Τιβί

Τι παίζει με τη μεγάλη ψηφοφορία του Survivor 2; Ποιος προηγείται μέχρι στιγμής;

Ξέρω, ξέρω έχεις εξεταστική και δε βλέπεις τηλεόραση, ταινίες, σειρές (αστειεύομαι), αλλά επέτρεψε μου να σου πω πως το Survivor οδεύει προς το τέλος και η μεγάλη ψηφοφορία του κοινού ξεκίνησε και έχει αρκετό ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι πως έχουμε χάσει αρκετά επεισόδια από τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, οπότε δεν γνωρίζαμε πως το […]

Δήμητρα Πραντάλου

12 Ιουνίου, 2018

Ξέρω, ξέρω έχεις εξεταστική και δε βλέπεις τηλεόραση, ταινίες, σειρές (αστειεύομαι), αλλά επέτρεψε μου να σου πω πως το Survivor οδεύει προς το τέλος και η μεγάλη ψηφοφορία του κοινού ξεκίνησε και έχει αρκετό ενδιαφέρον.

Η αλήθεια είναι πως έχουμε χάσει αρκετά επεισόδια από τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, οπότε δεν γνωρίζαμε πως το μεγάλο φαβορί αυτή τη στιγμή είναι η Κατερίνα Δαλάκα. Είχαμε μείνει στην εντύπωση πως ο κόσμος την αντιπαθούσε με την υπεροψία της, αλλά τελικά όχι.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του youweekly.gr, στη πρώτη θέση της μέχρι τώρα ψηφοφορίας βρίσκεται η Δαλάκα, ενώ σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται η Εύη Σαλταφερίδου. Κι αυτό κι αν είναι ανατροπή. Η Εύη δεν μπήκε από την αρχή του παιχνιδιού, ωστόσο είναι μια πολύ καλή παίκτρια και ο χαρακτήρας της φαίνεται ότι έχει κερδίσει τον κόσμο.

Στη τρίτη θέση ακολουθεί ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος εξίσου είναι πολύ κοντά με την Εύη. Γενικά η τριάδα κονταροχτυπιέται άσχημα, επομένως κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά το πως θα διαμορφωθεί.

Πάμε στην τέταρτη θέση και στον Πάνο Θεοδώρου, ο οποίος μπήκε την ίδια περίοδο με την Σαλταφερίδου. Ο Πάνος αγωνιστικά είναι απ’τους καλύτερους, ωστόσο δεν φαίνεται να ανεβαίνει εύκολα στην πρώτη θέση. Ωστόσο νιώθει την ανάσα του Γιάννη Τσίλη που βρίσκεται στη πέμπτη θέση, αλλά είναι πιθανό να τον ξεπεράσει. Θα δείξει…

Μια ακόμη ανατροπή αφορά την έκτη θέση, στην οποία βρίσκεται η Μελίνα Μεταξά. Στην έβδομη θέση βρίσκεται ο Νικόλας Αγόρου, ενώ ακόλουθούν η Ροδάνθη Καπαρού, ο Χάρης Γιακουμάτος και η Βιργινία Δικαιούλια.

 

FUN ZONE

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET