ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Τι πρέπει να τρώτε πριν πάτε για ποτό!

Πόσες φορές έχει τύχει να βγείτε για ποτό και χωρίς να πιείτε πολύ να έχετε «φτιάξει» κεφάλι. Γι’αυτό πιθανότατα ευθύνεται το τι έχετε φάει πριν ξεκινήσετε να πίνετε αλκοόλ. Σύμφωνα με τον καθηγητή James Schaefer, ειδικό σε θέματα που αφορούν το μεταβολισμό του αλκοόλ, ένα χορταστικό γεύμα πλούσιο σε λιπαρά είναι ιδανικό για να αποφευχθούν […]

Neopolis Team

21 Νοεμβρίου, 2015

Πόσες φορές έχει τύχει να βγείτε για ποτό και χωρίς να πιείτε πολύ να έχετε «φτιάξει» κεφάλι. Γι’αυτό πιθανότατα ευθύνεται το τι έχετε φάει πριν ξεκινήσετε να πίνετε αλκοόλ.

Σύμφωνα με τον καθηγητή James Schaefer, ειδικό σε θέματα που αφορούν το μεταβολισμό του αλκοόλ, ένα χορταστικό γεύμα πλούσιο σε λιπαρά είναι ιδανικό για να αποφευχθούν οι δυσάρεστες συνέπειες της μέθης. Τα λιπαρά, σύμφωνα με τον καθηγητή, δημιουργούν μια εσωτερική «επίστρωση» στο στομάχι και το έντερο, οπότε το αλκοόλ απορροφάται από το σώμα με πιο αργό ρυθμό.

Πιο συγκεκριμένα, το ιδανικό γεύμα πριν τη βραδινή έξοδο είναι μία ομελέτα ή μία πίτσα. Ένα ακόμη κόλπο που κάνουν «όσοι» ξέρουν να πίνουν, είναι να πίνουν μία κουταλιά ελαιόλαδο.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μύστες φοιτητές κέρδισαν εκατομμύρια στη λοταρία, «χτυπώντας» το σύστημα!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Επιλογές Rabona για κινητά τυχερά παιχνίδια: Πώς να παίξετε μέσω Gadgets;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Ζήσε άφοβα! Ξεκίνα σήμερα μια καλή συνήθεια!»: Το μήνυμα της νέας καμπάνιας του Becel ProActiv!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

‘You Got This’: Το νέο μήνυμα της adidas που έρχεται να εμψυχώσει τους αθλητές του σήμερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET