. 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος ξόδεψε 23.000$ σε στολή λύκου, για να απαλλαχθεί από τις ανθρώπινες σχέσεις!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Μηχανολόγοι ΕΜΠ: Με φακούς έδωσαν σήμερα εξεταστική οι φοιτητές λόγω κακοκαιρίας!

Είναι viral

Θεούλα κόβει βασιλόπιτα για κάθε μάθημα των Πανελληνίων, πέφτει το φλουρί στο ΑΟΘ!

Έρευνες λένε

Αναδείχθηκαν οι top10 πόλεις στην Ευρώπη για τους single και η Αθήνα δεν είναι σ’ αυτές!

Είναι viral

Εκκολαπτόμενος εντερπρενέρ βγάζει λεφτά πουλώντας άδεια μπουκάλια στο ίντερνετ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET