ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

8 πράγματα που πρέπει να σκεφτεί κάθε κοπέλα προτού ενδώσει στο one night stand!

Το σεξ της μίας βραδιάς είναι μία ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική εμπειρία μόνο αν είσαι ψυχικά και σωματικά προετοιμασμένη γι’ αυτή. Αν σκέφτεσαι να δοκιμάσεις ένα one night stand είναι σημαντικό να προετοιμαστείς όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται προτού φτάσεις στην πράξη. Προφανώς, η προστασία είναι το παν αλλά δεν είναι το μόνο που πρέπει να […]

Neopolis Team

3 Απριλίου, 2018

Το σεξ της μίας βραδιάς είναι μία ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική εμπειρία μόνο αν είσαι ψυχικά και σωματικά προετοιμασμένη γι’ αυτή. Αν σκέφτεσαι να δοκιμάσεις ένα one night stand είναι σημαντικό να προετοιμαστείς όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται προτού φτάσεις στην πράξη. Προφανώς, η προστασία είναι το παν αλλά δεν είναι το μόνο που πρέπει να βεβαιώσεις ότι θα ισχύσει. Πριν από αυτή, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις ότι χαρακτηρίζουν σε γενικές γραμμές το σεξ της μίας βραδιάς, ώστε να έχεις μία ολοκληρωμένη άποψη γι’ αυτό που σκοπεύεις να κάνεις και να μην το μετανιώσεις στη συνέχεια.

Αυτά είναι μερικές «σκληρές» αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις πριν αποφασίσεις να κάνεις one night stand:

#1 Το σεξ δε θα είναι απαραίτητα καλό

Υπάρχει η λανθασμένη εντύπωση ότι το σεξ σ’ ένα one night stand είναι σούπερ – ντούπερ ουάου. Υπάρχει πολύ πάθος, ένταση και κρεβάτι… ηφαίστειο. Ούτε καν. Το one night stand δε σημαίνει απαραίτητα και καλό σεξ. Αυτό έχει να κάνει με το άτομο που θα επιλέξεις ή θα τύχει να το κάνεις και με το πόση χημεία και άνεση θα καταφέρετε να αποκτήσετε σ’ αυτές τις λίγες ώρες που θα έρθετε κοντά. Γενικά, το σεξ της μίας βραδιάς είναι κατά βάση γεμάτο από άβολες και αμήχανες στιγμές.

#2 Ο τύπος μπορεί να μην είναι ειλικρινής με την πρότερη σεξουαλική του ζωή

Προφανώς με σκοπό να σε απαυτώσει, το πιο πιθανό είναι να σου αποκρύψει ότι στο παρελθόν είχες πολλές ερωτικές συντρόφους ταυτόχρονα και ότι έχει περάσει και κάποιο ΣΜΝ. Πώς θα το ξέρεις εσύ αυτό; Δε θα το ξέρεις, απλά θα βασιστείς στις καλές και ειλικρινείς του προθέσεις. Γι’ αυτό στο σεξ της μίας βραδιάς, η προστασία είναι πιο αναγκαία από ποτέ. Δε θα σου δώσει και σεξουαλικό ιστορικό ούτε κι εσύ άλλωστε, οπότε οφείλεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου και να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα.

#3 Είναι στανταράκι ότι θα κοκορευτεί στους φίλους του

Ε ναι, μη μου πεις ότι δεν το περίμενες κιόλας. Την επόμενη μέρα που θα μιλήσει με τους φίλους του, θα φροντίσει να μιλήσει για την γκόμενα που έριξε και έκαναν σεξ της μίας βραδιάς και ίσως φανερώσει όλες τις καυτές λεπτομέρειες. Αυτό θα το κάνει επειδή δεν τον συνδέει κάτι μαζί σου και δε σε σέβεται τόσο όσο θα σεβόταν την κοπέλα του που θα ήθελε να προστατεύσει σε αντίστοιχη περίπτωση.

#4 Δε θα δώσει σημασία στις λεπτομέρειες

Λίγη σημασία έχει για αυτόν αν είσαι απόλυτα καλά ξυρισμένη παντού, αν τα εσώρουχά σου ταιριάζουν κι αν έχεις ραγάδες/κυτταρίτιδα. Είναι πολύ συγκεκριμένο αυτό που θέλει από εσένα και για να το πάρει, θα κάνει τα στραβά μάτια σε όλα. Επομένως, αν όντως το θες κι εσύ, πάψε να αγχώνεσαι για τα ασήμαντα. Η «δουλειά» όπως κι αν έχει, θα γίνει.

#5 Ναι, το σεξ μπορεί να γίνει συναισθηματικό

Ειδικά αν δεν είσαι νηφάλια, η φάση μπορεί να γίνει πολύ περίεργη. Μπορεί να κάνεις και να πεις πράγματα που σε άλλη περίπτωση δε θα έκανες ή δε θα έλεγες με τίποτα. Στην πραγματικότητα, θα περάσεις από πολλά διαφορετικά στάδια συναισθημάτων – από την ενοχή στην απογοήτευση και από την απόλαυση στην αμηχανία. Εντάξει, δεν τρέχει και τίποτα. Λες και θα θυμάσαι τι έκανες την επομένη…

#6 Μπορεί να καταλήξει σε Friends With Benefits

Αν το ευχαριστηθήκατε και οι δύο και ταιριάξατε σεξουαλικά, γιατί όχι; Αρκεί να δεσμευτείτε μεταξύ σας ότι μία στο τόσο θα βρίσκεστε απλά για να κάνετε σεξ και μέχρι εκεί. Τώρα αν θα υπάρχει ή όχι αποκλειστικότητα, είναι δικό σας θέμα (συνήθως υπάρχει πάντως). Βάλτε αρκετά διακριτά όρια στο τι είδους σχέση θα έχετε για να μην καταλήξετε κανονικό ζευγάρι και έχουμε άλλα.

#7 Μπορεί να σε κρίνει με άσχημο τρόπο

Ναι γίνονται κι αυτά. Μπορεί να μη σας βγει όπως θα θέλατε και να μην αρέσει σε κανέναν από τους δύο, οπότε να μην ολοκληρώσετε καν την πράξη. Σ’ αυτήn την περίπτωση, επειδή μιλάμε για μαλάκες, θα προσπαθήσει να ρίξει την ευθύνη πάνω σου και πιθανώς να σε μειώσει και να σε κάνει να αισθανθείς άσχημα, ότι εσύ φταις που δεν πήγε η φάση καλά. Απλά μάζεψε τα πράγματά σου και μη δώσεις σημασία, δεν αξίζει.

#8 Το επόμενο πρωί ίσως να είναι λίγο awkward

Κι αυτό αν έχετε περάσει ολόκληρο το βράδυ μαζί και έχετε κοιμηθεί μαζί. Αυτό γενικά καλό θα ήταν να το αποφύγεις. Να φύγεις δηλαδή αμέσως μετά αφού τελειώσετε το σεξ. Από την στιγμή που μπορείς να γλιτώσεις από μία κατάσταση σαν αυτή, καλό θα ήταν να το κάνεις. Αν όντως κοιμηθείτε και ξυπνήσετε μαζί, θα σε διακατέχουν πολλά συναισθήματα και τις περισσότερες φορές όχι όμορφα.

OUR20s

DIGITAL

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κάνει guest εμφάνιση στο Columbia University για να διδάξει έντεχνο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET