BINGE WATCHING

Τι φανερώνει για την ερωτική σου ζωή το αγαπημένο σου ζευγάρι από το Gossip Girl!

Όσο unrealistic κι αν φαίνονταν τα ερωτικά δράματα των πλουσιόπαιδων του Upper East Side, εκείνο που σου τράβηξε παραπάνω το ενδιαφέρον, έχει κάτι να πει για εσένα.

Η αλήθεια είναι ότι το Gossip Girl δεν έχει υπάρξει και το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα της ερωτικής ζωής ενός εφήβου. Απ’ όσο ξέρω εγώ τουλάχιστον, οι σχέσεις στο λύκειο δεν έχουν να κάνουν και τόσο με σεξ σε λιμουζίνες, φασώματα σε φανταχτερά πάρτι και αμαρτωλά βράδια στο Plaza, όσο με συναντήσεις σε παρκάκια, κρυφά μηνυματάκια μη μας μαλώσει η μαμά που δε διαβάζουμε και πώς θα εξαφανίσουμε εκείνη την πιπιλιά για να πάμε αύριο σχολείο. Αλλά θα μου πεις, εδώ μιλάμε για Νέα Υόρκη και Μανχάταν…

Όσο unrealistic κι αν φαίνονταν στα μάτια μας τα ερωτικά δράματα των πλουσιόπαιδων του Upper East Side, ακόμη κι έτσι λοιπόν, εκείνα που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον, έχουν κάτι να πουν για εμάς. Διότι το ζευγαράκι που shipαρες περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της σειράς και για σένα ήταν #couplegoals, φανερώνει κάποια πράγματα για τη δική σου ερωτική ζωή.

Έτσι, έχουμε:

Αν λάτρευες το ζεύγος «Rufus + Lily»

Δυστυχώς το ζευγάρι αυτό δεν κατάφερε να φτάσει πολύ μακριά, ωστόσο η χημεία που υπήρξε μεταξύ τους ήταν αδιαμφισβήτητη. Το γεγονός ότι είχαν ένα κρυφό παρελθόν έκανε ακόμα πιο ρομαντική την όλη φάση, όπως επίσης όλο αυτό με τους αντίθετους κόσμους από όπου προέρχονταν. Ο κουλ μουσικός που δε λογαριάζει από λεφτά από τη μία και η ντάμα που δεν ξέρει τι εστί ζωή χωρίς εκατομμύρια από την άλλη.

Εσύ λοιπόν που είχες μια αδυναμία σε αυτούς τους δύο, είσαι της άποψης ότι τα ετερώνυμα έλκονται. Σ’ αρέσει να βγαίνεις από το comfort zone σου, να γνωρίζεις άτομα όχι και τόσο στα μέτρα σου, ψάχνοντας κάποιον που θα σε προκαλεί συνεχώς.

Αν λάτρευες το ζεύγος «Dan + Vanessa»

Εδώ κι αν το πράγμα δεν προχώρησε… Η Vanessa καψουρεμένη με τον Dan, ο οποίος με τη σειρά του είχε περάσει παλαιότερα επίσης μια περίοδο καψούρας μαζί της, προσπαθεί να του τραβήξει ξανά την προσοχή, όμως είναι πλέον αργά. Γενικότερα, είχαν αυτό που λέμε κακό timing τα παιδιά. Ναι μεν έφτασαν στο σημείο να το προσπαθήσουν, αλλά ξεπέρασε ποτέ ο Dan τη Serena για να καταφέρει να προχωρήσει με κάποια άλλη;

Σε κάθε περίπτωση, εσύ που λαχταρούσες να παιχτεί κάτι μεταξύ των παιδιών, είσαι ρομαντική ψυχή και πολύ σ’ αρέσουν κάτι τέτοιες ιστορίες, με – και καλά – best buddies που ερωτεύονται. Πιθανόν να έχεις ζήσει κι εσύ κάτι παρόμοιο με κολλητό/ή σου, μόνο που δεν είχες το κουράγιο να το παραδεχτείς. Το παράδειγμα Dan-Vanessa ωστόσο, είναι η απόδειξη για σένα ότι μία πλατωνική φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω. Άλλο βέβαια που δε διήρκησε. Τουλάχιστον δεν εμείναν με την όρεξη.

Αν λάτρευες το ζεύγος «Blair + Dan»

Εδώ πρόκειται για ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια του GG. Άλλοι το λάτρεψαν, άλλοι πάλι κόντεψαν να σταματήσουν τελείως τη σειρά με την τροπή αυτή που πήρε. Ωστόσο, πρέπει να παραδεχτούμε ότι είχαν κάτι το «τραβηχτικό» αυτοί οι δύο μαζί. Από τη μία το αμοιβαίο μίσος που υπήρχε από τις αρχές, από την άλλη το γεγονός ότι επρόκειτο για τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες, σου προκαλούν το ενδιαφέρον αυτού του είδους τα ζευγάρια.

Εάν ανήκες σ’ αυτούς που λάτρεψαν το «Dair» λοιπόν, είναι γιατί… κάτι σου θυμίζει. Από τη ζωή βγαλμένα είναι τα σενάρια που βλέπουμε σε σειρές και ταινίες και το συγκεκριμένο ταυτίζεται απόλυτα με το δικό σου. Το άτομο εκείνο που θα ορκιζόσουν ότι κι ο τελευταίος άνθρωπος πάνω στη Γη να ήταν, δε θα μπορούσες ποτέ να τον δεις διαφορετικά παρά με μίσος, ξαφνικά αρχίζει να σου βγάζει συναισθήματα που δεν ήθελες για κανέναν απολύτως λόγο. Oops!

Αν λάτρευες το ζεύγος «Nate + Serena»

Δεν έπαιξαν δίκαια απέναντι στην Blair και κάπως έτσι ξεκίνησαν τα δράματα στο Upper East Side. Ωστόσο, από 3η σεζόν και μετά καταφέραμε να δούμε ένα Nate & Serena romance, καθώς μέχρι τότε οι δυο τους είχαν αλλού τα μυαλά τους. Όταν όμως ήρθε η στιγμή που ανακάλυψαν πως υπάρχουν ακόμα συναισθήματα μεταξύ τους, τότε η σχέση που δημιουργήθηκε ήταν από τις πιο… ανθρώπινες στη σειρά. Χωρίς πολλά δράματα και κατινιές.

Αυτό λοιπόν είναι ίσως και το σημείο που σ’ άρεσε περισσότερο στη σχέση τους. Το «χρυσό ζευγάρι» όπως τους είχε χαρακτηρίσει η κουτσομπόλα, μοιραζόταν και μια πολύ καλή φιλία εκτός των άλλων, με τον έναν να στέκεται δίπλα στον άλλον στις δυσκολίες αλλά και σε κάποια πιο μικρά προβλήματα. Αυτή η αφοσίωση, η αγάπη και η χημεία που μοιράζονταν λοιπόν, είναι πράγματα που ψάχνεις κι εσύ στο άλλο σου μισό.

Αν λάτρευες το ζεύγος «Chuck + Blair»

Εδώ πια μιλάμε για την πιο ζόρικη σχέση του GG. Σκαμπανεβάσματα δε λες τίποτα… Προσωπικά δεν τρελαινόμουν κιόλας, και σίγουρα δεν άντεχα αυτό το fucked up υφάκι και τη βαθιά φωνή του Chuck. Κούλαρε λίγο δηλαδή. Ωστόσο, κατανοώ ότι υπήρχε μεγάλος ντόρος γύρω από το συγκεκριμένο ζεύγος. Πουλούσε φαίνεται πολύ αυτή η on-off σχέση. Και παρά τον κάφρικο χαρακτήρα του Chuck, στη συνέχεια έκανε μεγάλη στροφή για χατίρι της Blair της καρδιάς του.

Εσύ λοιπόν που τους λάτρεψες μαζί, και που σίγουρα ήσουν κι από εκείνους που κόντεψαν να κόψουν τη σειρά όταν παίχτηκε η σχέση Dan-Blair, ζεις για αυτές τις άνω-κάτω στιγμές. Κυρίως βασικά για τις άνω! Η χημεία είναι το παν για σένα, όπως και αυτός ο βαθύς έρωτας, τύπου μακριά σου δε ζω. Στη ζωή σου ψάχνεις ένα άτομο με το οποίο θα καταφέρεις να ζήσεις έναν τέτοιο έντονο έρωτα, δυνατές εμπειρίες και ο οποίος θα βρίσκεται δίπλα σου σε κάθε σου δυσκολία.

Αν λάτρευες το ζεύγος «Dan + Serena»

Το μοναχικό αγόρι που είχε βαφτιστεί έτσι από την κουτσομπόλα, δηλαδή από τον εαυτό του, και η Serena, είχαν μια σχετικά χαριτωμένη σχέση, την οποία ωστόσο περιέπλεξε αρκετά στη συνέχεια το γεγονός ότι οι δυο τους έγιναν θετά αδέρφια και στο τέλος η μεγάλη αποκάλυψη. Αλλά όχι αρκετά ώστε να μην καταλήξουν μαζί. Οι δυο τους έκαναν τα διαλειμματάκια τους προφανώς, δοκιμάζοντας την τύχη τους και με άλλα άτομα, ωστόσο στο τέλος τους είδαμε να ενώνονται με τα δεσμά του γάμου.

Εάν λοιπόν ήσουν πανευτυχής με το πώς ήρθαν τα πράγματα για το εν λόγω ζευγάρι, τότε συγκαταλέγεσαι στους αθεράπευτα ρομαντικούς, που ζουν για κάτι τέτοιες γλυκανάλατες ιστοριούλες. Μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε ως οι Rufus & Lily junior, με τον Dan να αποτελεί το άγνωστο αγόρι για το οποίο ποτέ κανείς δεν άκουγε τίποτα, και η Serena το δημοφιλές, πανέμορφο πλουσιοκόριτσο, για το οποίο όλο και κάποια φήμη θα κυκλοφορούσε. Παρά τις διαφορές τους όμως, κατέληξαν μαζί, κι άρα αυτόματα, για σένα αυτό σημαίνει ότι είσαι τύπος που πιστεύει στον έναν και μοναδικό που θα βρεθεί και θα κάνεις τα πάντα για να τον κρατήσεις.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι το Gossip Girl είχε δώσει αρκετές επιλογές όσον αφορά τα ζευγάρια που μπορούσες να σαπορτάρεις, οπότε όλο και κάποια αδυναμία θα είχες. Αν λοιπόν υπήρξες φαν κάποιων από τα παραπάνω, τότε μόλις έμαθες επιπλέον πραγματάκια για την ερωτική σου ζωή.

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Οι τελευταίες προβολές του ΙΝΤΕΑΛ λίγο πριν το οριστικό του κλείσιμο στο τέλος του έτους!

BINGE WATCHING

To ‘Napoleon’ είναι το πολεμικό έπος που θέλεις να δεις στο σινεμά, όχι για ιστορικούς λόγους!

BINGE WATCHING

Οι Ralph Macchio και Jackie Chan ψάχνουν το επόμενο Karate Kid στη νέα ταινία!

BINGE WATCHING

Το καστ των Friends συζητάει για reunion ώστε να αποτίσει φόρο τιμής στον Matthew Perry!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET