ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

12 τύποι γυναικών που συναντάμε συχνά στις γυναικείες τουαλέτες σε μία βραδινή έξοδο!

Κάθε βραδινή έξοδο, εκτός από διασκέδαση, προσφέρει ιδιαίτερες, θα έλεγε κανείς, εμπειρίες και το σίγουρο είναι πως ανακαλύπτεις αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα που δύσκολα θα μάθεις στο φως της ημέρας. Ένα μέρος που κρύβει πάντα εκπλήξεις κι αποτελεί χαρακτηριστικό της βραδινής εξόδου είναι οι γυναικείες τουαλέτες. Εκεί όπου γεννιούνται καινούριες φιλίες κι άλλες χαλάνε, εκεί όπου […]

Ειρήνη Λι

17 Σεπτεμβρίου, 2016

Κάθε βραδινή έξοδο, εκτός από διασκέδαση, προσφέρει ιδιαίτερες, θα έλεγε κανείς, εμπειρίες και το σίγουρο είναι πως ανακαλύπτεις αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα που δύσκολα θα μάθεις στο φως της ημέρας. Ένα μέρος που κρύβει πάντα εκπλήξεις κι αποτελεί χαρακτηριστικό της βραδινής εξόδου είναι οι γυναικείες τουαλέτες. Εκεί όπου γεννιούνται καινούριες φιλίες κι άλλες χαλάνε, εκεί όπου βγαίνουν οι καλύτερες selfies, εκεί όπου συναντάς διάφορες κατηγορίες ανθρώπων όπως τις παρακάτω:

1. Εκείνη που ψάχνει τη (μεθυσμένη) φίλη της. «ΚΑΤΕΡΙΙΙΙΙΙΝΑΑΑΑΑΑ; ΚΑΤΕΡΙΙΙΙΙΝΑ; ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ;!» και ταυτόχρονα χτυπάει στη σειρά όλες τις πόρτες από τις τουαλέτες. Όχι, δεν την έχουμε δει, αλλά ευχαριστούμε που ουρλιάζεις τόση ώρα μέσα στα αυτιά μας.

2. Εκείνη που δεν έχει σταματήσει να κλαίει. Ναι, εντάξει. Για λίγη ώρα ήταν κάπως χαριτωμένο, μαζευτήκαμε όλες να βοηθήσουμε να μας πεις τι τρέχει, αλλά από ένα σημείο και μετά γίνεται ενοχλητικό. Τουλάχιστον θυμάσαι γιατί κλαις;

gunaikeies-toualetes1

3. Eκείνες που δεν σταματάνε να βγάζουν selfies. Νομίζω πως όλες αγαπάμε μία καλή selfie, πόσο μάλλον από μία βραδινή έξοδο που είμαστε και στα καλύτερα μας. Το να κλείνεις όμως τουλάχιστον μία ώρα στις τουαλέτες έχοντας κάνει κατάληψη στον καθρέφτη και εμποδίζοντας την κυκλοφορία, καταντά αστείο και ενοχλητικό. Ξέρεις υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος έξω από τις τουαλέτες!

4. Εκείνες που δεν έχουν σταματήσει να τσακώνονται από την ώρα που μπήκαν στο μπάνιο. Εντάξει, λίγο δράμα όσο βρίσκεσαι στην αναμονή είναι το κερασάκι στην τούρτα. Τουλάχιστον να περνάς διασκεδαστικά τον χρόνο σου. Κρίμα που δεν έχεις εύκαιρα ποπ-κορν δηλαδή. Βέβαια, δεν χρειάζεται να παρατραβήξει η φάση γιατί υπάρχει πιθανότητα να εμπλακούν κι άλλα άκυρα άτομα στην υπόθεση και να καταλήξει σε θρίλερ!

gunaikeies-toualetes2

5. Η επιθετική τύπισσα που κοπανάει τις πόρτες. Ειδικά όταν βρίσκονται περισσότερες από δύο την ίδια στιγμή στο μπάνιο κι ακούς απανωτά τα «μπαμ» «μπουμ», θέλεις απλά να πάρεις φόρα και να τους κοπανήσεις το κεφάλι στην πόρτα. Εμ, δεν φτάνει που περίμενες τόση ώρα απ’ έξω, εμ θα χτυπάει και την πόρτα μέσα στα μούτρα σου; Σιγά, ρε κοπελιά!

6. Εκείνη που είναι χάλια. Την καταλαβαίνεις από χιλιόμετρα μακριά. Ακόμα και να μην την δεις, την ακούς…

gunaikeies-toualetes3

7. Εκείνη που ζητάει αν έχεις λακ, βούρτσα, κραγιόν, μάσκαρα, αποσμητικό, άρωμα, τα πάντα. Μάλλον στο κούτελο σου υπάρχει επιγραφή με φωτεινά γραμμάτα Hondos Center. Δεν εξηγείται αλλιώς!

8. Εκείνες που μοιράζονται την ίδια τουαλέτα και κάνουν απλά αιώνες για να βγουν. Είμαστε όλες ένοχοι σ’ αυτό γιατί είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο, αλλά πραγματικά όταν βρίσκεσαι από την άλλη πλευρά, δηλαδή απ’ έξω, είναι τόσο μα τόσο ενοχλητικό.

gunaikeies-toualetes4

9. Εκείνη που πιάνει όλο τον χώρο μπροστά στον νιπτήρα για να κοιταχτεί. Όταν το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να πλύνεις τα χέρια σου. «Ε, συγγνώμη… συγγνώμη… μήπως θα μπορούσα να…». Τελικά κερδίζεις τον χώρο που σου αναλογεί με λίγο σπρώξιμο και μερικές αγκωνιές!

10. Εκείνη που φοράει ίδια ρούχα ή ίδια παπούτσια μ’ εσένα. Ή θα που ανταλλάξετε κοφτές φαρμακερές ματιές ή που θα υπάρχει αφορμή για να μιλήσετε και να αποκτήσεις μία νέα φίλη.

gunaikeies-toualetes5

11. Εκείνη που περιμένει και τσεκάρει από πάνω μέχρι κάτω όποια μπει κι όποια βγει. Ποιος ξέρει τι λέει από μέσα της…;

12. Η καθαρίστρια. Ένα κεφάλαιο από μόνη της. Η γυναίκα που έχει δει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ξέρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

gunaikeies-toualetes6

 

OUR20s

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET