ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

10 πράγματα που πρέπει να κάνεις αντί να βλέπεις ένα ποδοσφαιρικό αγώνα που δε σε ενδιαφέρει.

Όλοι γύρω μας ενδιαφέρονται για τον αθλητισμό και ειδικότερα για το ποδόσφαιρο. Ακόμα και αυτούς που δεν τους αφορά και τόσο, προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι ενδιαφέρονται πραγματικά. Υπάρχουμε όμως κι εμείς που δε μας αφορά καθόλου ούτε ο αθλητισμός ούτε το ποδόσφαιρο και σιχαινόμαστε τα σαββατοκύριακα που ο φίλος μας παρακολουθεί ποδόσφαιρο. […]

Neopolis Team

20 Οκτωβρίου, 2015

Όλοι γύρω μας ενδιαφέρονται για τον αθλητισμό και ειδικότερα για το ποδόσφαιρο. Ακόμα και αυτούς που δεν τους αφορά και τόσο, προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι ενδιαφέρονται πραγματικά.

Υπάρχουμε όμως κι εμείς που δε μας αφορά καθόλου ούτε ο αθλητισμός ούτε το ποδόσφαιρο και σιχαινόμαστε τα σαββατοκύριακα που ο φίλος μας παρακολουθεί ποδόσφαιρο.

Έχουμε όμως τη λύση! Εδώ είναι τα πράγματα που κι εσύ μπορείς να κάνεις αντί να παρακολουθείς έναν ποδοσφαιρικό αγώνα που σε ενδιαφέρει!

1. Κοιμήσου! Εκείνα τα μεσημέρια Σαββάτου ή Κυριακής που εκείνος παρακολουθεί την ομάδα του εσύ δεν έχεις παρά να αναπληρώσεις μερικές ώρες χαμένου ύπνου.

2. Διάβασε ένα βιβλίο! Ειδικά αν βγει να δει τον αγώνα έξω και όχι στο σπίτι σκέψου την ησυχία που θα έχεις!

3. Πήγαινε για έναν χαλαρωτικό περίπατο! Είναι ευκαιρία τώρα που μπαίνει και το φθινόπωρο θα δοκιμάσεις κι εκείνα τα κολανάκια και τα φουτεράκια που αγόρασες!

4. Πήγαινε για ψώνια! Τα Σάββατα τα εμπορικά κέντρα είναι μέχρι αργά ανοιχτά! Οπότε αντί να δεις μαζί του μπάλα πήγαινε σε ένα κοντινό εμπορικό μήπως βρεις κάποια ευκαιρία!

5. Πήγαινε για καφέ με τις φίλες σου που έχεις να τις δεις πολύ καιρό.

6. Κάνε πράξη το αγαπημένο σου χόμπι! Αυτό που ποτέ δεν έβρισκες χρόνο για να το κάνεις!

7. Μπες στην κουζίνα και φτιάξε το αγαπημένο σου γλυκό ή φαγητό (με τις οδηγίες της μαμάς πάντα!).

8. Πήγαινε σε ένα μουσείο ή σε μία βιβλιοθήκη. Ειδικά αν η ομάδα του παίζει Κυριακή που τα παιχνίδια είναι πιο νωρίς.

9. Ξέθαψε παλιές αναμνήσεις από τα μαθητικά σου χρόνια. Βιβλία, εκθέσεις, χειροτεχνίες, λευκώματα κ.α.

10. Πήγαινε γυμναστήριο! Ένα δίωρο στο γυμναστήριο είναι πολύ πιο εποικοδομητικό από το να κάτσεις μαζί του να δεις ποδόσφαιρο.

OUR20s

DIGITAL

Η φοιτήτρια Σχολής Εμποροπλοιάρχων που έχει γίνει viral με την αγάπη της για τα πλοία!

DIGITAL

Οι 10 καλύτερες φοιτητικές στιγμές την εβδομάδα που μας πέρασε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET