ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΞΕΡΟΥΝ

Τι κάνεις λάθος στο στοματικό και τον ξενερώνεις, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Τώρα που ξέρεις, έχεις κάποια πραγματάκια να διορθώσεις....

Mademoisex

23 Μαρτίου, 2019

Το στοματικό το σεξ. Αγαπημένο τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες. Δεν είναι τυχαίο που έχει τέτοια φήμη και σπουδαιότητα, μιας και αποτελεί το ορεκτικό (και τι ορεκτικό!), πριν φτάσουμε στο κυρίως. Το καλό στοματικό σεξ είναι αυτό που συνδυάζει τα πάντα προφανώς. Εμπειρία, ικανότητα, θέληση, ύφος και φυσικά πειραματισμό. Αν δε δώσεις τη σημασία και την προσοχή που του αρμόζει, τότε τα πράγματα μπορούν να πάνε εντελώς λάθος και να μη γευτείς ποτέ το… ψητό.

Κανείς δεν είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως όταν μιλάμε για το σεξ. Ή τουλάχιστον δε θα ‘πρεπε… Τα πάντα μπορούν να βελτιωθούν με εξάσκηση. Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, κάποια ζώδια είναι πιο ευνοημένα από κάποια άλλα στην επιδεξιότητα με την οποία χειρίζονται τα πράγματα εκεί κάτω. Τι να σας κάνω, ρε κορίτσια… Δεν φταίω εγώ, το ζώδιό σας τα φταίει στην τελική!

Τι είναι όμως αυτό που κάνεις λάθος στο στοματικό σεξ, μιας που σε μαρτύρησαν τ’ άστρα;

Κριός
Η ανυπομονησία θα σε φάει

Είσαι πολύ ανυπόμονη, ρε παιδάκι μου εσύ. Εμ που το βάζεις στο στόμα σου εμ που θέλεις ο άλλος να τελειώσει στην στιγμή. Κάάάτσε λίγο, δε γίνονται έτσι τα πράγματα. Χρειάζεται χρόνο. Θέλει να το απολαύσει, γιατί το κάνεις καλά και φυσικά θέλει να φτάσει σε τέτοιο βαθμό ερεθισμού, ώστε τελικά να ολοκληρώσει. Δυστυχώς, εσύ αυτό δεν το καταλαβαίνεις. Και αποκτάς μία ξινή και βαριεστημένη φάτσα, όταν ο άλλος δεν τελειώνει όσο γρήγορα θες.


Ταύρος
Δεν κάνεις ποτέ την πρώτη κίνηση

Αν δεν έρθει ο ίδιος να σου πει ότι θέλει στοματικό, εσύ από μόνη σου δεν παίρνεις σχεδόν ποτέ την πρωτοβουλία να κατέβεις. Τι φάση; Κομματάκι παρτάκιας; Ε, δεν πάει έτσι. Εσένα δηλαδή να σου το προσφέρουμε χωρίς να πεις κουβέντα, αλλά από τη δική σου μεριά δεν παίζει τέτοιο σενάριο; Το χειρότερο δε, είναι όταν το βλέπεις κάποιες φορές ως υποχρέωση. Του κάνεις δηλαδή στοματικό, επειδή σου έκανε κι αυτός προηγουμένως, οπότε πρέπει να πατσίσετε. Κακό…

Δίδυμοι
Το παρακάνεις με τον πειραματισμό

Ναι βεβαίως, εγώ πάντα λέω να πειραματίζεστε στο σεξ, αλλά μην το φτάνουμε και στα άκρα. Τι εννοώ. Δεν μπορείς για παράδειγμα να βάζεις δόντια για έτσι σου έσκασε η ιδέα να το δοκιμάσεις. Πονάει ο άνθρωπος, δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Επίσης, τα μπαλάκια του εκεί κάτω είναι πολύ ευαίσθητα, οπότε οποιαδήποτε ατσούμπαλη κίνηση γίνεται αισθητή. Για το πέος του δε, έχω να σου πω ότι δεν πρόκειται για παιχνίδι που μπορείς να ζουπάς και να σφίγγεις με τα χέρια σου όσο κι όπως θες εσύ.


Καρκίνος
Δεν είσαι αρκετά σέξι

Σε γενικές γραμμές καλά το πας, αλλά σου λείπει ξεκάθαρα το sexyness. Δε γίνεται ρε παιδί μου, να του κάνεις στοματικό και να είσαι φουλ ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω. Κάτι θέλει να θαυμάζει ο άνθρωπος για να ερεθιστεί. Επίσης, το να αποφεύγεις το οποιοδήποτε eye conatct και να επικεντρώνεσαι μόνο στο πέος του, από ένα σημείο και μετά, είναι θέμα. Ρίξε του βρε καμία πρόστυχη ματιά και δε θα χάσεις.


Λέων
Κάνεις ό,τι βλέπεις στις τσόντες

Σας τα έχω πει ή όχι για τις τσόντες; Kαλές και χρυσές να τις βλέπεις και να φτιάχνεσαι, αλλά επ’ ουδενί για να αντιγράφεις τις τεχνικές τους. Το να προσπαθείς να κάνεις λοιπόν deepthroating ενώ κοντεύεις να πνιγείς, είναι λάθος. Το να παίρνεις επίσης ακραία πρόστυχες εκφράσεις για να τον ερεθίσεις, είναι αστείο κι όχι σέξι ως αποτέλεσμα. Άσε λοιπόν τις υπερβολές και κάνε τα συνηθισμένα, απλά με το δικό σου τρόπο.


Παρθένος
Γιατί τόση ανασφάλεια;

Νομίζεις πως οτιδήποτε κι αν κάνεις, το κάνεις λάθος. Με τέτοια ψυχολογία, πώς θες να κάνεις μετά καλό στοματικό; Άσε που για να καταλάβεις αν το πας σωστά το πράγμα, δε μένει παρά να ρωτήσεις τον σύντροφό σου και να μη βγάζεις δικά σου συμπεράσματα από το πουθενά. Όταν νιώθουμε ότι δεν ξέρουμε τι κάνουμε, ζητάμε οδηγίες και συμβουλές. Δε χαντακώνουμε μόνοι μας τον εαυτό μας. Get yourself together!

Ζυγός
Ένα ντροπαλό, ταπεινό χαμομηλάκι

Δεν είσαι απλά ντροπαλή, είσαι κάτι περισσότερο από αυτό. Σχεδόν κοκκινίζεις στην σκέψη ότι έχεις το πέος του στο στόμα σου. Γιατί καλό μου κορίτσι; Τι σε βρήκε; Όταν του παίρνεις στοματικό, δεν τον κοιτάς ποτέ στα μάτια. Όταν εκείνος αρχίζει να σου μιλάει πρόστυχα, εσύ κομπλάρεις. Όταν πάει να πιάσει τα μαλλιά σου, εσύ αμέσως τρομάζεις και του το δείχνεις ξεκάθαρα. Φυσικά και έχεις το δικαίωμα να αντιστέκεσαι σε κάτι που δε θες, αλλά να έχεις και τέτοια φοβία με όλα, δε σε βοηθάει πουθενά.


Σκορπιός
 Είσαι πιο άγρια από ό,τι πρέπει

Με γεια σου με χαρά σου που τα δίνεις όλα στο στοματικό κάθε φορά, αλλά χαλάρωσε λιγάκι γιατί ο άλλος κομπλάρει. Δε γίνεται να είσαι πάντα τόσο απότομη και άγρια με τις κινήσεις σου και να τον αφοπλίζεις με τέτοιο τρόπο, ώστε τελικά να μην το ευχαριστιέται, αλλά να σκέφτεται γιατί λειτουργείς έτσι. Δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες και ούτε θα είναι έτοιμος κάθε φορά που είσαι εσύ. Δώσε του και κανά φιλάκι, γλείψε τον, χάιδεψέ τον… Μην πας πάντα βουρ στο ψητό.


Τοξότης
Γιατί τέτοια απέχθεια για το 69;

Με το που σου ζητήσει το εκάστοτε αγόρι σου να κάνετε 69, εσύ σαστίζεις. Γιατί δε σου αρέσει άραγε; Είχες στο παρελθόν κάποια κακή εμπειρία ή μήπως δεν το έχεις δοκιμάσει καν και δεν είσαι και πολύ δεκτική στους πειραματισμούς; Αν ο σύντροφός σου θέλει την ώρα που του κάνεις στοματικό, να σου κάνει κι εκείνος επίσης, δε βρίσκω κανένα απολύτως πρόβλημα σε αυτό. Βασικά, δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο σενάριο!


Αιγόκερως
Είσαι μονότονη, πολύ όμως

Έχεις βρει τη μαγική συνταγή και την επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά. Κάνεις καλό στοματικό, αλλά το κάνεις πάντα με τον ίδιο τρόπο σε σημείο που ναι μεν το απολαμβάνει ο σύντροφός σου, αλλά βαριέται ταυτόχρονα. Σκέψου λοιπόν εναλλακτικούς τρόπους για να το κάνεις. Κάνε του στοματικό στο ντους, πάνω στον ύπνο του εκεί που δεν το περιμένει, ή σε ένα δημόσιο χώρο, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα βέβαια. Πειραματίσου, πάρε μπρος!


Υδροχόος
Βαριέσαι υπερβολικά εύκολα

Η στάση σου απέναντι στο στοματικό μοιάζει πολύ με αυτή του Κριού. Βαριέσαι την ζωή σου αν τα πράγματα δεν τελειώνουν γρήγορα. Σ’ αυτήν την περίπτωση, είτε απλώς τα παρατάς είτε του παραπονιέσαι και δείχνεις ξεκάθαρα ότι αυτό που κάνεις δε σου αρέσει. Παιδί μου, πας καλά; Δεν τα κάνουν αυτά τα πράγματα. Το έχεις ακουστά το τακτ ή την υπομονή; Ε, δούλεψέ τα λιγάκι και τα δύο.


Ιχθύς
Δεν ακούς τι σου λέει ο σύντροφός σου

Νομίζεις ότι έχεις το αλάθητο. Ότι τα κάνεις όόόλα σωστά και ο άλλος δε γίνεται να δυσαρεστηθεί με κάτι. Αμ δε όμως… Αν άκουγες με μεγαλύτερη προσοχή τα βογγητά του ή παρατηρούσες τις εκφράσεις του προσώπου του, θα καταλάβαινες επακριβώς τι πρέπει να κάνεις και σε ποιο σημείο βρίσκεσαι. Πολύ καλή η αυτοπεποίθησή σου, δε λέω, αλλά να δίνουμε και λίγο βάση στους άλλους, γιατί αλλιώς καταλήγουμε μόνοι μας.

Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex. Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET