ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

6 πράγματα που μας αγχώνουν κάθε Κυριακή!

Γράφει η Ηλέκτρα Αλευρίτη από το Y-olo.gr Ξεκούραση και ηρεμία την Κυριακή; Τώρα που είναι καλοκαίρι ίσως, αλλά, γενικά μιλώντας, μάλλον η Κυριακή είναι μια στρεσογόνα μέρα, παρά μια χαλαρή. Και γιατί παρακαλώ; Γιατί πρέπει να προλάβεις να κάνεις πράγματα που δεν μπορείς τις επόμενες μέρες που δεν έχεις χρόνο λόγω δουλειάς, σχολής, υποχρεώσεων κτλ. […]

Neopolis Team

8 Νοεμβρίου, 2015

Γράφει η Ηλέκτρα Αλευρίτη από το Y-olo.gr

Ξεκούραση και ηρεμία την Κυριακή; Τώρα που είναι καλοκαίρι ίσως, αλλά, γενικά μιλώντας, μάλλον η Κυριακή είναι μια στρεσογόνα μέρα, παρά μια χαλαρή. Και γιατί παρακαλώ; Γιατί πρέπει να προλάβεις να κάνεις πράγματα που δεν μπορείς τις επόμενες μέρες που δεν έχεις χρόνο λόγω δουλειάς, σχολής, υποχρεώσεων κτλ.

Πάμε να δούμε λοιπόν τι είναι αυτά που μας αγχώνουν την Κυριακή:

1. Δουλειές του σπιτιού

agxos-kuriakis1

Τις καθημερινές είσαι πολύ κουρασμένη, το Σάββατο πας για ψώνια και μετά έχεις άλλα στο κεφάλι σου, άρα μόνο την Κυριακή έχεις για να καθαρίσεις αυτή την μάζα από τρίχες που βλέπεις εδώ και μέρες δίπλα από το κρεβάτι σου. Αν μένεις και μόνη σου, τότε δεν έχεις πραγματικά καμία βοήθεια!

2. Γυμναστική

agxos-kuriakis2

Η Κυριακή είναι μια κατάλληλη μέρα για να γυμναστείς, καθώς –θεωρητικά- έχεις όλη την ημέρα μπροστά σου, συν το γεγονός ότι στο γυμναστήριο έχει ελάχιστο κόσμο. Παρόλα αυτά, αγχώνεσαι και μόνο στην ιδέα, και λογικό φίλη μου, κυριακάτικα και γυμναστική είναι βαρύ…

3. Hangover

 

agxos-kuriakis3

Ο κόσμος θεωρεί την Κυριακή ως ολόκληρη μέρα αλλά έχουν λάθος! Προφανώς δεν βγαίνουν Σάββατο βράδυ! Εάν έχεις βγει την προηγούμενη μέρα και έχεις ξενυχτίσει, τότε η Κυριακή είναι μισή. Ξυπνάς μεσημέρι. Εάν έχεις πιει κιόλας, τότε άστα να πάνε.

4. Διάβασμα

agxos-kuriakis4

Γιατί έρχεται και Δευτέρα και εσύ πρέπει να στρωθείς και να φτιάξεις το πρόγραμμα του διαβάσματος όλη την εβδομάδα. Και φυσικά, να διαβάσεις σήμερα, Κυριακή, που μπορείς γιατί τις επόμενες μέρες δεν προλαβαίνεις. Φυσικά, εξαιρείσαι, εάν δεν είσαι μαθήτρια ή φοιτήτρια.

5. Φίλοι

agxos-kuriakis5

Τις καθημερινές δεν προλαβαίνετε να βρεθείτε, είτε επειδή δεν μπορούν αυτοί, είτε επειδή δεν μπορείς εσύ. Μια Κυριακή έχετε να βρεθείτε και να τα πείτε, κι αυτό σε αγχώνει, γιατί πρέπει να τους βολέψεις όλους!

6. Η Δευτέρα που έρχεται

agxos-kuriakis6

«Δεν θέλω να πικραίνεσαι τις Κυριακές τα βράδια» τραγουδάει ο Μάλαμας και κάτι ξέρει γιατί πραγματικά το κυριακάτικο βράδυ είναι και μελαγχολικό και αγχωτικό, ειδικά εάν η εβδομάδα που έρχεται είναι αγχωτική και «βαριά» από άποψη υποχρεώσεων.

 

Πηγή: Y-olo.gr

 

OUR20s

DIGITAL

Η φοιτήτρια Σχολής Εμποροπλοιάρχων που έχει γίνει viral με την αγάπη της για τα πλοία!

DIGITAL

Οι 10 καλύτερες φοιτητικές στιγμές την εβδομάδα που μας πέρασε!

DIGITAL

Οι 10 καλύτερες φοιτητικές στιγμές την εβδομάδα που μας πέρασε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET