ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μπορείς να μαντέψεις τι θα συμβεί αν αναζητήσεις το όνομα της Avril Lavigne στην Google;

Το όνομα της Avril Lavigne εδώ και πολλά χρόνια έχει συνδεθεί με μία απίστευτη θεωρία συνωμοσίας. Συγκεκριμένα πολλοί υποστηρίζουν ότι η τραγουδίστρια αυτοκτόνησε το 2003 μετά το θάνατο του παππού της και από τότε έχει αντικατασταθεί από μία σωσία της. Με δεδομένο ότι ο “υποτιθέμενος” θάνατος της τραγουδίστριας συνέβη πάνω στο απόγειο της καριέρας της, […]

Neopolis Team

21 Σεπτεμβρίου, 2017

Το όνομα της Avril Lavigne εδώ και πολλά χρόνια έχει συνδεθεί με μία απίστευτη θεωρία συνωμοσίας. Συγκεκριμένα πολλοί υποστηρίζουν ότι η τραγουδίστρια αυτοκτόνησε το 2003 μετά το θάνατο του παππού της και από τότε έχει αντικατασταθεί από μία σωσία της.

Με δεδομένο ότι ο “υποτιθέμενος” θάνατος της τραγουδίστριας συνέβη πάνω στο απόγειο της καριέρας της, η δισκογραφική εταιρεία προσέλαβε μία κοπέλα που μοιάζει σαν δυο σταγόνες βροχής με την Avril, γνωστή ως Melissa Vandella. Σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους αυτό έχει μία υπόσταση, αφού από το 2004 και μετά η εμφάνισή της άλλαξε τελείως. Άρχισε να ντύνεται πιο θηλυκά και πιο pop, αφήνωντας πίσω το rock στιλ της.

Σε μια πολύ παλιά συνέντευξή της, πριν το 2003, είχε δηλώσει ότι πολλοί ζητούσαν από εκείνη να αλλάξει το στιλ της με την ίδια να αρνείται κατηγορηματικά. Επομένως η αλλαγή αυτή σίγουρα έκανε πολλούς να αναρωτηθούν.

Το όνομα της βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο, όχι για μία ακόμη θεωρία συνωμοσίας, αλλά για το τι θα συμβεί αν πληκτρολογήσεις το όνομα της στο Google.

Όχι δεν θα σου εμφανιστεί κάποια creepy φωτογραφία της από το πουθενά, αλλά το πιο πιθανό είναι να μεταφερθείς σε ιστότοπους με ιούς ή κακόβουλο λογισμικό. Αυτό υποστήριξε η εταιρεία McAfee της Cybersecurity που σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν 14,5% πιθανότητες αλλαγής σε ιστοσελίδα με κακόβουλο λογισμικό, ποσοστό που αγγίζει μέχρι και το 22%.

Πάντως να πούμε ότι η Avril ή η σωσίας της τελοσπάντων, είναι πολύ δραστήρια στα social media. Ειδικά στο instagram:

https://www.instagram.com/p/BZMwkrQnArZ/?taken-by=avrillavigne

https://www.instagram.com/p/BYwMHaxnzLp/?taken-by=avrillavigne

https://www.instagram.com/p/BYXVZwpHz1Y/?taken-by=avrillavigne

https://www.instagram.com/p/BVIhSiugw_b/?taken-by=avrillavigne

https://www.instagram.com/p/BS7N8f6AFqI/?taken-by=avrillavigne

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Always® και το ‘Strong Me’ ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενδυνάμωση των νεαρών κοριτσιών!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

«Ψηφιακό Vegas»: Η Άνοδος των Αμερικανικών Διαδικτυακών Καζίνο στην Εποχή του Διαδικτύου

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET