SPILL THE TEA

Ηλίας vs Ντάνος | Δείτε τι απάντησε για την σύγκρισή τους, ο νικητής του Survivor 2!

Κέρδισες το Survivor, είσαι ένα απ’τα πρόσωπα της επικαιρότητας αυτή τη στιγμή, γιατί λοιπόν βγάζεις την κακιούλα από μέσα σου που έκρυβες τόσο καιρό; Ο Ηλίας Γκότσης κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο και να κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ, αλλά νομίζω πως το καντηλάκι του στην τηλεόραση θα σβήσει πολύ πιο γρήγορα. Θα είναι […]

Δήμητρα Πραντάλου

19 Ιουλίου, 2018

Κέρδισες το Survivor, είσαι ένα απ’τα πρόσωπα της επικαιρότητας αυτή τη στιγμή, γιατί λοιπόν βγάζεις την κακιούλα από μέσα σου που έκρυβες τόσο καιρό;

Ο Ηλίας Γκότσης κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο και να κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ, αλλά νομίζω πως το καντηλάκι του στην τηλεόραση θα σβήσει πολύ πιο γρήγορα. Θα είναι από αυτούς τους νικητές που σε λίγα χρόνια ο κόσμος θα έχει ξεχάσει. 

Διότι όταν δίνεις μια συνέντευξη, την πρώτη σου συγκεκριμένα, και πετάς μπηχτούλες για τον προηγούμενο νικητή που κατάφερε να μιλάει όλη η χώρα για εκείνον (υπερβολή κι αυτό) και να δέχεται τη μία πρόταση μετά την άλλη, προκειμένου εσύ να κάνεις τα δημοσιεύματα να μιλήσουν παραπάνω για εσένα, μιας και είδες ότι δεν έχεις την τρομερή επιτυχία του προκατόχου σου, τότε φίλε μου έχεις πάρει ήδη πολύ λάθος δρόμο.

Μεταξύ άλλων λοιπόν, στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town, απάντησε πως δεν βλέπει να κάνει σαπουνόπερα όπως ο Ντάνος, ούτε εκπομπή όπως ο Βασάλος. Στην έρωτηση αν είναι ο νέος Ντάνος, είπε:

«Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Η μόνη ομοιότητα που μπορεί να υπάρξει μεταξύ μας είναι ότι είμαστε και οι δύο νικητές του Survivor. Από όσα έβλεπα πέρυσι στο παιχνίδι, ο Ντάνος πέρασε πολλά με τα παιδιά, αλλά ήταν πολύ καλός αγωνιστικά. Κατάφερε έτσι να είναι νικητής. Τώρα που το έχω ζήσει κι εγώ ξέρω πόσο δύσκολο ήταν αυτό που πέρασε. Τον ευχαριστώ πολύ και για το post που έκανε για τη νίκη μου».

Ως εδώ το πήγε καλά. Πάμε και στη συνέχεια.

Στην ερώτηση για το αν θα έπαιζε σε σαπουνόπερα μετά το Survivor, όπως ο Ντάνος, απάντησε:

Εγώ έχω αφιερώσει τη ζωή μου στον πρωταθλητισμό, από μικρός ασχολιόμουν με τη γυμναστική. Δεν θα ήθελα να μείνω στάσιμος στη δουλειά μου. Νομίζω πως εάν είσαι γνωστός για κάτι, πρέπει να είσαι για κάτι το οποίο έχεις σπουδάσει και ξέρεις να κάνεις καλά. Οπότε, εάν έπρεπε για κάποιο λόγο να είμαι γνωστός, θα ήθελα να είναι για κάτι πάνω στο αντικείμενό μου, γι’ αυτό που έχω σπουδάσει και αγαπάω. Δεν μπορώ καν να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει αυτό το πράγμα, να παίζει σε σαπουνόπερα.

Επιπλέον, ρωτήθηκε και για το αν θα έκανε τηλεόραση όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος, λέγοντας πως δεν φαντάζεται τον εαυτό του σε αυτή τη θέση.

Ηλία, καλό είναι να κρατάς μικρό καλάθι σε όσα λες, κι αν αξίζει να είσαι γνωστός για κάτι, να είσαι για το ήθος και τη δουλειά σου, και όχι για τις μπηχτούλες σου. 

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Ιτέα: Κοπέλα σώζει νεογέννητο γατάκι που βρήκε ασφυχτικά δεμένο σε σακούλα σκουπιδιών!

SPILL THE TEA

Ο Damiano των Måneskin χώρισε και πιάστηκε να φιλιέται με άλλη σε κλαμπ της Ισπανίας!

ΕΛΛΑΔΑ

Μπουνιές και κλωτσιές παίχτηκαν σε συναυλία του Sidarta, έριξε κι ο ίδιος μερικές!

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρούσι: 8 χρόνια φυλακή στη 18χρονη που σκότωσε τη φίλη της – Θέλει να περάσει Ιατρική!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στα Λατινικά Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Πληροφορική Προσανατολισμού

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET